Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame konsultančių palėpė,

QUOTE(Mona187 @ 2012 12 04, 16:16)
Jei aš noriu pavyzdžiui ne vieno rinkinio plūduriuojančių žvakių ir neperkant nieko kito kiek man vienas vnt. rinkinuko kainuotų (kliento kaina) - kodas:26514 (128 psl.)? Juk turbūt ne po 5,50 Lt?

Be abejo kad ne. Greičiausiai visai neparduotų, nes šiam pirkiniui yra sąlyga
Atsakyti
Kaip aš noriu/norėjau to lūpų blizgio su lemputėmis ir veidrodėliu! kur reklamavo, jeigu prisijungsite prie oriflame ir užsakysite už tiektais, gausite dovanų tą blizgį.
Jo oriflame nepardavinės?

Atsakyti
Jo neparduoda, čia naujokam duoda kaip dovaną tik.
Atsakyti
Gal galit parašyti kainininko Nr.1 kodą?
Atsakyti
QUOTE(lekstina @ 2012 12 11, 11:26)
Gal galit parašyti kainininko Nr.1 kodą?

107919
Atsakyti
QUOTE(L.A.U.R.A. @ 2012 12 11, 14:43)

4u.gif Ačiū

Dar turiu klausimėlį, kurie vyriški tualetiniai vandenys verti dėmesio? Suprantu, kad subjektyvu, bet vis vien įdomu būtų sužinoti, kas patiko 30-40m. antrosioms pusėms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lekstina @ 2012 12 12, 10:38)
4u.gif  Ačiū

Dar turiu klausimėlį, kurie vyriški tualetiniai vandenys verti dėmesio? Suprantu, kad subjektyvu, bet vis vien įdomu būtų sužinoti, kas patiko 30-40m. antrosioms pusėms smile.gif

Dimos Bilano wub.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(lekstina @ 2012 12 12, 11:38)
4u.gif  Ačiū

Pritariu, Dima Bilan tikrai skanūs ir tikrai daug kam patinka. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lekstina @ 2012 12 12, 10:38)

Maniškis papuolą į tą amžiaus grupę. Jo mėgstamiausi kvepalai "Eclat", "Architect". Man jie taip pat labai patinka. Manyčiau, kad Dimos Bilano kvepalai skirti jaunesniems nei 30 m. ar tuo labiau 40 m. vyrams. Bent jau aš Bilano kvepalus parduodu tik jaunesniems nei 30 m. vyrams. Vyresni renkasi kitokius kvepalus.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 12 12, 20:20)
Maniškis papuolą į tą amžiaus grupę. Jo mėgstamiausi kvepalai "Eclat", "Architect".

Mano klientams kai kuriems irgi labiau "Architect", o taip pat "Voyager". Labai priklauso nuo žmogaus. Man atrodo Dima Bilan gal kiek per gaivus.
Atsakyti
Ačiū, tiek daug atsakymų per tokį trumpą laiką smile.gif
4u.gif
Papildyta:
Apsižiūrėjau, kad ir katalogo nr. 1 kodo neturiu doh.gif
gal galit pagelbėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lekstina @ 2012 12 12, 23:48)
Ačiū, tiek daug atsakymų per tokį trumpą laiką smile.gif
4u.gif
Papildyta:
Apsižiūrėjau, kad ir katalogo nr. 1 kodo neturiu  doh.gif