Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

*Jurate* - gražios merginos, bet man beveik visose foto trūksta erdvės... ax.gif

Profių nekomentuosiu - man tiesiog gražu ir toli iki to... ax.gif
Atsakyti
naktinė foto... saldžių sapnų...
(šiek tiek norėjau kažko kitokio blush2.gif )

user posted image
Atsakyti
kikirike man super
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 10, 23:31)
naktinė foto... saldžių sapnų...
(šiek tiek norėjau kažko kitokio  blush2.gif )

Man tai nea (nemėgstu tokių, nieko asmeniško blush2.gif ), bet labai šaunu, kad žaidi ir šiaip friends.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 11 liepos 2011 - 06:53
QUOTE(chimera @ 2011 07 11, 00:27)
Profių nekomentuosiu

o kurios čia profės?
Ir šiaip, meskit lauk šį įprotį. Atėjot į temą, tad ir dalyvaukit. Pamirškit vardus. Yra foto, ją ir komentuojam. Žinokit praignoruota foto yra daug blogiau už komentarus pro šalį.
Ir nesvarbu kiek kartų bus parašyta, kad horizontas kreivas, suknelė išdegusi, ar tiesiog gražu. Jei keliam čia foto, reiškias tikimės ir dėmesio jai. Kiekvienas iš mūsų. Tiek naujai pradėję, tiek ilgiau fotografuojantys.
Komentuoti reikia visas foto dar ir todėl, kad tai vienas iš mokymosi būdų. Kitų klaidos ar neklaidos akivaizdesnės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 11 liepos 2011 - 07:16
QUOTE(chimera @ 2011 07 11, 00:27)
*Jurate* - gražios merginos, bet man beveik visose foto trūksta erdvės... ax.gif

Profių nekomentuosiu - man tiesiog gražu ir toli iki to... ax.gif

Ačiū už komentarą 4u.gif
O dėl erdvės tai kaip ir rašiau,negalėjau aš jos išnaudot,nes mergaitės rankytė gipse verysad.gif Tai stengiausi ,kad jo nesimatytu,bet audžiu mintį,kaip įdomiau galėčiau ir su juo papaveiksluot mirksiukas.gif
Papildyta:
Kikirike,man labai gražu,o jau spalvos wub.gif

rG,man spalvota gražiau žiūrisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 10, 23:45)
biški pasibraiždiau pievoje...
user posted image

Spalvos mmm wub.gif Biškutuką dėmesį blaško raudonas kraštelis dešinėj apačioj... Grožis aguonos, fokusas į puppurą liuks ir tas žiedas sulietas fone.
Antroji man ne, kažkaip per daug pumpurėlių gal, nematyti to akcento.

QUOTE(rG @ 2011 07 10, 23:56)
Kai su jom susitvarkai gal ir fainai smile.gif  Negaliu kas kart klausti, ar gerai. Pati turiu nujausti, bet nelabai jaučiu. Kartais jaučiu, bet dažniausiai pati nebežinau biggrin.gif

Kažkur pažystama situacija, man tas pats su spalvom, bet aš nelabai mėgstu j/b... O kas kartą gi nedėsiu čia krūvos foto, kad sužinočiau, kaip spalvos doh.gif
Tavo idėja smagi ir aš už spalvotą variantą, gražios tos spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 07 10, 23:07)
dėkui už nuomonę- aš dar nemoku fotografuoti, kai visu pajėgimu dega saulė... taip fotografuoti, kad ir veidas būtų ok, ir suknelė nedegtų... manau, kartais tiesiog tenka rinktis- arba tas, arba tas smile.gif

ir aš nemoku smile.gif Ūbavau temoj apie tai, kad gal kas patars kaip elgtis.. Bet kaip suprantu, nelabai yra kažkoks konkretus patarimas kad neišdegint... unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(Yvette @ 2011 07 11, 08:11)
o kurios čia profės?
Ir šiaip, meskit lauk šį įprotį. Atėjot į temą, tad ir dalyvaukit. Pamirškit vardus. Yra foto, ją ir komentuojam. Žinokit praignoruota foto  yra daug blogiau už komentarus pro šalį.
Ir nesvarbu kiek kartų bus parašyta, kad horizontas kreivas, suknelė išdegusi, ar tiesiog gražu. Jei keliam čia foto, reiškias tikimės ir dėmesio jai. Kiekvienas iš mūsų. Tiek naujai pradėję, tiek ilgiau fotografuojantys.
Komentuoti reikia visas foto dar ir todėl, kad tai vienas iš mokymosi būdų. Kitų klaidos ar neklaidos akivaizdesnės.

Ne visai tai turėjau omeny smile.gif

Jei kažkas krinta į akis parašau, bet jei kartojasi tos pačios pastabos, arba tiesiog gražu, arba tiesiog nekabina, bet nežinai kodėl, o atrodo, kad viskas techniškai tvarkinga ( kiek man suprantama ) Tai nesinori tuščiažodžiaut...

Kikirike - gražu, kaip atvirukas, bet šiaip aš nemėgstu gyvenime spec, efektų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 11, 07:52)
Man tai nea (nemėgstu tokių, nieko asmeniško  blush2.gif ), bet labai šaunu, kad žaidi  ir šiaip  friends.gif  smile.gif

Aj zinok as taip ir maniau,kad taip parasysi ax.gif tai cia jau tikrai skonio reikalas...
Aciu kas pakomentavo 4u.gif

Beje sutinku su Yvette,reikia komentuoti visas,nes gi,dedamos foto ne siaip sau...as tikrai,stengiuosi visas pakomentuoti
Papildyta:
QUOTE(chimera @ 2011 07 11, 09:04)
Labas rytas,
Ne visai tai turėjau omeny smile.gif

Jei kažkas krinta į akis parašau, bet jei kartojasi tos pačios pastabos, arba tiesiog gražu, arba tiesiog nekabina, bet nežinai kodėl, o atrodo, kad viskas techniškai tvarkinga ( kiek man suprantama ) Tai nesinori tuščiažodžiaut...

Kikirike - gražu, kaip atvirukas, bet šiaip aš nemėgstu gyvenime spec, efektų  blush2.gif

Tai va ir tai irgi svabu suzinoti kabina ar ne,vistiek parasyk.
Aciu labai uz komentara mano foto 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 11, 08:12)
Aj zinok as taip ir maniau,kad taip parasysi  ax.gif tai cia jau tikrai skonio reikalas...

Tai galiu kitą kart patylėt, tik pasakyk blush2.gif biggrin.gif Matai, kitiems gražu mirksiukas.gif

Aš tai nekomentuoju visų, nes neretai būna, kad arba nuomonės labai nesutampa, arba kaip tik labai sutampa. Tik kai labai jau norisi, čia juk ne prievarta, tiesa? 4u.gif Bet stengiuosi, nes man kiti geri, skiria dėmesio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 11 liepos 2011 - 08:26
QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 11, 08:03)
ir aš nemoku smile.gif Ūbavau temoj apie tai, kad gal kas patars kaip elgtis.. Bet kaip suprantu, nelabai yra kažkoks konkretus patarimas kad neišdegint... unsure.gif

pavartyk profesionalių fotografų vestuvinius darbus- tikrai rasi ne vienur išdegusią suknelę- bent aš tai tikrai radau ax.gif tiesiog būna tokių situacijų, kad nei į pavėsį įlįsi, nei reflektoriumi ar kažkuo kitu saulę pridengsi
Atsakyti