Vakar buvau Labas festas, su Tiesto šokom ar kas nors buvot ten? Toks jausmas, kad Vanillą mačiau Pabijojau prieit, pralėkė pilku kostiumėliu apsirengus
Kritikai... kažkaip reik bandyt susitvarkyt ir su savo vaiku
Su ranka taip išėjo, praktiškai visus kadrus reik gelbėt su jos tempais
Labanaktis.
Sveikutes
Bandziau siandien pro langa savo gatve naktyje gaudyt.
Cia kaip ir ND darydamasu ISO , islaikymu ir diafragma zaidziau. Gavosi mano akiai paprastas, bet man patinkantis vaizdas.
Spalvotoj nuotraukoj, man biski tos melynos lempos trukdo.
Gal geriau JB?
Kokie jusu atsiliepimai, noreciau suzinot
Bandziau siandien pro langa savo gatve naktyje gaudyt.
Cia kaip ir ND darydamasu ISO , islaikymu ir diafragma zaidziau. Gavosi mano akiai paprastas, bet man patinkantis vaizdas.
Spalvotoj nuotraukoj, man biski tos melynos lempos trukdo.
Gal geriau JB?
Kokie jusu atsiliepimai, noreciau suzinot
labai trumpam įkišu nosį.
Akasha tavo foto kūdroje mačiau, dar ne geriausiose, tad nesveikinsiu
Bet kūdroje kažkaip su juodu fonu geriau apžiūrėt galima. Tai vat, supratau kas man patinka, kas truputėlį trukdo, bet nedaug.
Viršuje kairėje yra lango rankenos rodos. Vat jos perdaug dėmesio sau reikalauja, atitraukia nuo arbatinuko. Tad aš jas negailestingai nurėžčiau. Gautusi kvadratas (ir vėl ) .
Šiaip buvusi atmosfera nuostabi. Spalvos gražuoliškos. Šaunuolė, kad trauki tokias į dienos šviesą.
Visa kita galėsiu gal tik ryt, ar jei turėsiu jėgų vakare pakomentuoti. Šventė pas mus, dar reik n darbų padaryti.
Dar pagalvojau, kitamet per šventę visai norėčiau fotografą užsakyti. Nes be ryšio truputuką, vienas iš suaugusių už kadro, fotografuoja. Norisi visos šeimos.
Bet kūdroje kažkaip su juodu fonu geriau apžiūrėt galima. Tai vat, supratau kas man patinka, kas truputėlį trukdo, bet nedaug.
Viršuje kairėje yra lango rankenos rodos. Vat jos perdaug dėmesio sau reikalauja, atitraukia nuo arbatinuko. Tad aš jas negailestingai nurėžčiau. Gautusi kvadratas (ir vėl ) .
Šiaip buvusi atmosfera nuostabi. Spalvos gražuoliškos. Šaunuolė, kad trauki tokias į dienos šviesą.
Visa kita galėsiu gal tik ryt, ar jei turėsiu jėgų vakare pakomentuoti. Šventė pas mus, dar reik n darbų padaryti.
Dar pagalvojau, kitamet per šventę visai norėčiau fotografą užsakyti. Nes be ryšio truputuką, vienas iš suaugusių už kadro, fotografuoja. Norisi visos šeimos.
QUOTE(Yvette @ 2011 07 10, 08:24)
labai trumpam įkišu nosį.
Dar pagalvojau, kitamet per šventę visai norėčiau fotografą užsakyti. Nes be ryšio truputuką, vienas iš suaugusi už kadro, fotografuoja. Norisi visos šeimos.
Dar pagalvojau, kitamet per šventę visai norėčiau fotografą užsakyti. Nes be ryšio truputuką, vienas iš suaugusi už kadro, fotografuoja. Norisi visos šeimos.
Ar apie alaus svente kalbi?
Gal nuotrauku is jos butu galima?O gal jau pasibaige toji svente?
Pamirsau nika merginos kuri dejo naktine savo gatves foto...Tai as uz j/b ir gal vos vos dangaus pakirpciau, kad nebutu tokio juodo plemo;)bet sutinku,kad tau tai mielas vaizdas....juk savas kiemas,jei per langa fotkinta;)
Na bandau atsiskaityti paskutinius namu darbus Nr 5:)
Auto
Lempute
Manual
Ar gerai?
Auto
Lempute
Manual
Ar gerai?
QUOTE(sakgintare @ 2011 07 10, 10:48)
O čia dienos šviesoj darei ar dirbtiniam?
QUOTE(rG @ 2011 07 10, 11:58)
namuose siuo siandien ryte.
Sakgintare, užskaitau.
Nors iškilo klausimas, kodėl lemputė, o ne sun ar debesuota?
Nors iškilo klausimas, kodėl lemputė, o ne sun ar debesuota?
O cia lauke dienos sviesoj
manual
claudy
auto
manual
claudy
auto
QUOTE(sakgintare @ 2011 07 10, 11:03)
namuose siuo siandien ryte.
Aš suprantu, kad namuose ir rytą, bet ar dirbtinėje šviesoje, ar natūralioje šviesoje?
QUOTE(rG @ 2011 07 10, 12:37)
Aš suprantu, kad namuose ir rytą, bet ar dirbtinėje šviesoje, ar natūralioje šviesoje?
naturalioj, jokio dirbtinio apsvietimo nenaudojau