Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame konsultančių palėpė,

Gal atsiras konsultante Klaipedoje? Laukiu i a.z 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turi pigiau parduot Dare to Be „Stereo“ rankinę? Dar ieškau Urban Lovers kvepaliukų abiejų ir Skinny jeans tašytės:
http://oriflame-club...mg.php?id=23570
Rašykite AŽ.
Atsakyti
Sveikos! Norėčiau įsijungti į Jūsų būrį, bet man kyla daug klausimų. Gal atsiras norinčių pasidalinti savo patirtimi? smile.gif Sakykit, ar verta pradėti, jei nesiruošiu labai daug prekiauti? Labiau norėčiau sau ir artimiausiems draugams bei šeimai. Daugiau turbūt nelabai klienčių rasčiau. biggrin.gif
Yra kažkokia suma, kuriai reikia užsisakyti? Na, ir šiaip pasidalinkite savo įspūdžiais ir patirtimi. smile.gif Labai ačiū! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolina_22 @ 2011 09 06, 18:40)
Sveikos! Norėčiau įsijungti į Jūsų būrį, bet man kyla daug klausimų. Gal atsiras norinčių pasidalinti savo patirtimi? smile.gif Sakykit, ar verta pradėti, jei nesiruošiu labai daug prekiauti? Labiau norėčiau sau ir artimiausiems draugams bei šeimai. Daugiau turbūt nelabai klienčių rasčiau. biggrin.gif
Yra kažkokia suma, kuriai reikia užsisakyti? Na, ir šiaip pasidalinkite savo įspūdžiais ir patirtimi. smile.gif Labai ačiū! 4u.gif

sveika įsijungusi į mūsų gretas 4u.gif jei nori geros kokybiškos produkcijos, tikrai verta mirksiukas.gif Žinoma, gali pigiau įsigyti Maximose, Eurokose, bet... Čia kokybė smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Gal kas bandėt naująjį tušą? Kokie būtų atsiliepimai?
http://lt.oriflame.c...html?per=201112
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 09 07, 11:18)
Sveikos merginos,
Gal kas bandėt naująjį tušą? Kokie būtų atsiliepimai?
http://lt.oriflame.c...html?per=201112

Užsisakiau, bandysim 4u.gif
Šiaip visada pirkdavau Wonder Lash, labai tinka man thumbup.gif, bet reikia išbandyt ir naują aišku smile.gif
Atsakyti
Vis dėlto įstojau į Jūsų būrį! smile.gif
Tikiuosi padėsit naujokei iškilus sunkumams ir neaiškumais? 4u.gif
Na, ir žinoma, iškart pirmas klausimas: parašyta, kad registracija kainuoja 6 lt. Kada ir kur man juos sumokėt? Ar jie tiesiog automatiškai bus įskaičiuoti į pirmą užsakymą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karolina_22 @ 2011 09 07, 16:56)
Vis dėlto įstojau į Jūsų būrį! smile.gif
Tikiuosi padėsit naujokei iškilus sunkumams ir neaiškumais? 4u.gif
Na, ir žinoma, iškart pirmas klausimas: parašyta, kad registracija kainuoja 6 lt. Kada ir kur man juos sumokėt? Ar jie tiesiog automatiškai bus įskaičiuoti į pirmą užsakymą? smile.gif

Bus priskaičiuota automatiškai mirksiukas.gif O jums rėmėja nesakė? g.gif
Atsakyti
Labas, aš noriu pasitikslinti: didžiąją laiko dalį praleidžiu kitame mieste, todėl man patogiau atsiimti prekes to miesto OKAC'e. Tokiu atveju turiu tiesiog nurodyti man tinkantį padalinį užsisakydama ir atsiimti ten? nereikia kažkaip pranešti, kad nuo šiol atsiimsiu prekes ten? ax.gif
Atsakyti
QUOTE('Lina' @ 2011 09 11, 10:40)
Labas, aš noriu pasitikslinti: didžiąją laiko dalį praleidžiu kitame mieste, todėl man patogiau atsiimti prekes to miesto OKAC'e. Tokiu atveju turiu tiesiog nurodyti man tinkantį padalinį užsisakydama ir atsiimti ten? nereikia kažkaip pranešti, kad nuo šiol atsiimsiu prekes ten?  ax.gif

Užsisakykit, kur tik jums patogu, atsiėmimo tvarka bus tokia pati, kaip ir ankstesniam OKAC, nebent tik dokumentą gali paprašyt parodyt atsiimant, jei aname jus jau pažinojo. Ir pasidomėkit, koks darbo laikas ir kada atveža prekes, nes tokie dalykai dažniausiai skirias.
Atsakyti
sveiki, jungiuosi prie jusu. esu is Vilniaus. tikiuosi padesite, jei iskils kokiu klausimu.
Atsakyti
ar kas nors atsiimate prekes kauno OKAC'e laisvės alėjoj 99? šiandien ieškojau ir niekaip nesupratau kur ten eiti unsure.gif
Atsakyti