Mergaites, o ka reikia daryti norint uzregistruoti naujoka? Ka reikia uzpildyti ir kur kreiptis?
QUOTE(Leticija @ 2012 01 29, 13:40)
Mergaites, o ka reikia daryti norint uzregistruoti naujoka? Ka reikia uzpildyti ir kur kreiptis?
Galima pačiai užregistruoti internetu O paskui susirašyti sutartį popierinę, kt.dokumentus ir išsiųsti (pasirašytus)
QUOTE(vasarelele @ 2012 01 29, 12:56)
Galima pačiai užregistruoti internetu O paskui susirašyti sutartį popierinę, kt.dokumentus ir išsiųsti (pasirašytus)
Internetu, tai cia?
http://lt.oriflame.c...equestid=152958
O kokiu popieriu reikia? Prasymo ir gyvenamos vietos deklaracijos? Is kur gauti prasymo forma?
QUOTE(Leticija @ 2012 01 29, 14:00)
Internetu, tai cia?
O kokiu popieriu reikia? Prasymo ir gyvenamos vietos deklaracijos? Is kur gauti prasymo forma?
Taip, čia.
Sutartis galima užsakyti kaip ir visas prekes. Gyvenamos vietos deklaracija arba parašas (kad kompanija duomenis pati pasiima) ir šviestas asmens dokumentas
QUOTE(vasarelele @ 2012 01 29, 13:02)
Taip, čia.
Sutartis galima užsakyti kaip ir visas prekes. Gyvenamos vietos deklaracija arba parašas (kad kompanija duomenis pati pasiima) ir šviestas asmens dokumentas
Aciu uz atsakymus dar uzduosiu kvaila klausima, o kur ta parasa padeti, kad sutinka? ant sutarties ar yra kazkokia kita forma?
Sveiki esu oriflame konsultante man 15 metu paltinu ant mamos noriu jusu patarimo kaip man susirasti klientu kurie ka nors pirktu pvz klasiokem rodziau bet visa klase nk nenori pirkt as jau imu galvoti jog nieko gero cia nebus gal ka patartumet?
Sveikutes,
Noriu pasiteriauti,gal kas zinote,kurios platinate oriflame produkcija,ar dar galima rasti vyriskus kvepalus oriflame rebel? Nezinau ar teisingai rasau pavadinima,gal Rabel, o gal rebel..ieskau vyrui,jam be galo patiko tas kvapas, o tas buvo daugiau nei pries 10m.Sakau gal jau tokiu kvepaliuku nebera sake,jog lyg rudi kvepaliukai budavo..Galite parasyti man i AZ. Noreciau suzinoti kur galeciau ju isigyti bei kaina domintu
Aciu labai
Noriu pasiteriauti,gal kas zinote,kurios platinate oriflame produkcija,ar dar galima rasti vyriskus kvepalus oriflame rebel? Nezinau ar teisingai rasau pavadinima,gal Rabel, o gal rebel..ieskau vyrui,jam be galo patiko tas kvapas, o tas buvo daugiau nei pries 10m.Sakau gal jau tokiu kvepaliuku nebera sake,jog lyg rudi kvepaliukai budavo..Galite parasyti man i AZ. Noreciau suzinoti kur galeciau ju isigyti bei kaina domintu
Aciu labai
sveikos, gal kuri galite atsakyti, kaip dabar yra su tais papuošalais LA SHLM? Ar galios dviejų katalogų BP? nes akcija pratęsta iki vasario 8.
QUOTE(ramunele1982 @ 2012 02 05, 13:51)
sveikos, gal kuri galite atsakyti, kaip dabar yra su tais papuošalais LA SHLM? Ar galios dviejų katalogų BP? nes akcija pratęsta iki vasario 8.
Čia akcija yra pačiai REGISTRACIJAI su akcija. Galite registruoti nors ir paskutinę akcijos dieną. Papuošalą gausite, jeigu naujokas įvykdys 1-ą žingsnį
O dėl 2-jų katalogų tai taip, jeigu terminas nusikelia į kitą katalogą tai ir prisiskaičiuos. Esmė ta, kad užsakymai turi būti padaryti per 21-ą dieną, nepriklausomai, koks katalogas galioja
Nesulaukiau atsakymo..Tai galite ka nors patarti?
Gana sunku patarti, nes kiekvienas atvejas skirtingas, nepriversi žmogaus pirkti, kiekvienas žmogus turi tam tikrų priežasčių nepirkti, kai jas išsiaiškini, tada gali pabandyti paaiškinti žmogui, kad tos priežastys apeinamos. Pvz.: brangu - pasiūlyti pigesnius gaminius per išpardavimus, nesidažo - praustis vistiek reikia, mėgsta natūralumą - bespalvis blizgis ir panašiai. Nėra recepto viskas ateina su patirtimi . Man labiausiai sekasi manau todėl, kad pati naudoju daug gaminių ir jie man patinka.
Sveikos oriflame konsultantes,
Ieskau, kas klaipedoje uzsakineja sia kosmetika, kadangi pati jos nenaudoju, tai ir nieko nezinau, kas ja prekiau, o manes paprase, kad butent toki nupirkciau gal kas galite padeti buciau dekinga, jei parasytumete i az nes temos neseku sios Dekoju
http://www.sarahassa...als-oxygen.html