Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame konsultančių palėpė,

QUOTE(vasarelele @ 2011 12 09, 16:19)
Prieš išsiunčiant užsakymą, kainos persiskaičiuos mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Padariau uzsakyma. Jau i issiunciau, paskui pasiziuriu visa sarasa, ka uzsakiau. Ir ka gi.... Ziuriu kad man prideta kazkokia dovanele

Optimals 2 in 1 CleansingTonic £0.00 1 0 (Requested Delivered)
Optimals Nourishing Milk £0.00 1 0

kaip cia dabar suprast? smile.gif
Atsakyti
Laba dienele,
Ar važiuojat kas šiandien į kalėdinę šventę? Gal bilietą laisvą kas turit?????
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 12 10, 11:41)
Padariau uzsakyma. Jau i issiunciau, paskui pasiziuriu visa sarasa, ka uzsakiau. Ir ka gi.... Ziuriu kad man prideta kazkokia dovanele

Optimals 2 in 1 CleansingTonic £0.00 1 0 (Requested Delivered)
Optimals Nourishing Milk £0.00        1 0

kaip cia dabar suprast? smile.gif

Ten ne dovanėlė schmoll.gif Jūs užsakinėjote kažką iš rinkinukų esančių 30-34 psl.
Atsakyti
Sveikos, ar jums leidžia užsakyti Giordani Gold rinkinuką už 24,90lt? aš dar daugiau nei reikia surinkau ir neleidžia rašo "Negalima parduoti, Bundle component". Nesuprantu kas čia darosi.
Atsakyti
QUOTE(Ara @ 2011 12 11, 18:32)
Ten ne dovanėlė  schmoll.gif  Jūs užsakinėjote kažką iš rinkinukų esančių 30-34 psl.

Pasirodo ten turejo buti dovanele, jeigu buciau padarius uzsakyma uz kazkokia suma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rumute @ 2011 12 13, 19:48)
Sveikos, ar jums leidžia užsakyti Giordani Gold rinkinuką už 24,90lt? aš dar daugiau nei reikia surinkau ir neleidžia rašo "Negalima parduoti, Bundle component". Nesuprantu kas čia darosi.

savo uzsakyme paziurek viso komplekto yra vienas kodas, o paskui isvardyta kas ieina i ta komplekta ir prie tu isvardytu komponentu parasyti nuliai. Jie turi taip rasyti, kad sandelyje zinotu, kas i ta komplekta ieina-todel ir isvardyja ir prie ju paraso nulius. Ar gerai paaiskinau?
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2011 12 13, 22:56)
savo uzsakyme paziurek  viso komplekto yra vienas kodas, o paskui isvardyta kas ieina i ta komplekta ir prie tu isvardytu komponentu parasyti nuliai. Jie turi taip rasyti, kad sandelyje zinotu, kas i ta komplekta ieina-todel ir isvardyja ir prie ju paraso nulius. Ar gerai paaiskinau?

Aš kai dariau užsakymą irgi lygiai taip pat buvo parašyta- ir prie komplekto, ir prie išvardintų gaminių, įeinančių į komplektą, parašyta kad negalima parduoti bei surašyti nuliai. Tačiau pačiame užsakymo gale pamačiau kad antrą kartą viskas surašyta ir jau prie komplekto yra nurodyta pristatytas kiekis. Galvojau, kad suklydau ir užsakiau 2 komplektus: keletą kartų grįžinėjau į pradinį puslapį, bet mačiau aiškiai, kad įrašytas 1 komplektas. Todėl užsakymą taip ir padariau.
Atsakyti
QUOTE(EditaGV @ 2011 12 14, 09:13)
Aš kai dariau užsakymą irgi lygiai taip pat buvo parašyta- ir prie komplekto, ir prie išvardintų gaminių, įeinančių į komplektą, parašyta kad negalima parduoti bei surašyti nuliai. Tačiau pačiame užsakymo gale pamačiau kad antrą kartą viskas surašyta ir jau prie komplekto yra nurodyta pristatytas kiekis. Galvojau, kad suklydau ir užsakiau 2 komplektus: keletą kartų grįžinėjau į pradinį puslapį, bet mačiau aiškiai, kad įrašytas 1 komplektas. Todėl užsakymą taip ir padariau.

man ir rode, kad du komplektai uzsakyti, as viena istryniau. Uzsakiau, viska gavau kaip turi buti.
Atsakyti
Reikėtų konsultantės Klaipėdoje.
Atsakyti
Aš esu iš Klaipėdos.
Atsakyti
galiu perleist sekmes planas, konsultantu papke, ir vest pristatymus didele knyga.
man jau nereik, jei kam reik, rasykit i Az
vilnius smile.gif
Atsakyti