Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame konsultančių palėpė,

QUOTE(Bagyra606 @ 2012 09 27, 15:04)
sveikos panos, klausykit iskilo toks klausymukas kaip pasidaryti rezerva  prisijungus prie savo puslapio? anksciau kai uzsakynedavau prekes jei kuros nebudavo rasydavo rezervuota, o dabar kiek uzsakineju jei kokios nera  tai nieko ir neraso kad rezerve ar panasiai. kaip ji pasidaryti ta rezerva, kad rezervuotu preke ir kad gauciau su sekanciu uzsakymu? 4u.gif

Taip neina rezervuoti. Į rezervą deda tik rada, kai nėra prekės
Atsakyti
Sveikos, tapau dar tik neseniai oriflame konsultante smile.gif Vilnius.

Sakykit, kaip randat kientų? Per internetą žinau, kad galima rasti, bet kur skelbtis, kaip jų ieškoti? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas iš kauniečių žino kada prekės gaunamos Laisvės al. 99 jei užsakyma padarau pirmadienį?
Atsakyti
QUOTE(Rumute @ 2012 10 15, 18:59)
Sveikos, gal kas iš kauniečių žino kada prekės gaunamos Laisvės al. 99 jei užsakyma padarau pirmadienį?

Iki antradienio vakaro padarius užsakymą, prekės bus gautos penktadienį bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos , gal kuri galėtumėte parduoti 16 katalogą ir atsiųsti paštu, ar perduoti urmo bazėje. Būčiau dėkinga.... 4u.gif
Atsakyti
sveikos, gal zinot, koki koda ivest i uzsakyma, kad perkant vaikiska kosmetika nereiketu moket paramos mokescio? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IevaZ @ 2012 11 26, 22:34)
sveikos, gal zinot, koki koda ivest i uzsakyma, kad perkant vaikiska kosmetika nereiketu moket paramos mokescio? Aciu smile.gif

Yra tame pačiame puslapy parašytas kodukas, kur yra vaikiškos priemonės. 99998 -lygtai toks ar panašiai
Atsakyti
ACIU labai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ieskau kas prekiauja oriflame kosmetika, reikia sio kremuko

http://www.sarahassa...als-oxygen.html

Geriausiai butu klaipeda, bet jei nebrangiai atsiusit tiks ir kitas miestas smile.gif
Atsakyti
Sveikos, esu konsultantė oriflame, bet šį katalogą tik vienas užsakymas, nelabai apsimoka užsakinėt dėl 5lt mokesčio, galbūt kuri iš šio katalogo dar užsakinės ir galėtų užsakyti man su ta 23proc nuolaida? Skolinga nelikčiau smile.gif Aš vilnietė 4u.gif
Atsakyti
pagelbėkit mergaitės 4u.gif

užsiregistravau internetu, tai niekaip tiksliai nerandu, už kiek reikia užsakyti,kad siuntimas į paštą būtų nemokamas, kokios nuolaidos yra konsultantams,ar tai priklauso nuo užsakymo dydžio? smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Jei aš noriu pavyzdžiui ne vieno rinkinio plūduriuojančių žvakių ir neperkant nieko kito kiek man vienas vnt. rinkinuko kainuotų (kliento kaina) - kodas:26514 (128 psl.)? Juk turbūt ne po 5,50 Lt?
Atsakyti