dekui uz atsakyma, reikes isbandyti, norejau suzinoti tiek , ar jis neriebus, nes riebus man netinka
QUOTE(Bailiukee @ 2012 03 14, 10:06)
sveikutės, gal kuri bandėte ta kremuką essentials nutri rich ? ta su morku .......
gavau jį trečio katalogo galiojimo metu, galvoju ar pradaryti ar kažkam padovanoti ... jei geras, naudočiau pati. Ar riebus, ar koks... būsiu dėkinga už atsakymą
gavau jį trečio katalogo galiojimo metu, galvoju ar pradaryti ar kažkam padovanoti ... jei geras, naudočiau pati. Ar riebus, ar koks... būsiu dėkinga už atsakymą
Tos, kurios bandėt, sakykit, ar tikrai jis suteikia įdegio efektą?
QUOTE(Anita25 @ 2012 03 23, 10:43)
Tokio efekto nepastebėjau
QUOTE(Anita25 @ 2012 03 23, 12:43)
dabar jau ir as naudoju, bet sito nepastebejau...
Sveiki, gal kas nors gali parduoti 2 katalogus nr 5. Vilnius
mergaitės, gal kuri žinot savaminio įdegio servėtėlių koduką? kažkaip nerandu o gal jau jų nebėra prekyboj
Panelės, būčiau labai dėkinga, jei kas parašytų man kainą iš 4 katalogo "Tualetinis vanduo "S8"(8020) ir Midsummer v.(8193). Katalogą pamečiau, o internete jau nebėra jo, o man reikia žmonėm pasakyti kiek turi susimokėti
QUOTE(monkey-love @ 2012 04 03, 13:45)
Panelės, būčiau labai dėkinga, jei kas parašytų man kainą iš 4 katalogo "Tualetinis vanduo "S8"(8020) ir Midsummer v.(8193). Katalogą pamečiau, o internete jau nebėra jo, o man reikia žmonėm pasakyti kiek turi susimokėti
S8 44,90 Lt, "Midsummer" 42,90 Lt
Turiu 2 laisvus katalogus nr. 5 , gal kam reikia? Atiduosiu po 2 lt/vnt. Vilnius, per AZ
Gal kuri Kauniske pasiulytu man gera storinanti ir ilginanti blakstienu tusa Daziausi su situo man visai patiko, tik per anrta gavima, kazko akys parausdavo man. Na bet gal ne nuo jo, bet man patiko jo sepetelis http://lt.oriflame.c...?prodCode=10782