Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame konsultančių palėpė,

QUOTE(Auksas+ @ 2012 04 19, 19:53)
Nuo šito ir man akys paraudonijo ... Nors ir labai išgirtas, kažkodėl netiko  schmoll.gif

va man ir tas pats schmoll.gif reikes tada ziureti koki kita , nors jo sepetelis man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

žinot, man iškilo klausimas - ar reikalingas verslo liudijimas užsiimant kosmetikos platinimu?
Atsakyti
QUOTE(ramunele1982 @ 2012 04 24, 07:16)
Sveikos,

žinot, man iškilo klausimas - ar reikalingas verslo liudijimas užsiimant kosmetikos platinimu?

Manau, kad ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2012 04 19, 20:11)
Gal kuri  Kauniske pasiulytu man  gera storinanti ir ilginanti blakstienu tusa  4u.gif  Daziausi su situo man visai patiko, tik per anrta gavima, kazko akys parausdavo man.  Na bet gal ne nuo jo, bet man patiko jo sepetelis http://lt.oriflame.c...?prodCode=10782

o as si naudoju...labai geras tusas... kolkas nieko blogo. siaip mano anyta uzsisake ta giordani tusa, auksineje tubeleje, gan neblogas, ilgina, storina, bet labiau storina nei ilgina smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Senai jau beuzsakinejau,tai pamirsau pristatymo datas.Kur galeciau paziureti?
Atsakyti
oriflame psl. yra surasyta, kada gausit uzsakyma 4u.gif
Atsakyti
Ieškau Oriflame konsultančių iš Elektrėnų ax.gif
Atsakyti
Gal kas buvote naujuose mokymuose, kur visą dieną vyksta? Ar verta? Ar įdomu ? Ar dar būna tada kokių naujienų? Kas aplamai ten vyksta?
Į praeitus mokymus negalėjau nueiti, o dabar matau, kad liepą vėl bus Kaune.
Laukiu jūsų nuomonės.
4u.gif
Atsakyti
Kada vel nusimato akcija Oriflame stojimo mokesciui?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2012 05 30, 13:02)

jei neklystu, dabar ji yra, 6 lt..+ įvykdžius sąlygas rankinė dovanų... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2012 05 30, 12:02)

Jei pageidaujate siuo metu tapti Oriflame konsultante, galiu Jus uzregistruoti. Akcija vyksta iki Birzelio 6d. Registracijos mokestis akcijos metu tik 6 lt.
Atsakyti
gal kuri jau turite tokia rankine ? Kokia ji viduj? ar daug skyrelių ?

user posted image

labai norėčiau tokią pirkti arba keisti į savo turimą naują "puma " rankinę ( nauja, supakuota, su etiketem )
Atsakyti