Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame konsultančių palėpė,

QUOTE(EditaGV @ 2012 01 23, 21:42)
Taip, vienu pavedimu galima apmokėti už kelis užsakymus.  4u.gif

Ačiū, o tada surašyt visų važtaraščių numerius ar realiai užtenka, kad suma apmokama ir įrašytas konsultanto numeris? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2012 01 23, 23:59)
Ačiū, o tada surašyt visų važtaraščių numerius ar realiai užtenka, kad suma apmokama ir įrašytas konsultanto numeris?  4u.gif

Nebūtinai važtaraščius rašyti. Užtenka ir konsultanto nr. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, sutaupėt man pinigų thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Senokai jau zaviuosi Oriflame kosmetika, apsisprendziau tapt konsultante. Turiu keleta klausimu:

Konsultantes turi pacios pirkti katalogus?
Ar galima uzsakineti tik is naujausio galiojancio katalogo?
Kas gi yra tas matavimo vientes BP? Ir koks kursas laugh.gif

Busiu dekinga uz konsultacijas 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

aš irgi naujokė. turiu klausimuką: turėčiau gauti dvi dovanėles, ar jų kodus reikia nurodyti kažkur užsakant prekes ar ten jie automatiškai įdės tas priklausančias dovanėles (kalbu apie kremą ir prausiklį). Ačiū už atsakymukąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mordashka @ 2012 01 26, 13:55)

Konsultantes turi pacios pirkti katalogus?
Ar galima uzsakineti tik is naujausio galiojancio katalogo?
Kas gi yra tas matavimo vientes BP? Ir koks kursas  laugh.gif

1. Vienas katalogas įdedamas veltui, jei reikia daugiau - perki (jie visai nebrangūs šiaip).

2. Iš dabartinio katalogo, tačiau yra prekių, kurios būna neįtrauktos į katalogą (nėra paveikslėliuose) tačiau internetinėje svetainėje jos visos yra, taigi galima užsisakyti ir tokią prekę, kurios tuo metu kataloge nėra.

3. BP tam tikras vienetas, kiekviena prekė turi po kažkiek BP - kosmetikos prekės daugiau, aksesuarai mažiau. Tiksliai net nežinau vienas BP virš 2 litų. Oficialiai parašyta, jei neklystu 100 BP ~ 242 Lt. (Bet priklauso kokios prekės skaičiuojamos), pasijungus į internetinę svetainę, prie kiekvienos prekės tuos BP rašo.
Atsakyti
QUOTE(mordashka @ 2012 01 26, 13:55)

Jau atsakė smile.gif Truputį papildysiu
1. Vienas katalogas ir dar kitų naujų bukletukų būna įdėta. Naujokai dar gali įsigyti 5vnt katalogų po 1Lt.
2. Užsakymas tik iš galiojančio katalogo.
3.Kiekviena prekė turi tam tikrą skaičių BP, kuo brangesnė prekė, tuo daugiau taškų (BP)

QUOTE(ramunele1982 @ 2012 01 26, 14:36)
sveikos,
aš irgi naujokė. turiu klausimuką: turėčiau gauti dvi dovanėles, ar jų kodus reikia nurodyti kažkur užsakant prekes ar ten jie automatiškai įdės tas priklausančias dovanėles (kalbu apie kremą ir prausiklį). Ačiū už atsakymukąsmile.gif

Dovanėlės bus automatiškai įdėtos su 2katalogo užsakymu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz atsakymos. Taia s taip suprantu, kad pastu gausiu kataloga ir tada jau galesiu kazka veikti?
Atsakyti
QUOTE(mordashka @ 2012 01 26, 16:32)
Aciu mergaites uz atsakymos. Taia s taip suprantu, kad pastu gausiu kataloga ir tada jau galesiu kazka veikti?

Pirmą katalogą gausite iš rėmėjos. Kol neprisiregistruosite ir nedarysite užsakymo, katalogo Oriflame nesiųs, jį tiesiog įdės kartu su užsakytom prekėm. Pvz, jūs dabar darote užsakymą, tai kartu gausite šio periodo katalogą ir sekančio mėn., nes nuo pirmadienio galios jau naujas katalogas.
Jeigu neturite katalogo, prekių galite išsirinkti ir tiesiog internetu.
http://lt.oriflame.c...ue-viewer.jhtml
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 01 14, 19:19)
Paskutiniame užsakymo etape rodo, kokią dovaną įdės. Aš net pasirinkau tokią dovaną, kokią norėjau. Tol neišsiunčiau užsakymo, kol neįdėjo norimos dovanėlės.

sveikutės, o kaip galima pasirinkti tokią dovaną, kokią nori ? 4u.gif vat vakar padariau užsakymą, tai dovanėlė - arbata... o gal aš puodelio norėčiau smile.gif aišku jau dabar per vėlu, bet kitam kartui , kad žinočiau smile.gif
Atsakyti
Bailiuke, paskutiniame užsaakymo žingsnyje rodo kokią dovaną įdės. Jei tau ji nepatinka, paporasčiausiai neišsiųsk užsakymo. Tol nesiųsk, kol negausi norimos dovanos.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2012 01 27, 17:49)
Bailiuke, paskutiniame užsaakymo žingsnyje rodo kokią dovaną įdės. Jei tau ji nepatinka, paporasčiausiai neišsiųsk užsakymo. Tol nesiųsk, kol negausi norimos dovanos.

Dėkui smile.gif kita karta busiu gudresne, o si karta pasilepinsiu arbata smile.gif
Papildyta:
dar norejau paklausti kaip dėl tų papuošalų .. g.gif jei is sio katalogo nepadarei tokio uzsakymo, kad gauti tuos papuosalus dovanu, tai jau ju ir nebegausi?? ta prasme, ar jau nebebus galima is antro katalogo rinkti uzsakyma papuosalams laimeti ? smile.gif nelabai suprantu smile.gif galetu duoti ir daugiau laiko , ne tik viena kataloga smile.gif as esu pradedancioji, nuo pirmojo katalogo pradzios smile.gif
Atsakyti