Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame konsultančių palėpė,

QUOTE(vasarelele @ 2013 01 02, 19:16)
NEMOKAMAS PRISTATYMAS:
PASINAUDOK VIENA GALIMYBE IŠ DVIEJŲ!
http://lt.oriflame.c...g=Free_delivery
Labiau apsimokės užsakyti tokį gaminį  smile.gif

Tai kaip suprantu bent vienas gaminys iš to sąrašo ir pristatymas nemokamas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute123 @ 2013 01 02, 21:22)
Tai kaip suprantu bent vienas gaminys iš to sąrašo ir pristatymas nemokamas? g.gif

Bent aš taip ir supratau. Anksčiau buvo keli variantai rinkinių, dabar nėra jokio suskirstymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute123 @ 2013 01 02, 22:22)

bandziau uzsisakyt toki gamini, tai dar + 3 lt pristatymas (bent jau man taip rode).
Atsakyti
Pabandžiau ir aš susidėti į krepšį, daugiau nieko nepridėjo thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi kaip tik užsakinėjau, tai vieną daiktą iš sąrašo paėmus nieko nekainavo siuntimas. Atkreipkit dėmesį priklauso kur užsisakai, ar į namus ar į GUPP.
Atsakyti
Gal žinote koks skaitmeninių rėmelių dydis? Tų, kuriuos duoda už buvimą verslo klasėje visus metus. Niekaip nesugalvoju ką geriau imti. smile.gif
Atsakyti
Jum duoda užsakyti, man pastoviai rašo, kad nėra sanėly nieko... g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(L.A.U.R.A. @ 2013 01 05, 00:20)
Jum duoda užsakyti, man pastoviai rašo, kad nėra sanėly nieko... g.gif  verysad.gif

Na žiūrint, ko ieškai... Aš tik keptuvės negavau, nes jau pirmą dieną man rašė, kad nėra prekyboje blink.gif
Atsakyti
QUOTE(L.A.U.R.A. @ 2013 01 05, 00:20)
Jum duoda užsakyti, man pastoviai rašo, kad nėra sanėly nieko... g.gif  verysad.gif

Na iki galutinio patvirtinimo nepriėjau, bet lygtai duoda.
Atsakyti
QUOTE(kristute123 @ 2013 01 05, 08:25)
Na žiūrint, ko ieškai... Aš tik keptuvės negavau, nes jau pirmą dieną man rašė, kad nėra prekyboje blink.gif

Gal pirmą dieną dar nebuvo prekyboje, nes man tai vakar pavyko keptuvę užsakyti bigsmile.gif . Bet daug gaminių iš nemokamo užsakymo meta, kad nėra sandėly g.gif
Atsakyti
QUOTE(EditaGV @ 2013 01 05, 10:52)
Gal pirmą dieną dar nebuvo prekyboje, nes man tai vakar pavyko keptuvę užsakyti  bigsmile.gif . Bet daug gaminių iš nemokamo užsakymo meta, kad nėra sandėly  g.gif

viską gavau , ir keptuvę ir iš nemokamo siuntimo sąrašo leido užsakyti. užsakinėjau šianakt rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos. Parasykit kvepalu "More by Demi" meginuku koda. Aciu
Atsakyti