Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame konsultančių palėpė,

Labukas,gal yra konsultanciu is Marijampoles ar Lazdiju,noreciau uzsisakyti kvepaliukus Volare,maciau pas giminaite 30ml,bet intrnetiniam kataloge nematau schmoll.gif Gal pas kuria uzsilike stovi,gali buti ir likutis,parasykit i az blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2013 10 15, 09:56)
Sveikutes 4u.gif
Susidomejau Oriflame kosmetika.Noretusi pabandyti tapti konsultante,idomu visa informacija.
Ar yra koks mokestis paciai konsultantei?jei tarkim nepadarysiu isvis jokio uzsakymo,neturesiu klienciu ir pan.ar vistiek reikes man moketi koki mokesti?

Buciau begalo dekinga jei kuri parsytumet eiga konsultanciu 4u.gif

Mokestis, kurį susimoka kiekvienas naujai tapęs konsultantas yra 19.90 lt ir tai yra vienkartinis, dar vadinamas registracijos, mokestis. Tiesa, šiame kataloge yra akcija ir registracija nemokama, tačiau jau nuo sekmadienio (spalio 27 d), pradeda galioti naujas katalogas, tai mokestis bus. Jei konsultantas kuriame nors kataloge užsakymo nedaro, jam jokių papildomų mokesčių mokėti nereikia. Taip pat geras dalykas yra ir tai, kad nėra nustatyta konkreti suma, už kurią būtinai reikia užsakyti gaminių. Visų privalumų čia neišvardinsiu, bet jeigu iš tiesų sudomino, galit man paskambinti ar parašyti žinutę telefonu 861333157 ir apie viską papasakosiu plačiau smile.gif
Atsakyti
Ieškau konsultantės iš VLN, parašykit, noriu vieno produkto. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
norėjau paklaust, kataloge matau kad perkant už 65,9 lt, giordani gold bronzatui yra 60 proc nuolaida. Ar galima tokiu atveju pirkti viena bronzatą+kažką kad gautųsi tie 65,9 lt ir tada dar antrą bronzatą jau su nuolaida?

P.S. Gal kokia konsultantė kaune šilainiuose ar vilijampolėj yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarantine: 04 lapkričio 2013 - 12:10
Gal yra konsultančių iš Elektrėnų, kas padėtų tapimo konsultante klausimais
Atsakyti
O kada vėl bus kokia akcija stojimo mokesčiui?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2013 11 12, 20:23)

Šiuo metu mokestis tik 5 Lt.
Atsakyti
noriu uzsisayti oriflame gaminiu su nuolaidomis kaledinems dovanoms, taciau nerandu konsultanciu is klaipedos. Kosultantes is klaipedos atsiliepkit:)
Atsakyti
sveikos, gal kuri turit 2014 m nr1 kataloga (sekanti) ir galit paziuret ar bus Giordani Gold amziu slepiantis makiazo pagrindas (21625) su nuolaida? Aciu smile.gif
internete man neatidaro sekancio katalogo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(IevaZ @ 2013 12 17, 00:09)
sveikos, gal kuri turit 2014 m nr1 kataloga (sekanti) ir galit paziuret ar bus Giordani Gold amziu slepiantis makiazo pagrindas (21625) su nuolaida? Aciu smile.gif
internete man neatidaro sekancio katalogo sad.gif

Nebus, bus tik GG Mineral Therapy po 49,90 Lt ir GG Prisitaikantis makiažo pagrindas su nuolaida po 34,90 Lt (katologo kainos abi).
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2013 11 12, 20:23)

Iki gruodžio 28 dienos registracija nemokama. Taip pat pirmas užsakymas bus pristatomas nemokamai jeigu jis bus padarytas per 21 dieną nuo registracijos dienos. Jei norite, kad suteikčiau daugiau informacijos rašykit až.
Atsakyti
Man kyla neaiškumų dėl apmokėjimo ax.gif
Atsakyti