Aišku
Taip pat kažkur skaičiau, kad darant užsakymą reikia nurodyti važtaraščio numerį. Nelabai žinau, kas tai yra, ir net nematau reikiamo laukelio jam įrašyt
QUOTE('Lina' @ 2011 08 19, 11:58)
Aišku
Taip pat kažkur skaičiau, kad darant užsakymą reikia nurodyti važtaraščio numerį. Nelabai žinau, kas tai yra, ir net nematau reikiamo laukelio jam įrašyt
Nereikia jokio važtaraščio nr. nurodyti darant užsakymą Apmokant pavedimu tik reikia nurodyti savo kodą ir tą važt,nr. (jis bus ant sąsk.kai gausite prekes0
Na va, pagaliau viskas aišku
QUOTE(juodauoga @ 2011 08 25, 17:57)
Kas lankot tas paskaiteles, kur atsiuncia laiško pavidalu, ar duoda naudos ?
Na priklausomai kokia ta paskaitėlė. Žalos jokios tikrai
QUOTE(juodauoga @ 2011 08 25, 18:50)
taip, zalos neduoda
Būna juk katalogo pristatymai, grožio akademijos, OGP ir t.t. Ar čia pačios paskaitos laiško pavidalo?
QUOTE(juodauoga @ 2011 08 25, 19:29)
katalogo pristatymai....
bijau ka ir rasyt - uzblokuos. gerumas dalyvaujant SM akcijose grizta bumerangu - juodu teroru.
jei nepasirodysiu, zinokit isbaninino visai.
bijau ka ir rasyt - uzblokuos. gerumas dalyvaujant SM akcijose grizta bumerangu - juodu teroru.
jei nepasirodysiu, zinokit isbaninino visai.
kas nutiko?
Papildyta:
QUOTE(ieva114 @ 2011 08 28, 08:25)
Sveikos, aš jau esu oriflame konsultantė kelis mėnėsius. Sekas neblogai. Tikiuos, kad su jumis irgi gerai seksis bendrauti
sveika prisijungus.
Ir man iš pradžių kokius puse metų gerai sekės prekiaut oriflame kosmetika, bet poto niekam nebereikia nes visi prisipirke visko, jau net nebesmagu siūlyti kai nieko nebesisako. O dar kai nedarai kažkiek katalogų užsakymų užsakymo mokestis 5 lt pasidaro, tai kažin ar užsiiminėsiu dar, nes neapsimoka, sumoki visus mokesčius ir kiek ten lieka, keletas litų.
QUOTE(iceberry @ 2011 08 28, 15:29)
Ir man iš pradžių kokius puse metų gerai sekės prekiaut oriflame kosmetika, bet poto niekam nebereikia nes visi prisipirke visko, jau net nebesmagu siūlyti kai nieko nebesisako. O dar kai nedarai kažkiek katalogų užsakymų užsakymo mokestis 5 lt pasidaro, tai kažin ar užsiiminėsiu dar, nes neapsimoka, sumoki visus mokesčius ir kiek ten lieka, keletas litų.
Visam gyvenimui šitų priemonių tikrai neprisipirksi, nes tai kasdieninio vartojimo prekės. Duonos juk nenusipirksi keliems mėnesiams Drąsiai siūlykite savo klientams mėnesį, kitą nesisakys, paskui vėl reikės kažko. Jūs nepasiūlysite, kitas pasiūlys. Pas mane lygiai tas pats būna: kelis periodus nieko neužsako, paskui patys klausia "kur katalogas"
Užsakymo mokestis visiems toks pat, tik verslo klasei mažesnis. Į namus 10Lt. Tai pabandykite ką nors parsisiųsti pigiau Kokie dar mokesčiai?