Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame konsultančių palėpė,

QUOTE(vasarelele @ 2011 09 18, 18:35)
Man labai išilgino blakstienas ir tokios lygios gavosi thumbup.gif

o man niekam tikęs tas tušas, labai skystas, bėga... g.gif o gal aš paprasčiausiai nemoku juo dažytis? g.gif
Atsakyti
Ar jums pavyksta užsakyti tą rinkinuką, kur katalogai ir lankstinukai? Nei anam kataloge, nei sitam neleidžia užsakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(lekstina @ 2011 09 19, 19:25)
Ar jums pavyksta užsakyti tą rinkinuką, kur katalogai ir lankstinukai? Nei anam kataloge, nei sitam neleidžia užsakyti  g.gif

koks čia kodas?
Atsakyti
labas, 13ame išpardavimo kataloge yra toks skėtukas (23417). gal žinot ar jis sulankstomas ar ne? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 'Lina': 23 rugsėjo 2011 - 18:44
Nesupratau, bet man patiko g.gif darau šiandien užsakymą ir prieš paspaudžiant užsakymą, visos kainos tokios mažos paliko, po keliasdešimt centų, viena kita siekia 3 litus, bet ne daugiau bigsmile.gif Niekaip nesuprantu, kokia čia valiuta??? Ar čia tokia nuolaida??? bigsmile.gif Bijau ir spausti užsakymą, gal čia kas ne taip... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute123 @ 2011 09 26, 06:10)
Nesupratau, bet man patiko g.gif  darau šiandien užsakymą ir prieš paspaudžiant užsakymą, visos kainos tokios mažos paliko, po keliasdešimt centų, viena kita siekia 3 litus, bet ne daugiau bigsmile.gif  Niekaip nesuprantu, kokia čia valiuta??? Ar čia tokia nuolaida??? bigsmile.gif  Bijau ir spausti užsakymą, gal čia kas ne taip... g.gif

Gal vasaros toj medžioklėj sudalyvavai, nepamenu kaip ten tiksliai vadinosi, bet buvo paskutinis "prizas" 70 lt, ir juos išdalino visoms kainoms, man taip pat taip buvo.
Atsakyti
mergaites, ar bandet pirkt ispardavimines prekes? man duoda tik kosminem kainom g.gif kuo nusidejau?
Atsakyti
QUOTE(praeive @ 2011 09 26, 12:29)
mergaites, ar bandet pirkt ispardavimines prekes? man duoda tik kosminem kainom g.gif kuo nusidejau?

Galutinėj sąskaitoj (prieš paspaudžiant "Siųsti užsakymą") sumažintas rodo.
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2011 09 26, 06:16)
Gal vasaros toj medžioklėj sudalyvavai, nepamenu kaip ten tiksliai vadinosi, bet buvo paskutinis "prizas" 70 lt, ir juos išdalino visoms kainoms, man taip pat taip buvo.

tai kad jokios informacijos negavau, kad pakliuvau į tą laimingųjų sąrašą g.gif
Atsakyti
Sveikos! Esu dar naujokė, tad reikia Jūsų patarimo. smile.gif
Kokių atsiliepimų turit apie blakstienų kondicionierių?
Atsakyti
QUOTE(kristute123 @ 2011 09 26, 17:51)
tai kad jokios informacijos negavau, kad pakliuvau į tą laimingųjų sąrašą g.gif

Na atskiro pranešimo ir nebus šiaip, o tu prieš tai prizus už medžioklę gavai? Jei 4 kart darai iš eilės užsakymus po 50BP tada gauni.
Atsakyti
QUOTE(Karolina_22 @ 2011 09 26, 19:05)
Sveikos! Esu dar naujokė, tad reikia Jūsų patarimo. smile.gif
Kokių atsiliepimų turit apie blakstienų kondicionierių?

Vienai klientei tai net labai patiko. Sakė, kad blakstienos ir stipresnės, ir storesnės pasidarė, ir krist nustojo. Nežinau, ar tikrai padėjo, ar įsitikinimas suveikė mirksiukas.gif
Atsakyti