Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame konsultančių palėpė,

QUOTE(juodauoga @ 2011 07 21, 14:38)
Parsinešiau tą raudoną akcijinę rankinę........ thumbup.gif , be žodžių..niekam neduosiu niekam  neparduosiu: firminis mano stilius , didelė, graži, patogi talpi, efektinga rankinė ... thumbup.gif

O ta akcijinė tai kur viršelyje yra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2011 07 22, 02:54)
O ta akcijinė tai kur viršelyje yra?  blush2.gif

Taip, delfiuka, ta pati 4u.gif , gyvai ji tikrai grazesne, ir nuostabiai supakuota : gaila per smalsuma nesusiprotejau nufotografuot kaip graziai ir tvarkingai atsiunčiamas naujas, supakuotas daiktas ( kaip ir kiti dalykai : šepetys, veido šepetelis, kt... ) ...Ji didele, ir labai talpi, yra užtrauktukas, vuduj kišenėlės ir ORIFLAME firmos emblema, nors rašo, kad apačia 2 cm, tai klaida, apacia maziausiai 10 cm , vien ziurint "iš akies "...susidėti ten galima viską, ko širdis geidžia, mėgstančioms dideles rankines - tai idealu thumbup.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif nesu dar nei sykio registravusi konsultanto va db kelios paneles prisijungs. tai ar galima jas uzregistruoti internetu> ir kaip ten viska daryti?
Atsakyti
Sveikos mergaites, jungiuosi ir as i jusu buri drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2011 07 27, 13:45)
Sveikos mergaites, jungiuosi ir as i jusu buri drinks_cheers.gif  thumbup.gif

4u.gif
Atsakyti
D'esire, sveika prisijungusi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2011 07 27, 16:42)
D'esire, sveika prisijungusi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dekui mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
merginos, mokant internetu uz oriflame, kur yra nurodytas vaztarascio nr. nerandu?
Atsakyti
Akcija "Išdrįsk būti savimi" - pratęsta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2011 07 21, 13:38)
Parsinešiau tą raudoną akcijinę rankinę........ thumbup.gif , be žodžių..niekam neduosiu niekam  neparduosiu: firminis mano stilius , didelė, graži, patogi talpi, efektinga rankinė ... thumbup.gif

ir man ši tašytė super thumbup.gif dievinu tokias wub.gif
dar norėjau pasiteirauti, kaip su tom prekėm, kurias galima užsisakyti už pusę kainos g.gif atrodo, niekad neiškrentu iš verslo klasės, bet ir neduoda man tos norimos prekės už pusę kainos verysad.gif gal ką ne taip darau? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristute123: 06 rugpjūčio 2011 - 09:12
QUOTE(kristute123 @ 2011 08 06, 10:10)
ir man ši tašytė super thumbup.gif  dievinu tokias wub.gif
dar norėjau pasiteirauti, kaip su tom prekėm, kurias galima užsisakyti už pusę kainos g.gif  atrodo, niekad neiškrentu iš verslo klasės, bet ir neduoda man tos norimos prekės už pusę kainos verysad.gif  gal ką ne taip darau? g.gif

Jei ištisai esi Verslo klasė, užsisakyti gali kas antrą kartą, o prekę, kurią renkiesi už pusę kainos reikia ne dėtis į krepšelį, o ten vėliau, būna specialiai langeliai kur įvesti kodą, jau pažymėjus pristatymo tipą man regis.
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2011 08 06, 10:47)
Jei ištisai esi Verslo klasė, užsisakyti gali kas antrą kartą, o prekę, kurią renkiesi už pusę kainos reikia ne dėtis į krepšelį, o ten vėliau, būna specialiai langeliai kur įvesti kodą, jau pažymėjus pristatymo tipą man regis.

na aš ten ir įvedu, bet kad negaunu tos nuolaidos g.gif
Atsakyti