Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame konsultančių palėpė,

dekui uz atsakyma, reikes isbandyti, norejau suzinoti tiek , ar jis neriebus, nes riebus man netinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bailiukee @ 2012 03 14, 10:06)
sveikutės, gal kuri bandėte ta kremuką essentials nutri rich ? ta su morku .......
gavau jį trečio katalogo galiojimo metu, galvoju ar pradaryti ar kažkam padovanoti ...  g.gif  jei geras, naudočiau pati. Ar riebus, ar koks... būsiu dėkinga už atsakymą smile.gif

Tos, kurios bandėt, sakykit, ar tikrai jis suteikia įdegio efektą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anita25 @ 2012 03 23, 10:43)

Tokio efekto nepastebėjau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Anita25 @ 2012 03 23, 12:43)

dabar jau ir as naudoju, bet sito nepastebejau... g.gif smile.gif
Atsakyti
Dėkui, Merginos, už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas nors gali parduoti 2 katalogus nr 5. Vilnius
Atsakyti
mergaitės, gal kuri žinot savaminio įdegio servėtėlių koduką? kažkaip nerandu blush2.gif o gal jau jų nebėra prekyboj unsure.gif
Atsakyti
Panelės, būčiau labai dėkinga, jei kas parašytų man kainą iš 4 katalogo "Tualetinis vanduo "S8"(8020) ir Midsummer v.(8193). Katalogą pamečiau, o internete jau nebėra jo, o man reikia žmonėm pasakyti kiek turi susimokėti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monkey-love: 03 balandžio 2012 - 12:45
QUOTE(monkey-love @ 2012 04 03, 13:45)
Panelės, būčiau labai dėkinga, jei kas parašytų man kainą iš 4 katalogo "Tualetinis vanduo "S8"(8020) ir Midsummer v.(8193). Katalogą pamečiau, o internete jau nebėra jo, o man reikia žmonėm pasakyti kiek turi susimokėti  doh.gif

S8 44,90 Lt, "Midsummer" 42,90 Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu 2 laisvus katalogus nr. 5 , gal kam reikia? Atiduosiu po 2 lt/vnt. Vilnius, per AZ
Atsakyti
Gal kuri Kauniske pasiulytu man gera storinanti ir ilginanti blakstienu tusa 4u.gif Daziausi su situo man visai patiko, tik per anrta gavima, kazko akys parausdavo man. Na bet gal ne nuo jo, bet man patiko jo sepetelis http://lt.oriflame.c...?prodCode=10782
Atsakyti
Nuo šito ir man akys paraudonijo ... Nors ir labai išgirtas, kažkodėl netiko schmoll.gif
Atsakyti