Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame konsultančių palėpė,

QUOTE(rututex @ 2013 09 12, 16:32)
Ar jau išbandėte Oriflame plaukų dažus? Vis gundausi nusipirkti, bet nedrįstu, nes nerandu atsiliepimų blush2.gif

Aš naudojau, juodus. Nežinau, dažai kaip dažai, nei kažkuo stebuklingi, nei prasti. Bet kito katalogo akcija, kur šampūnas+kondicionierius+dažai pasinaudosiu būtinai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2013 09 12, 19:12)
Nežinau, dažai kaip dažai, nei kažkuo stebuklingi, nei prasti.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Išbandžiau ir aš.
Atsakyti
QUOTE(rututex @ 2013 09 12, 16:32)
Ar jau išbandėte Oriflame plaukų dažus? Vis gundausi nusipirkti, bet nedrįstu, nes nerandu atsiliepimų blush2.gif

Man labai greitai nubluko spalva... daugiau nebepirksiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute123 @ 2013 09 12, 21:02)

Gal nuo spalvos, plaukų, dažymo priklauso (nors aš pati dažau savo plaukus, ne profesionalė kaip sakant ax.gif ), bet man au trečia savaitė, gana šviežiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2013 09 12, 21:50)
Gal nuo spalvos, plaukų, dažymo priklauso (nors aš pati dažau savo plaukus, ne profesionalė kaip sakant  ax.gif  ), bet man au trečia savaitė, gana šviežiai atrodo.

man po savaites spalva nubluko... palyginus brangoki dazai, ir neverti tos kainos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute123 @ 2013 09 13, 06:33)
man po savaites spalva nubluko... palyginus brangoki dazai, ir neverti tos kainos... g.gif

Taip, kad kaina per didelė tai tikrai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute123 @ 2013 09 12, 21:02)

Man ne tik nubluko spalva, bet po to ir patys plaukai labai iššviesėjo. Manau, kad dažai nėra verti kainos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 13 rugsėjo 2013 - 13:10
Sakykite, kaip papildomai uzsisakyti katalogus ? Kur ju kodu ieskoti ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksas+ @ 2013 09 16, 19:53)
Sakykite, kaip papildomai uzsisakyti katalogus ? Kur ju kodu ieskoti ? 4u.gif

14 Katalogas - 107682

Aš kai užsakinėju, prieš paspaudžiant paskutinį patvirtinimą, pasižiūriu pridėto katalogo kodą ir grįžusi idedu jį į krepšelį.
Atsakyti
aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri žinote, ka del šampunu, jau 3 kartus sakiausi ir vis nėra, ar oriflame nebeliko šampunu ar kas čia yra biggrin.gif
http://lt.oriflame.c...?prodCode=23700
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Susidomejau Oriflame kosmetika.Noretusi pabandyti tapti konsultante,idomu visa informacija.
Ar yra koks mokestis paciai konsultantei?jei tarkim nepadarysiu isvis jokio uzsakymo,neturesiu klienciu ir pan.ar vistiek reikes man moketi koki mokesti?

Buciau begalo dekinga jei kuri parsytumet eiga konsultanciu 4u.gif
Atsakyti