Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame konsultančių palėpė,

QUOTE(MrsRAT @ 2011 12 04, 15:32)
Jei grynai kainoraščio reikia, tai Pardavimų skatinimas > Reikalinga medžiaga > Kainininkas, tačiau dedant prekes į krepšelį matosi tie taškai.

Sveika prisijungus smile.gif

Aciu uz informacija. O gal galite pasakyti, jei dabar pavyzdziui padarysiu uzsakyma uz daugiau nei 150BP uz prekiu pristatyma man reikes moketi ar ne? Ir kaip reikia pasirinkti prekiu pristatymo tipa, jei pavyzdziui noriu, kad man prekes pristatytu i namus? 4u.gif Man labai reikalinga Jusu pagalba, nes pati cia visko neissiaiskinu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliaaa @ 2011 12 04, 17:08)
Aciu uz informacija. O gal galite pasakyti, jei dabar pavyzdziui padarysiu uzsakyma uz daugiau nei 150BP uz prekiu pristatyma man reikes moketi ar ne? Ir kaip reikia pasirinkti prekiu pristatymo tipa, jei pavyzdziui noriu, kad man prekes pristatytu i namus?  4u.gif Man labai reikalinga Jusu pagalba, nes pati cia visko neissiaiskinu.. blush2.gif

Kai nueisite į savo krepšelį tada bus po prekėmis galimybe uždėti taškiuką pasirinkti, kad pristatyti į NAMUS. Tada tikriausiai reikės įvesti adresą. Jei vienu užsakymu prekių surenkat už 150BP tada nereikės mokėti. BET kiek pamenu, gal ir klystu, tai pirmą užsakymą darant kreditas tebūna 300 Lt, tai man atrodo 150 BP daugiau nei 300 Lt. nebent iš karto mokant, tik man pamenu pačiai nesisekė taip iš karto ten susimokėti. O į namus gana brangu, O nėra pas jus GUPP (grupės užsakymo pristatymo punkto), arba pačio centro? Būtų pigiau.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pretori: 05 gruodžio 2011 - 12:16
Sveikos, Merginos, ieškau ir nerandu kaip atrodo 472477 "Midnight pearl" krepšys... doh.gif , gal kuri nuotrauką turit, ar nuorodą kokią, kur jo ieskoti, būsiu labai dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Visus rusų tinklapius iššniukštinėjau, ten pavadinimai kitokie, rodo, kad tokio išvis nėra... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2011 12 06, 11:56)
Sveikos, Merginos, ieškau ir nerandu kaip atrodo 472477 "Midnight pearl" krepšys... doh.gif , gal kuri nuotrauką turit, ar nuorodą kokią, kur jo ieskoti, būsiu labai dėkinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Visus rusų tinklapius iššniukštinėjau, ten pavadinimai kitokie, rodo, kad tokio išvis nėra...  unsure.gif

Neradau ir aš niekur g.gif
Atsakyti
googlyje su visais kodais surašyta, bet man neatidaro jokiu nuorodu g.gif
Nors išsiaiškinau, kad ta tašė vadinasi Bolsa Midnight 472477 lotuliukas.gif , bet nuotraukos nerandu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2011 12 06, 09:23)
googlyje su visais kodais surašyta, bet man neatidaro jokiu nuorodu  g.gif
Nors išsiaiškinau, kad ta tašė vadinasi Bolsa Midnight 472477  lotuliukas.gif , bet nuotraukos nerandu... verysad.gif

gal sita, nors kodas kitas
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 12 06, 14:06)

Ačiū, Dolyte 4u.gif , turbūt šita mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2011 12 06, 12:06)
Ačiū, Dolyte 4u.gif , turbūt šita mirksiukas.gif

smile.gif
Atsakyti
Sveikos dar kartą 4u.gif , aš vėl su klausimu : gal kuri žinot, ar 17 kataloge, surinkus 50 ir dagiau taškų, visos katalogo prekės 50 % pigiau, ar tik nurodytos lankstinuke ? g.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

mergaites, turiu klausimeli. kliente prisirinko sio bei to is ispardaviminio lankstinuko, bet kainas dedama i krepseli matau pradines. ar jos sumazes, ar prekiu jau nebera, bet prie prekes "galima uzsakyti"? o gal man nepriklauso ispardavimines del per mazo BP?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo praeive: 09 gruodžio 2011 - 14:17
QUOTE(praeive @ 2011 12 09, 15:16)
laba 4u.gif

mergaites, turiu klausimeli. kliente prisirinko sio bei to is ispardaviminio lankstinuko, bet kainas dedama i krepseli matau pradines. ar jos sumazes, ar prekiu jau nebera, bet prie prekes "galima uzsakyti"? o gal man nepriklauso ispardavimines del per mazo BP?

Prieš išsiunčiant užsakymą, kainos persiskaičiuos mirksiukas.gif
Atsakyti