Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame konsultančių palėpė,

Aišku rolleyes.gif
Taip pat kažkur skaičiau, kad darant užsakymą reikia nurodyti važtaraščio numerį. Nelabai žinau, kas tai yra, ir net nematau reikiamo laukelio jam įrašyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE('Lina' @ 2011 08 19, 11:58)
Aišku  rolleyes.gif
Taip pat kažkur skaičiau, kad darant užsakymą reikia nurodyti važtaraščio numerį. Nelabai žinau, kas tai yra, ir net nematau reikiamo laukelio jam įrašyt  unsure.gif

Nereikia jokio važtaraščio nr. nurodyti darant užsakymą schmoll.gif Apmokant pavedimu tik reikia nurodyti savo kodą ir tą važt,nr. (jis bus ant sąsk.kai gausite prekes0
Atsakyti
Na va, pagaliau viskas aišku bigsmile.gif
Atsakyti
Kas lankot tas paskaiteles, kur atsiuncia laiško pavidalu, ar duoda naudos ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2011 08 25, 17:57)
Kas lankot tas paskaiteles, kur atsiuncia laiško pavidalu, ar duoda naudos ?smile.gif

Na priklausomai kokia ta paskaitėlė. Žalos jokios tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
taip, zalos neduoda drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2011 08 25, 18:50)
taip, zalos neduoda drinks_cheers.gif

Būna juk katalogo pristatymai, grožio akademijos, OGP ir t.t. Ar čia pačios paskaitos laiško pavidalo? g.gif
Atsakyti
katalogo pristatymai....smile.gif
bijau ka ir rasyt - uzblokuos. gerumas dalyvaujant SM akcijose grizta bumerangu - juodu teroru.

jei nepasirodysiu, zinokit isbaninino visai.
Atsakyti
Sveikos, aš jau esu oriflame konsultantė kelis mėnėsius. Sekas neblogai. Tikiuos, kad su jumis irgi gerai seksis bendrauti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ieva114: 28 rugpjūčio 2011 - 07:26
QUOTE(juodauoga @ 2011 08 25, 19:29)
katalogo pristatymai....smile.gif
bijau ka ir rasyt  - uzblokuos. gerumas dalyvaujant SM akcijose grizta bumerangu - juodu teroru.

jei nepasirodysiu, zinokit isbaninino visai.

kas nutiko?
Papildyta:
QUOTE(ieva114 @ 2011 08 28, 08:25)
Sveikos, aš jau esu oriflame konsultantė kelis mėnėsius. Sekas neblogai. Tikiuos, kad su jumis irgi gerai seksis bendrauti smile.gif

sveika prisijungus. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir man iš pradžių kokius puse metų gerai sekės prekiaut oriflame kosmetika, bet poto niekam nebereikia nes visi prisipirke visko, jau net nebesmagu siūlyti kai nieko nebesisako. O dar kai nedarai kažkiek katalogų užsakymų užsakymo mokestis 5 lt pasidaro, tai kažin ar užsiiminėsiu dar, nes neapsimoka, sumoki visus mokesčius ir kiek ten lieka, keletas litų.
Atsakyti
QUOTE(iceberry @ 2011 08 28, 15:29)
Ir man iš pradžių kokius puse metų gerai sekės prekiaut oriflame kosmetika, bet poto niekam nebereikia nes visi prisipirke visko, jau net nebesmagu siūlyti kai nieko nebesisako. O dar kai nedarai kažkiek katalogų užsakymų užsakymo mokestis 5 lt pasidaro, tai kažin ar užsiiminėsiu dar, nes neapsimoka, sumoki visus mokesčius ir kiek ten lieka, keletas litų.

Visam gyvenimui šitų priemonių tikrai neprisipirksi, nes tai kasdieninio vartojimo prekės. Duonos juk nenusipirksi keliems mėnesiams mirksiukas.gif Drąsiai siūlykite savo klientams smile.gif mėnesį, kitą nesisakys, paskui vėl reikės kažko. Jūs nepasiūlysite, kitas pasiūlys. Pas mane lygiai tas pats būna: kelis periodus nieko neužsako, paskui patys klausia "kur katalogas" biggrin.gif
Užsakymo mokestis visiems toks pat, tik verslo klasei mažesnis. Į namus 10Lt. Tai pabandykite ką nors parsisiųsti pigiau blink.gif Kokie dar mokesčiai?
Atsakyti