Gal kas esat įsigiję ar čiupinėjot "Red Tassel" piniginę? Iš kokios ji medžiagos, ne oda? Ir kaip jos išplanavimas, kiek skyrelių, kaip viskas išdėstyta?
Sveikos merginos, gal pas kurią galėčiau paprašyti pagalbos? Renku užsakymą iš 4 katalogo ir norėčiau sau paimti plaukų džiovintuvą, gal kas turite plaukų dažų užsakymų ir galėtumėte man perleisti? Pas mane visiškai nėra plaukų dažų pirkėjų
Laba diena Prasau konsultacijos, kliente praso kazkokios paakiu zele, kuri budavo mazoje baltoje backuteje su melynu dangteliu. Nesu tokios maciusi, gal isimta is prekybos, o gal kitokiam indely dabar? Aciu atsakiusioms
Laba diena Prasau konsultacijos, kliente praso kazkokios paakiu zele, kuri budavo mazoje baltoje backuteje su melynu dangteliu. Nesu tokios maciusi, gal isimta is prekybos, o gal kitokiam indely dabar? Aciu atsakiusioms
sveikos esu naujokė pas Jus, bet kyla nemažai klausimų, papasakokite, kaip pavyksta įtikinti žmones kažką nusipirkti, niekas nenori, niekam nereikia, visi biedni neturi nė už ką net dušo žele nusipirkti...tiesiog ignoras...beja, o kaip galima atsisakyti sutarties, nes matau, kad nieko man nesigaus čia, nebent sau kažką nusipirkti...bet mano remėja labai tokia suinteresuota, kad man sektusi...