Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame konsultančių palėpė,

Laba mergytes,

Maciau tunika melyna naujam kataloge, kas galetu pasiulyt pigiau - Kaunas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki esu naujoke sitoi sriti:). Gal kas zinote kokia nauda jei pas tave atidaro centriuka? Buciau dekinga uz atsakimus
Atsakyti
Sveikutes. Maciau siame kataloge yra akcijos piniginems. Butu saunu jei kuri man galetu parduoti pigiau nei uz 45lt. smile.gif labai noreciau sios http://lt.oriflame.c...?prodCode=23499
Atsakyti
Merginos, gal naudojate oriflame makiazo sepetelius? Kokia ju kokybe? Ar esate jais patenkintos?
Nezinau ar uzsisakineti g.gif
Atsakyti
Ar gavote kas pėdkelnes su gėlytėm? Man rašė, kad nėra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lekstina @ 2012 08 23, 21:54)
Ar gavote kas pėdkelnes su gėlytėm? Man rašė, kad nėra  verysad.gif

Aš ėmiau be gėlyčių mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, ka galetumet gero ar blogo pasakyti apie wellness produktus??
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2012 08 31, 10:37)
sveikos, ka galetumet gero ar blogo pasakyti apie wellness produktus??

Wellness produkcija puiki thumbup.gif Ypač kokteiliai thumbup.gif Daugumai patinka ir vitaminai smile.gif
Atsakyti
Ieškau Oriflame konsultantes Klaipedoje 4u.gif parasykite i AZ
Atsakyti
laba, taip išėjo, kad šį mėnesį užsakymo nedarysiu, gal kuri galėtumėt parduoti ir atsiųsti man 13 katalogą. Esu iš Kauno. būčiau labai dėkinga. 4u.gif parašykite į až.
Atsakyti
Sveikos,
pradejau platint Oriflame. Labai reik klientu smile.gif

Veiksmas Vilniuje.

Laukiu PM arba uzsukit i Facebook: Oriflame Ilona

Aciu uz demesi smile.gif
Atsakyti
sveikos panos, klausykit iskilo toks klausymukas kaip pasidaryti rezerva prisijungus prie savo puslapio? anksciau kai uzsakynedavau prekes jei kuros nebudavo rasydavo rezervuota, o dabar kiek uzsakineju jei kokios nera tai nieko ir neraso kad rezerve ar panasiai. kaip ji pasidaryti ta rezerva, kad rezervuotu preke ir kad gauciau su sekanciu uzsakymu? 4u.gif
Atsakyti