Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame konsultančių palėpė,

Labas paneles,

noriu paklausti. prie sios kosmetikos prisijungiau neseniai. siandien kliente manes paklause del makiazo pagrindo. jai butent reikia Cinamon atspalvio,bet dabar neranda. visada pirkdavo sios kosmetikos pagrinda tik nezino kurios linijos. gal jus galite padeti, gal jau isimtas tas atspalvis ir gal zinote,kurios linijos? sake,kad budavo melsvoje tubeleje.
Atsakyti
Norejau pasiteirauti ar dar galima is Oriflam'o isigyti Generos produktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutka @ 2012 02 21, 21:47)
Norejau pasiteirauti ar dar galima is Oriflam'o isigyti Generos produktu g.gif

Generos produkcija prekiauja Fairness, o ne Oriflame smile.gif
Atsakyti
Merginos labas. Turiu prasyma, gal kokia mergina is Vilniaus gali priimti mano preke, nes del vienos prekes nenoreciau daryti uzsakyma. 4u.gif I AZ prasom 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, krepiuos į konsultantes Klaipėdos mieste, gal kuri darysit užsakymą iš 3 katalogo ir galėtumėt tuo pačiu užsakyt porą prekių man? Būčiau dėkinga wink.gif
Atsakyti
"Giordani Gold Blooming" nagų lakas" kaip šitas lakas ar kas megino? smile.gif http://lt.oriflame.c...?prodCode=23431
Atsakyti
QUOTE(Meege @ 2012 03 02, 17:33)
"Giordani Gold Blooming" nagų lakas" kaip šitas lakas ar kas megino? smile.gif http://lt.oriflame.c...?prodCode=23431

Mėginau alyvinį, spalva pasakišką (aišku skonio reikalas), tepasi gerai, vieno sluoksnio gana, gera ir konsistencija ir padengimas. O va dėl laikymo, tai čia visiems individualiai, man laiko neblogai, aišku, matinių lakų yra bėda, kad po kurio laiko pasitrina galiukai nagų, tai matosi. Bet šiaip aš labai patenkinta.
Atsakyti
Gal kuri parduoda kvepalus Paradise pigiau? ax.gif
Atsakyti
sveikutės. norėjau paklausti, kodėl neleidžia užsakyti tų volare kvepalų?, kur įeina į akcijinių prekių sarašą - "nemokėk pristatymo mokęsčio ". nieko nerašo, tiesiog , kad prekė 0lt kainuoja. nesuprantu. visada sakausi kokį nors akcijinį gaminį, kad nereiktų mokėti pristatymo mokesčio...o kas šį kartą vyksta... g.gif g.gif gal kuri buvote susidūrusi su tokia situacija.
Atsakyti
Pirkdamos Volare kvapuji vandeni nepamirskite uz 10 ct. uzsisakyti lupdazio meginelio. is 152 psl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reims: 07 kovo 2012 - 15:16
sveikutės, gal kuri bandėte ta kremuką essentials nutri rich ? ta su morku .......
gavau jį trečio katalogo galiojimo metu, galvoju ar pradaryti ar kažkam padovanoti ... g.gif jei geras, naudočiau pati. Ar riebus, ar koks... būsiu dėkinga už atsakymą smile.gif
Atsakyti
Buvau gavusi šį kremą dovanų. Man jis labai patiko. Niekada nemaniau, kad toks pigus kremas galėtų būti thumbup.gif Kremas lengvas, neriebus, gerai įsigeriantis. Mačiau dabar jis yra išpardavimo lankstinuke. Nusipirksiu smile.gif
Atsakyti