Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame konsultančių palėpė,

QUOTE(Vilmoska @ 2012 01 09, 11:20)
Tai jums faina  biggrin.gif , o aš negavau nieko  ax.gif , nors užsakymas buvo gerokai didesnis nei buvo reikalavimas. Gal neliko nieko ?

HMMMM, TAI KAD TAIP NEGALI BŪTI g.gif
Atsakyti
O aš tos braškytės laukiu smile.gif Jau mačiau, kaip atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lekstina @ 2012 01 10, 00:00)
O aš tos braškytės laukiu smile.gif Jau mačiau, kaip atrodo  wub.gif

Aš gavau puodelį ir jau lauksiu antro wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2012 01 09, 10:20)
Tai jums faina  biggrin.gif , o aš negavau nieko  ax.gif , nors užsakymas buvo gerokai didesnis nei buvo reikalavimas. Gal neliko nieko ?

Man iš pradžių irgi nerodė, kad priklauso, kai užsakinėjau, ax.gif , bet po to atsirado 4u.gif tai gal ir pas jus važtaraštyje neparašyta? blink.gif
Gal jūs užklauskite pačiame ofise, nes vakar žiūrėjau tai dar man davė, kad prekių yra blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos,
Aš čia visai nauja ax.gif noriu pasiteirauti ax.gif gal kuri esate įsigijusi tą NAUJOKO rinkinį ar ten yra absoliučiai visi mėginėliai?
Atsakyti
sveikos,
aš gavau žalios arbatos smile.gif pati skaniausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunele1982 @ 2012 01 13, 09:11)
aš gavau žalios arbatos smile.gif pati skaniausia smile.gif

Tikrai skani? Norėjau daryti užsakymą, bet man dovanų deda šią arbatą. Bandysiu užsakinėti vėliau. Noriu kitos dovanos.
Atsakyti
na, aš labai mėgstu žaliąją arbatą, tai man tiko ir patiko dovanėlėsmile.gif žinoma, galėjo duoti puoduką biggrin.gif
Atsakyti
Merginos o kaip jūs matot ką gausit, nes pas mane kažkas netaip doh.gif Nors užsakymą padariau didesnį neg reikia gauti dovanai verysad.gif
Atsakyti
Paskutiniame užsakymo etape rodo, kokią dovaną įdės. Aš net pasirinkau tokią dovaną, kokią norėjau. Tol neišsiunčiau užsakymo, kol neįdėjo norimos dovanėlės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nireglina: 14 sausio 2012 - 17:21
QUOTE(Nireglina @ 2012 01 14, 18:19)
Paskutiniame užsakymo etape rodo, kokią dovaną įdės. Aš net pasirinkau tokią dovaną, kokią norėjau. Tol neišsiunčiau užsakymo, kol neįdėjo norimos dovanėlės.

aš taip pat mirksiukas.gif jau du puodelius gavau, norėčiau dar dviejų smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif ,

gal galite kuri parasyti, kokios salygos tapti konsultante? Ar yra kokie mokesciai ir isipareigojimai (na, pirkti kas menesi ar pan). Kur reiktu Oriflame prekes atsiimti Vilniuje ir Kaune? Ar konsultantui yra kokia nuolaida prekems?
Aciu labai 4u.gif .
Atsakyti