Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame konsultančių palėpė,

QUOTE(rrassiukkass @ 2011 09 13, 13:41)
sveiki, jungiuosi prie jusu. esu is Vilniaus. tikiuosi padesite, jei iskils kokiu klausimu.

Sveika prisijungusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, as irgi galvoju ar prisijungti ar ne i Jusu gretas?
Ejau Laisves al. ir stovejo Oriflame staliukas, tad kataloga gavau uz dyka. Uzsirase mano telef. ir varda. dave savo telefonus. Sake, kad siandien yra atviru duru dienos. Dabar internete skaitau, kad reikia uzsiregistruoti ir sumoketi 6Lt. Tai kam as dabar turiu duoti uzsakyma??? Ar per interneta? Ar toms merginoms?
Gal patarsite? Nes uzsakant per tas mergina lieka tos pacios salygos minus 23%.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazyte: 15 rugsėjo 2011 - 18:46
merginos, kas esat bandziusios Giordani Gold" amžių slepianti makiažo pagrinda-porcelian spalva? Ji juk turetu but gerokai sviesesne negu Natural Beige. Manau ziemai Naturl Beige per tamsi? Kaip manot?
Atsakyti
Na jau tušas tas naujasis raudoname flakonėly doh.gif arba aš nemoku dažytis, arba jis niekam tikęs visai...
Atsakyti
QUOTE(kristute123 @ 2011 09 17, 18:29)
Na jau tušas tas naujasis raudoname flakonėly doh.gif  arba aš nemoku dažytis, arba jis niekam tikęs visai...

Pati dar nebandžiau, bet viena klientė labai gyrė g.gif
Atsakyti
Man pora savaičių prireikė kol išmokau dažytis, dabar visai kitoks rezultatas nei pradžioj. Tiesiog užsisakiau sau, nu galvoju vistiek teks sunaudoti. Tai va dabar jau geras atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2011 09 17, 19:14)
Man pora savaičių prireikė kol išmokau dažytis, dabar visai kitoks rezultatas nei pradžioj. Tiesiog užsisakiau sau, nu galvoju vistiek teks sunaudoti. Tai va dabar jau geras atrodo smile.gif

tai kaip juo dažytis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 09 17, 18:34)
Pati dar nebandžiau, bet viena klientė labai gyrė g.gif

Pabandžiau šiandien ir aš. Man tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 09 18, 16:51)
Pabandžiau šiandien ir aš. Man tai  thumbup.gif

kokį stebuklą jūs ten matot? g.gif
Atsakyti
QUOTE('Lina' @ 2011 09 11, 09:40)
Labas, aš noriu pasitikslinti: didžiąją laiko dalį praleidžiu kitame mieste, todėl man patogiau atsiimti prekes to miesto OKAC'e. Tokiu atveju turiu tiesiog nurodyti man tinkantį padalinį užsisakydama ir atsiimti ten? nereikia kažkaip pranešti, kad nuo šiol atsiimsiu prekes ten?  ax.gif

Niekam nereikia nieko pranešti mirksiukas.gif
oi, pavėluotai atsakiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kristute123 @ 2011 09 18, 18:10)
kokį stebuklą jūs ten matot? g.gif

Man labai išilgino blakstienas ir tokios lygios gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarelele: 18 rugsėjo 2011 - 17:24
Sakykit kiek yra plaukų suktūkų vienoje pakuotėje?
Atsakyti
QUOTE(irutinka @ 2011 09 18, 22:00)
Sakykit kiek yra plaukų suktūkų vienoje pakuotėje?

10vnt mirksiukas.gif
Atsakyti