*Jurate* - gražios merginos, bet man beveik visose foto trūksta erdvės...
Profių nekomentuosiu - man tiesiog gražu ir toli iki to...
naktinė foto... saldžių sapnų...
(šiek tiek norėjau kažko kitokio )
kikirike man super
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 10, 23:31)
naktinė foto... saldžių sapnų...
Man tai nea (nemėgstu tokių, nieko asmeniško ), bet labai šaunu, kad žaidi ir šiaip
QUOTE(chimera @ 2011 07 11, 00:27)
Profių nekomentuosiu
o kurios čia profės?
Ir šiaip, meskit lauk šį įprotį. Atėjot į temą, tad ir dalyvaukit. Pamirškit vardus. Yra foto, ją ir komentuojam. Žinokit praignoruota foto yra daug blogiau už komentarus pro šalį.
Ir nesvarbu kiek kartų bus parašyta, kad horizontas kreivas, suknelė išdegusi, ar tiesiog gražu. Jei keliam čia foto, reiškias tikimės ir dėmesio jai. Kiekvienas iš mūsų. Tiek naujai pradėję, tiek ilgiau fotografuojantys.
Komentuoti reikia visas foto dar ir todėl, kad tai vienas iš mokymosi būdų. Kitų klaidos ar neklaidos akivaizdesnės.
QUOTE(chimera @ 2011 07 11, 00:27)
*Jurate* - gražios merginos, bet man beveik visose foto trūksta erdvės...
Ačiū už komentarą
O dėl erdvės tai kaip ir rašiau,negalėjau aš jos išnaudot,nes mergaitės rankytė gipse Tai stengiausi ,kad jo nesimatytu,bet audžiu mintį,kaip įdomiau galėčiau ir su juo papaveiksluot
Papildyta:
Kikirike,man labai gražu,o jau spalvos
rG,man spalvota gražiau žiūrisi
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 10, 23:45)
Spalvos mmm Biškutuką dėmesį blaško raudonas kraštelis dešinėj apačioj... Grožis aguonos, fokusas į puppurą liuks ir tas žiedas sulietas fone.
Antroji man ne, kažkaip per daug pumpurėlių gal, nematyti to akcento.
QUOTE(rG @ 2011 07 10, 23:56)
Kai su jom susitvarkai gal ir fainai Negaliu kas kart klausti, ar gerai. Pati turiu nujausti, bet nelabai jaučiu. Kartais jaučiu, bet dažniausiai pati nebežinau
Kažkur pažystama situacija, man tas pats su spalvom, bet aš nelabai mėgstu j/b... O kas kartą gi nedėsiu čia krūvos foto, kad sužinočiau, kaip spalvos
Tavo idėja smagi ir aš už spalvotą variantą, gražios tos spalvos
QUOTE(paprasta @ 2011 07 10, 23:07)
dėkui už nuomonę- aš dar nemoku fotografuoti, kai visu pajėgimu dega saulė... taip fotografuoti, kad ir veidas būtų ok, ir suknelė nedegtų... manau, kartais tiesiog tenka rinktis- arba tas, arba tas
ir aš nemoku Ūbavau temoj apie tai, kad gal kas patars kaip elgtis.. Bet kaip suprantu, nelabai yra kažkoks konkretus patarimas kad neišdegint...
Labas rytas,
Ne visai tai turėjau omeny
Jei kažkas krinta į akis parašau, bet jei kartojasi tos pačios pastabos, arba tiesiog gražu, arba tiesiog nekabina, bet nežinai kodėl, o atrodo, kad viskas techniškai tvarkinga ( kiek man suprantama ) Tai nesinori tuščiažodžiaut...
Kikirike - gražu, kaip atvirukas, bet šiaip aš nemėgstu gyvenime spec, efektų
QUOTE(Yvette @ 2011 07 11, 08:11)
o kurios čia profės?
Ir šiaip, meskit lauk šį įprotį. Atėjot į temą, tad ir dalyvaukit. Pamirškit vardus. Yra foto, ją ir komentuojam. Žinokit praignoruota foto yra daug blogiau už komentarus pro šalį.
Ir nesvarbu kiek kartų bus parašyta, kad horizontas kreivas, suknelė išdegusi, ar tiesiog gražu. Jei keliam čia foto, reiškias tikimės ir dėmesio jai. Kiekvienas iš mūsų. Tiek naujai pradėję, tiek ilgiau fotografuojantys.
Komentuoti reikia visas foto dar ir todėl, kad tai vienas iš mokymosi būdų. Kitų klaidos ar neklaidos akivaizdesnės.
Jei kažkas krinta į akis parašau, bet jei kartojasi tos pačios pastabos, arba tiesiog gražu, arba tiesiog nekabina, bet nežinai kodėl, o atrodo, kad viskas techniškai tvarkinga ( kiek man suprantama ) Tai nesinori tuščiažodžiaut...
QUOTE(rG @ 2011 07 11, 07:52)
Man tai nea (nemėgstu tokių, nieko asmeniško ), bet labai šaunu, kad žaidi ir šiaip
Aj zinok as taip ir maniau,kad taip parasysi tai cia jau tikrai skonio reikalas...
Aciu kas pakomentavo
Beje sutinku su Yvette,reikia komentuoti visas,nes gi,dedamos foto ne siaip sau...as tikrai,stengiuosi visas pakomentuoti
Papildyta:
QUOTE(chimera @ 2011 07 11, 09:04)
Labas rytas,
Tai va ir tai irgi svabu suzinoti kabina ar ne,vistiek parasyk.
Aciu labai uz komentara mano foto
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 11, 08:12)
Aj zinok as taip ir maniau,kad taip parasysi tai cia jau tikrai skonio reikalas...
Tai galiu kitą kart patylėt, tik pasakyk Matai, kitiems gražu
Aš tai nekomentuoju visų, nes neretai būna, kad arba nuomonės labai nesutampa, arba kaip tik labai sutampa. Tik kai labai jau norisi, čia juk ne prievarta, tiesa? Bet stengiuosi, nes man kiti geri, skiria dėmesio
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 11, 08:03)
ir aš nemoku Ūbavau temoj apie tai, kad gal kas patars kaip elgtis.. Bet kaip suprantu, nelabai yra kažkoks konkretus patarimas kad neišdegint...
pavartyk profesionalių fotografų vestuvinius darbus- tikrai rasi ne vienur išdegusią suknelę- bent aš tai tikrai radau tiesiog būna tokių situacijų, kad nei į pavėsį įlįsi, nei reflektoriumi ar kažkuo kitu saulę pridengsi