Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 07 10, 19:38)
tai gal pasiimk vieną mergytę,nes dabar tave varžo...arba sumastyk kaip tik kokią fs atminti šiam gipsui - suprantu,kad tai nėra malonus įvykis,bet visgi įvykis  blush2.gif

Jo aš pati galvoju,kaip tą sugipsuotą ranką galėčiau įdomiau įamžinti smile.gif
Atsakyti

QUOTE(paprasta @ 2011 07 08, 21:42)
Seniai berodžiau ką nors- kritikai

Nors man Tavo daugelis darbų patinka, bet šita man nea... Peršviesta, dega suknelė ir back fonas padegęs.. Bet užtatai... Oho kokią gražią į FB Jolitą įdėjei... Super fonas, spalvos.. Parodyk ją ir čia, man ji bigsmile.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 07 08, 22:16)

Atnesu kritikai smile.gif Man sis still life'as, kazkuom sugrojo...

O va šita man stebuklinga. Norėčiau ir aš tokius kadrus išmokt sugaut.. kolkas- anei kaip schmoll.gif . Nuostabu.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Vakar gamtoje bandžiau gėlytes fotografuot ir kažką iš savo kitinio objektyvo išgaut. Vienas kadras man pačiai visai nieko, o kaip Jums?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2011 07 10, 21:28)
Laba  4u.gif
Vakar gamtoje bandžiau gėlytes fotografuot ir kažką iš savo kitinio objektyvo išgaut. Vienas kadras man pačiai visai nieko, o kaip Jums?

man tie stiebukai antram plane šiek tiek maišo blush2.gif
Atsakyti
man kliuna kad ne visas lapelis paimtas, o nukirptas kampas jo, ir tie stiebai kazkaip demesi nukreipia nuo geles ziedo. ir ar man rodos ar tikrai ranka sudrebejus? bet gelyte grazi siaip.
Atsakyti
Ačiū, mergaitės 4u.gif Man tie stiebai irgi nelabai patinka, bet negalėjau jų nuskinti, nes ten baisus dilgėlynas buvo doh.gif Ranka lyg ir nesudrebėjo g.gif
Atsakyti
Pamačiau šią nuotrauką ir prisiminiau vienos mūsiškių bandymą fotografuoti savo dukrą ir sūnų (niekaip nepamenu nick'o blush2.gif ). Tai va, pametėju idėją. smile.gif
-----------
Aš pati jaučiu, kad man idėjos greitai ramiai miegoti neleis. Kiekvieną dieną į sąrašą būsimų nuotraukų vis kažką įrašau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 10 liepos 2011 - 21:18
QUOTE(Ka @ 2011 07 10, 22:17)
Pamačiau šią nuotrauką ir prisiminiau vienos mūsiškių bandymą fotografuoti savo dukrą ir sūnų (niekaip nepamenu nick'o  blush2.gif ). Tai va, pametėju idėją.  smile.gif
-----------
Aš pati jaučiu, kad man idėjos greitai ramiai miegoti neleis. Kiekvieną dieną į sąrašą būsimų nuotraukų vis kažką įrašau.  biggrin.gif

ech...gražu...
Atsakyti
Sveikos.Man kazkoks nefotkinimo metas.Nenoriu nei fotografuot nei tvarkyt archyvu.Tikiuosi greit praeis doh.gif Vel nauju veju padave,smagu 4u.gif Nepamenu kas dejo mergaite kur sugipsuota ranka,mano manymu tas gipsas visai nebutu trukdes,na gal didelio zavesio irgi nebutu pridejes bet yra kaip yra ir specialiai manau neverta jo slept 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 07 10, 17:27)
skirtuma ir as matau jau nors ir nedidelis jis.

Sorry, bet mano akys nemato skirtumo ax.gif Aš manau reikia perdaryt.
Atsakyti
biški pasibraiždiau pievoje...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 07 10, 18:38)
Gudeliuk, nebuvau as ten, nesokau su Tiesto smile.gif gerai, kad nepriejai smile.gif nors gal buciau suradus savo antrininke tongue.gif
na va biggrin.gif Jau spėjau prisigirti vyrui, kad pažįstamų matau biggrin.gif

Kaip Jums tokios nesąmonės? biggrin.gif

Ar verta vystyti? Pati nežinau ką čia pridirbau, tai galit pirštais badytis ir pan., nepyksiu hihihi.gif

user posted image

Va dar viena. Medžiagos nėr, bet iš to ką turiu prikurpiau biggrin.gif

user posted image

Gražios spalvos, Kikirike smile.gif Aš su spalvom susipykau.
Atsakyti