Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 07 10, 23:51)
na va  biggrin.gif  Jau spėjau prisigirti vyrui, kad pažįstamų matau biggrin.gif 

Kaip Jums tokios nesąmonės? biggrin.gif

Ar verta vystyti?  Pati nežinau ką čia pridirbau, tai galit pirštais  badytis  ir pan., nepyksiu hihihi.gif

Gražios spalvos, Kikirike smile.gif Aš su spalvom susipykau.

ačiū dėl mano spalvų 4u.gif

o tu nesipyk su spalvom,nes šitie koliažiukai tikrai fainai atrodytų spalvoti - vystyk šitą įdėją - man ji patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 10, 22:53)
ačiū dėl mano spalvų  4u.gif

o tu nesipyk su spalvom,nes šitie koliažiukai tikrai fainai atrodytų spalvoti - vystyk šitą įdėją - man ji patinka  4u.gif

Kai su jom susitvarkai gal ir fainai smile.gif Negaliu kas kart klausti, ar gerai. Pati turiu nujausti, bet nelabai jaučiu. Kartais jaučiu, bet dažniausiai pati nebežinau biggrin.gif
Atsakyti
rG, man labai faina ta idėja thumbup.gif
Atsakyti
Ievuki, prašom kuo greičiau atgauti sveiką protą ir džiuginti naujais darbais biggrin.gif Aš tamstą labai gerbiu, jei nežinojote biggrin.gif

QUOTE(Plumerija @ 2011 07 10, 22:59)
rG, man labai faina ta idėja  thumbup.gif

Banaloka ta idėja biggrin.gif Bet visvien noriu kokią nors seriją padaryti tokią - pusiau atviruko forma iš dviejų dalių, žmogaus ir jo aplinkos detalių. Nebūtinai gamta, pabandžiau ir tiek.

Na, gerai, idėsiu spalvotą. Gal kas ką šnypštelės

user posted image

Labos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 10 liepos 2011 - 23:07
Kikirike Pirmoji tiesiog nuostabi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fox.: 10 liepos 2011 - 23:02

QUOTE(Laukine25 @ 2011 07 10, 20:16)
Nors man Tavo daugelis darbų patinka, bet šita man nea... Peršviesta, dega suknelė ir back fonas padegęs.. Bet užtatai... Oho kokią gražią į FB Jolitą įdėjei... Super fonas, spalvos.. Parodyk ją ir čia, man ji  bigsmile.gif
O va šita man stebuklinga. Norėčiau ir aš tokius kadrus išmokt sugaut.. kolkas- anei kaip  schmoll.gif . Nuostabu.

dėkui už nuomonę- aš dar nemoku fotografuoti, kai visu pajėgimu dega saulė... taip fotografuoti, kad ir veidas būtų ok, ir suknelė nedegtų... manau, kartais tiesiog tenka rinktis- arba tas, arba tas smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ateinu ir aš su pora ekspromtinių foto, kurios man pačiai patiko, kitų dar nesutvarkiau nes jau lūžtu.

Idomi jūsų nuomonė 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 11, 00:01)
Ievuki, prašom kuo greičiau atgauti sveiką protą ir džiuginti naujais darbais  biggrin.gif  Aš tamstą labai gerbiu, jei nežinojote  biggrin.gif
Banaloka ta idėja biggrin.gif Bet visvien noriu kokią nors seriją padaryti tokią - pusiau atviruko forma iš dviejų dalių, žmogaus ir jo aplinkos detalių. Nebūtinai gamta, pabandžiau ir tiek.

Na, gerai, idėsiu spalvotą.  Gal kas ką šnypštelės

Labos  4u.gif

pritariu rG, Ievuki , lauksim tavo įkvėpimo 4u.gif
ėė,taigi čia su spalvom viskas gerai,o kur užrašas dingo? g.gif

QUOTE(fox. @ 2011 07 11, 00:01)
Kikirike Pirmoji tiesiog nuostabi wub.gif  wub.gif  wub.gif

dėkui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 07 11, 00:01)
Ievuki, prašom kuo greičiau atgauti sveiką protą ir džiuginti naujais darbais  biggrin.gif  Aš tamstą labai gerbiu, jei nežinojote  biggrin.gif

Na, gerai, idėsiu spalvotą.  Gal kas ką šnypštelės

Labos  4u.gif

Juodai baltos nuotraukos tikrai super, o va spalvotoj man monitorius rodo vaiko geltoną odelę.

Kikirike, užpavydėjau tau aguonų mirksiukas.gif nes man nesigauna išgaut spalvos ir viso kitko...

Ievuki, žinomas jausmas. Laikyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 10, 22:45)
biški pasibraiždiau pievoje...

labai miela...
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 10, 23:09)
ėė,taigi čia su spalvom viskas gerai,o kur užrašas dingo?  g.gif

Čia tik šiaip parodyt norėjau, baigtinis buvo j /b smile.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 07 10, 23:11)
Juodai baltos nuotraukos tikrai super, o va spalvotoj man monitorius rodo vaiko geltoną odelę.
Apie ką ir kalbu - man normaliai.

bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2011 07 11, 00:08)
Sveiki,

Ateinu ir aš su pora ekspromtinių foto, kurios man pačiai patiko, kitų dar nesutvarkiau nes jau lūžtu.

Idomi jūsų nuomonė 4u.gif

norėtusi gal pirmoje kontrasto daugiau ax.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 07 11, 00:11)

Kikirike, užpavydėjau tau aguonų  mirksiukas.gif  nes man nesigauna išgaut spalvos ir viso kitko...

nu aš ten nieko special nedariau spalvom,ačiū ax.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 07 11, 00:12)
labai miela...

dėkui blush2.gif

QUOTE(rG @ 2011 07 11, 00:15)
Čia tik šiaip parodyt norėjau, baigtinis buvo j /b  smile.gif

nu man tai negeltonuoja, nu gal aš jau nebepamtau blush2.gif
Atsakyti