Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame konsultančių palėpė,

QUOTE(kristute123 @ 2011 08 06, 12:40)
na aš ten ir įvedu, bet kad negaunu tos nuolaidos g.gif

O ten galutinėj saskaitoj irgi be nuolaidos rašo? Nes man tik pačioj pabaigoj parodo su nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2011 08 06, 14:12)
O ten galutinėj saskaitoj irgi be nuolaidos rašo? Nes man tik pačioj pabaigoj parodo su nuolaida.

tai kad nerodo g.gif o kada reikia įrašyti tą kodą? ir kam tas pliusiukas prie tos lentelės dešinėje pusėje? g.gif gal jį reikia irgi paspausti?
Atsakyti
Labas, prisijungiu ir aš prie konsultančių rolleyes.gif tik ką gavau savo kodus, bet internetinėj svetainėj rašo, jog klaida ir negaliu prisijungti blink.gif palauksiu, gal kas nors susitvarkys g.gif kol kas tikslinuos, ką gauname nemokamai gaunant siuntinį? (1 katalogą ir kainininką?)
Atsakyti
išsiaiškinau kodėl neleidžia prisijungt, juk turi praeiti viena darbo diena doh.gif kaip sakant, devynis kartus pagalvok, dešimtą klausk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE('Lina' @ 2011 08 12, 06:46)
išsiaiškinau kodėl neleidžia prisijungt, juk turi praeiti viena darbo diena  doh.gif kaip sakant, devynis kartus pagalvok, dešimtą klausk  biggrin.gif

Man tai leido is karto g.gif
Atsakyti
Patikrina duomenis ir leidžia prisijungti. Paprastai leidžia prisijungti sekančią dieną smile.gif
Atsakyti
Įdomu, kokiau būdu yra pigiausia atsiskaityti už siuntinį(grynaisiais) ? ax.gif
Atsakyti
Turiu lupdaziu meginuku, bet niekaip nesuprantu kurie yra kurios linijos g.gif kaip juos galima atsekti g.gif
Atsakyti
QUOTE('Lina' @ 2011 08 17, 13:21)
Įdomu, kokiau būdu yra pigiausia atsiskaityti už siuntinį(grynaisiais) ?  ax.gif

Pigiausias var. maximos kasoje mirksiukas.gif 50ct, TELELOTO terminale - 80ct
Atsakyti
Gal kuri kaunietė galėtų pasidalinti informacija, kur ir kada vyks būsimo katalogo pristatymas? Labai noriu išbandyt naujus kvepalus laugh.gif
Atsakyti
vasarelele, dėkui už atsakymus mirksiukas.gif
dabar darau pirmąjį savo užsakymą, ir viena prekė yra pažymėta raudonai, rašoma "oos to back order".Reiškia,šios prekės nėra, taip?
Atsakyti
QUOTE('Lina' @ 2011 08 19, 11:48)
vasarelele, dėkui už atsakymus  mirksiukas.gif
dabar darau pirmąjį savo užsakymą, ir viena prekė yra pažymėta raudonai, rašoma "oos to back order".Reiškia,šios prekės nėra, taip?

Taip, reiškia jos nėra šiuo metu. Ji bus pridėta prie sekančio užsakymo, tačiau jeigu jos nenorėsite arba tiesiog kaina bus sekančiame kataloge žemesnė, galėsite neimti - atsisakyti ir užsakyti iš naujo. Kitas atvejis, jeigu tos prekės kaina bus aukštesnė, jūs gausite ta kaina kuria užsakėte mirksiukas.gif
Atsakyti