Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame konsultančių palėpė,

sveikos 4u.gif
mergaites, ar bandet kuri skaistalus 18259? atsiliepimu nera, o ir is aprasymo nelabai suprantu, ar jie kremines teksturos , ar birus? kaip spalvos? ieskau kazko lengvos persiko spalvos vasarai. 1000 4u.gif rekomendavusiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 07 17, 23:31)
Lankstinuke parašyta, kad 11 katalogo metu mirksiukas.gif
Va, būtent ten netikėtai randu drinks_cheers.gif , paskui galima puse val. ieškoti, ko reikia - nerasi. Tada jau susinervinu blush2.gif

http://lt.oriflame.c...p;newsTag=local
Atsakyti
QUOTE(rugsejuke @ 2011 07 20, 22:37)

drinks_cheers.gif jau užsakiau
Atsakyti
QUOTE(praeive @ 2011 07 20, 21:10)
mergaites, ar bandet kuri skaistalus 18259? atsiliepimu nera, o ir is aprasymo nelabai suprantu, ar jie kremines teksturos , ar birus? kaip spalvos? ieskau kazko lengvos persiko spalvos vasarai. 1000  4u.gif  rekomendavusiai smile.gif

Turiu šiuos skaistalus. Man jie thumbup.gif thumbup.gif Kai pradėjau naudoti, kitus skaistalus išmečiau. Šie skaistalai yra kreminės struktūros. Užtepus jų nesimato, tik veidas įgauna skaistumo. Aš būtent to ir norėjau. Su skirtingomis šių skaistalų spalvomis reikia tepti tam tikras veido vietas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 21 liepos 2011 - 10:51
QUOTE(rugsejuke @ 2011 07 20, 23:37)

Gyvai tašytė atrodo gražiau nei nuotraukoj wub.gif
Atsakyti
Sveiki, žadu ir aš į oriflame užsirašyti, kad sau užsisakyti galeciau, o sakykyte už kokia suma reikia surinkti užsakyma? Ar sumos kiekis nera savarbus?
Atsakyti
QUOTE(Meege @ 2011 07 21, 12:09)
Sveiki, žadu ir aš į oriflame užsirašyti, kad sau užsisakyti galeciau, o sakykyte už kokia suma reikia surinkti užsakyma? Ar sumos kiekis nera savarbus?

Nėra nustatyta už kiek reikia užsakyti mirksiukas.gif Nuo bet kokios sumos yra nuolaida
Atsakyti
Meege, būtinai registruokis smile.gif.
Mano tik pradžia , tad dar vyksta sioks toks grybavimas... ax.gif
BET : čia nerealiai draugiškos Merginos, nemaniau, kad šitaip geranoriškai, kantriai ir nuoširdžiai atsakys į visus rūpimus klausimus, viską paaiškins, ir dragiškai priims į savo būrį, Ačiū Jums , Mielosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Beje čia nuolat jauki ir taiki atmosfera , vistik smagu, kai Moteris jungia grožis ir viskas, kas su tuo susiję wub.gif

Parsinešiau tą raudoną akcijinę rankinę........ thumbup.gif , be žodžių..niekam neduosiu niekam neparduosiu: firminis mano stilius , didelė, graži, patogi talpi, efektinga rankinė ... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodauoga: 21 liepos 2011 - 12:46
QUOTE(Nireglina @ 2011 07 21, 11:51)
Turiu šiuos skaistalus. Man jie  thumbup.gif  thumbup.gif Kai pradėjau naudoti, kitus skaistalus išmečiau. Šie skaistalai yra kreminės struktūros. Užtepus jų nesimato, tik veidas įgauna skaistumo. Aš būtent to ir norėjau. Su skirtingomis šių skaistalų spalvomis reikia tepti tam tikras veido vietas.

aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2011 07 21, 13:38)
Meege, būtinai registruokis  smile.gif.
Mano tik pradžia , tad dar vyksta sioks toks  grybavimas... ax.gif
BET : čia nerealiai draugiškos Merginos, nemaniau, kad šitaip geranoriškai, kantriai  ir nuoširdžiai atsakys į visus rūpimus klausimus, viską paaiškins, ir dragiškai priims į savo būrį, Ačiū Jums , Mielosios  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Beje čia nuolat jauki ir taiki atmosfera ,  vistik smagu, kai Moteris jungia grožis ir viskas, kas su tuo susiję  wub.gif

Parsinešiau tą raudoną akcijinę rankinę........ thumbup.gif , be žodžių..niekam neduosiu niekam  neparduosiu: firminis mano stilius , didelė, graži, patogi talpi, efektinga rankinė ... thumbup.gif

4u.gif
Atsakyti
Sveikute, as del tos Pumos tases... kad ja gauti butina po 50BP surinkti is 8 ir 9 katalogu? Ar galima pavyzdziui surinti is 9 ir 10 katalogo po 50BP ir ja gauti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikututuke @ 2011 07 21, 23:22)
Sveikute, as del tos Pumos tases... kad ja gauti butina po 50BP surinkti is 8 ir 9 katalogu? Ar galima pavyzdziui surinti is 9 ir 10 katalogo po 50BP ir ja gauti? smile.gif

Galima ir taip mirksiukas.gif
Atsakyti