Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame konsultančių palėpė,

Nuliūdino mane šiandien Oriflame, pasiguosiu. Užsisakė klientė tą kailinį komplektuką: kepurė, apykaklę ir pirštinytės. Na apykaklės užsakyti neleido, nors sekmadienį užsakinėjau. Na šiandien susiskambinau su Vilnium, sako, rezervuoti net neleidžia jo, reiškia prakyboj net nebus. Nu bet tai kam dėti daiktus į katalogą, kurių pardavime net nėra. Jau žinau, klientes įspėju, kad išpardavimų lapuose gali daiktai baigtis, ar kokie akcijiniai. Bet tai negi dabar priimant bet kokį užsakymą įspėti, kad va, daikto gali ir nebūti. sad.gif

Atsiprašau, išsiliejau, bet jūs mane suprasit. Nemalonu, kai žmogus užsisako, o to daikto tiesiog nėra...
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2012 12 13, 21:51)
Nuliūdino mane šiandien Oriflame, pasiguosiu. Užsisakė klientė tą kailinį komplektuką: kepurė, apykaklę ir pirštinytės. Na apykaklės užsakyti neleido, nors sekmadienį užsakinėjau. Na šiandien susiskambinau su Vilnium, sako, rezervuoti net neleidžia jo, reiškia prakyboj net nebus. Nu bet tai kam dėti daiktus į katalogą, kurių pardavime net nėra. Jau žinau, klientes įspėju, kad išpardavimų lapuose gali daiktai baigtis, ar kokie akcijiniai. Bet tai negi dabar priimant bet kokį užsakymą įspėti, kad va, daikto gali ir nebūti. sad.gif

Atsiprašau, išsiliejau, bet jūs mane suprasit. Nemalonu, kai žmogus užsisako, o to daikto tiesiog nėra...

Žinokit, man taip kokius 5 kartus jau buvo blink.gif , kai teko klientam atsakyti, kad užsakytų prekių nėra sandėly...
Atsakyti
Ar eina kazkoks procentas man, jeigu as uzregistravau drauge? Ar esu jos konsultanta dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2012 12 13, 21:51)

O manoji klientė tai nepatenkinta tais kailiukais, labai jau nušiurę doh.gif neverti tokių pinigėlių... Taip kad yra ir pliusų, gal geriau, kai klientas nenusivilia nekokybiška preke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute123 @ 2012 12 24, 07:59)
O manoji klientė tai nepatenkinta tais kailiukais, labai jau nušiurę doh.gif  neverti tokių pinigėlių... Taip kad yra ir pliusų, gal geriau, kai klientas nenusivilia nekokybiška preke smile.gif

Tuomet tegul grazina, raso skunda del kokybes ir turi grazinti pinigus.
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2012 12 24, 10:45)
Tuomet tegul grazina, raso skunda del kokybes ir turi grazinti pinigus.

O kam to skundo? Tegul grąžina ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar jau kas nors dare katalogo nr1 uzsakyma? Pastebejot, kad pasikeite uzsakymo/pristatymo mokestis? Kazkodel man rode 3 lt daugiau, nei turetu but, kazin nuo ko cia priklauso? Aciu wink.gif
Atsakyti
Nuo sausio 1d. padidino tarifus, dabar visuomet reiks brangiau mokėti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(L.A.U.R.A. @ 2013 01 01, 23:33)
Nuo sausio 1d. padidino tarifus, dabar visuomet reiks brangiau mokėti. verysad.gif

Nesąmonė... verysad.gif
Atsakyti
Aš 31d norėjau pasidaryti mini užsakymą, kad tuos kvepalus pigiau pasiimti, bet kai pamačiau,kad pristatymas 9lt blink.gif doh.gif tai tiek jau to.....
Košmaras kažkoks doh.gif
Iš vis Oriflame paskutiniu metu ( o tai jau metai +/-) labai nuvilia vis ir vis doh.gif
Atsakyti
kad mokestis pasikeite, tai pastebejau, bet prie to naujo mokescio + 3 lt daugiau rode. Paskaiciavau, kad mano uzsakymo pelnas butu mazesnis uz pristatymo mokesti lotuliukas.gif
Atsakyti
NEMOKAMAS PRISTATYMAS:
PASINAUDOK VIENA GALIMYBE IŠ DVIEJŲ!
http://lt.oriflame.c...g=Free_delivery
Labiau apsimokės užsakyti tokį gaminį smile.gif
Atsakyti