Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2011 07 10, 15:51)
Vazą su gėlėmis, kuri centre, statyk toliau nuo kitų. Į vieną vazą fokusuok.  4u.gif

Taip ir dariau, bet fokusavau į gėles vazoj, dėl to ten matyt ir nesimato wink.gif Perdariau, štai, pažiūrėkim, kaip dbr?

f/20 1/60s ISO400
user posted image

f/8 1/125s ISO200
user posted image

f/2.8 1/500s ISO100
user posted image

Na??? ax.gif

fokusavau į bantuką blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 10 liepos 2011 - 16:27
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 07 10, 17:15)
Nu bandau dar karta rodyt jusu teimui 1 nd smile.gif
i 1 dezute

na šiaip antras ir trečias mažai kuom skiriasi,bet skirtumą matau,taip kad užskaitau,svarbiausia ,kad pati suprastum kas kur kame mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2011 07 10, 17:24)
Taip ir dariau, bet fokusavau į gėles vazoj, dėl to ten matyt ir nesimato wink.gif Perdariau, štai, pažiūrėkim, kaip dbr?

Na???  ax.gif

aš užskaitau 4u.gif
Atsakyti
skirtuma ir as matau jau nors ir nedidelis jis.
Atsakyti
Jaukuciukai, nors skirtumas labai, labai nedidelis, aš taip pat užskaitau. Svarbiausia, kad suprastum esmę, jog ne vien centre galima išgauti fokusuotą vaizdą. smile.gif
Noisy-B, užskaitau.
Atsakyti
Tada gerai, einu daryt sekanciu.
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 07 10, 17:34)
Tada gerai, einu daryt sekanciu.

Sėkmės 4u.gif

dabar ir aš pasistengsiu daugiau komentuoti ir mažiau kitų darbų daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
nėra namų darbų,tai einu iš eilės foto komentuoti lotuliukas.gif

QUOTE(juratike13 @ 2011 07 08, 15:17)
Kas negerai?Ačiū, kas pasisakys

na patiko šviesa sklindanti toliau, gaila,kad veidukas perdaug uždengtas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2011 07 08, 23:09)
Pasirodau ir aš, atrinkau man smagiausią, ar verta dėmesio? ax.gif Fs kaime. Negalvojau, kad su dviem bernais taip sunku bus doh.gif Iš pradžių turėjau su jais susitarti, aprengti, tada susiožiavo, kad nesifotografuos kartu ir kai jau įkalbėjau, pasirodo crosus pamiršau numaut doh.gif Aišku gavau šiek tiek kadrų, bet greitai tie vaikai pavargsta biggrin.gif O dar skruzdelių begalybė pievose blink.gif

man patiko koliažiukas fickr ax.gif
Papildyta:
QUOTE(nieliuke @ 2011 07 09, 11:59)
Aš su tom vestuvėm.

na manau merginos jau daug pakomentavo ax.gif šiaip tvarkingai užfiksuotos vestuvės , pirmoji įdomiausia, kur jaunikis prie sienos - labiausiai nekabinanti blush2.gif daugiau viskas turbūt buvo išsakyta 4u.gif kadangi žinau,kad nėra lengva per vestuves - tai tikrai neblogas pirmas bandymas ,toliau tik geriau bus 4u.gif

QUOTE(Orinciukas @ 2011 07 09, 17:57)
Na ir as atsibeldziu su savo auto, bandau su PS kazka dirbti tai va pirmas blynas mano, labai noreciau, kad patarkuotumet del apdirbimo, spalvu ir t.t. paciai spalvota si nuotrauka neispudinga, J/b variantas geresnis.

šiaip auto patiko, gal kiek gaila nukirstų galūnių blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 07 10, 01:00)
Vakar buvau Labas festas, su Tiesto šokom biggrin.gif ar kas nors buvot ten?  bigsmile.gif  Toks jausmas, kad Vanillą mačiau  bigsmile.gif  Pabijojau prieit, pralėkė pilku kostiumėliu apsirengus smile.gif
Kritikai... kažkaip reik bandyt susitvarkyt ir su savo vaiku  doh.gif

pirmoji jei pirščiukas būtų šiek tiek žemiau - būtų superinė 4u.gif

QUOTE(reida @ 2011 07 10, 02:58)

Kokie jusu atsiliepimai, noreciau suzinot 4u.gif

hm..spalvota man per geltona, tai gal jei tenka rinktis tarp dviejų- aš už jb ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 10 liepos 2011 - 17:49
Labutis.
Pamėginau ir aš savo panelytes pafotografuot,sunkiai sekėsi,nes mažoji pas mane tikra ožkytė,nenorėjo pozuot doh.gif
Nu šiaip netaip kelis kadrus pagavau.Iškart turiu prisipažinti,kad labai sunku buvo paveiksluot,nes mano didžiosios panelės dešinė ranka gipse (nuo pat peties).Tai va kitur labai įspraustai ir atrodo,nes nenorėjau ,kad gipsas matytusi ax.gif

Labai laukiu komentarų.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 07 10, 19:21)
Labutis.
Pamėginau ir aš savo panelytes pafotografuot,sunkiai sekėsi,nes mažoji pas mane tikra ožkytė,nenorėjo pozuot doh.gif
Nu šiaip netaip kelis kadrus pagavau.Iškart turiu prisipažinti,kad labai sunku buvo paveiksluot,nes mano didžiosios panelės dešinė ranka gipse (nuo pat peties).Tai va kitur labai įspraustai ir atrodo,nes nenorėjau ,kad gipsas matytusi ax.gif

Labai laukiu komentarų.

antroji patiko
trečioji gaila alkūnės ir biškuti žaliuoja,šiek tiek iš žemiau bučiau fotografavusi
ketvirtoji - na labai maišo augalai ant veido ir pati manau žinai kad dėl tavo išsakytų priežasčių viskas suspausta ir mažai ervės
penktoji patinka
šeštoji - na tikrai tos rankytės reikia
septintoji - bučiau iš kito kampo fotografavusi,bet šiaip faina
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 07 10, 19:28)
antroji patiko
trečioji gaila alkūnės ir biškuti žaliuoja,šiek tiek iš žemiau bučiau fotografavusi
ketvirtoji - na labai maišo augalai ant veido ir pati manau žinai kad dėl tavo išsakytų priežasčių viskas suspausta ir mažai ervės
penktoji patinka
šeštoji - na tikrai tos rankytės reikia
septintoji  - bučiau iš kito kampo fotografavusi,bet šiaip faina

Ačiū labai 4u.gif

Man labai labai svarbi jūsų kritika,nes man čia pirma mažytė fs.
Taip jeigu nebūtų to gipso,visai kitaip būčiau sustačiusi jas g.gif
Atsakyti
Gudeliuk, nebuvau as ten, nesokau su Tiesto smile.gif gerai, kad nepriejai smile.gif nors gal buciau suradus savo antrininke tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūratė* @ 2011 07 10, 19:34)
Ačiū labai 4u.gif

Man labai labai svarbi jūsų kritika,nes man čia pirma mažytė fs.
Taip jeigu nebūtų to gipso,visai kitaip būčiau sustačiusi jas g.gif

tai gal pasiimk vieną mergytę,nes dabar tave varžo...arba sumastyk kaip tik kokią fs atminti šiam gipsui - suprantu,kad tai nėra malonus įvykis,bet visgi įvykis blush2.gif
Atsakyti