Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame konsultančių palėpė,

QUOTE(lekstina @ 2011 07 09, 12:43)
Pristatymas  OKAC visada 6,5 lt., jei mažiau 150 BP, tik naujokams 21 d. nuo registracijos, nepriklausomai nuo užsakymo dydžio, pristatymas 3,5 lt., nes tą laiką neskaišiuojamas mažo užsakymo mokestis.  mirksiukas.gif
Kainoraščio pabaigoje yra skiltelė "Mokesčių sistema", ten rasite viską surašyta.

aciu. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
noriu paklausti: anksčiau buvo toks žalias maskuojamasis makiažo pagrindas.
Ar dabar jo jau nebėra, kataloge nerandu? Labai gerai raudonį maskuodavo...
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2011 07 13, 06:52)
Sveikos,
noriu paklausti: anksčiau buvo toks žalias maskuojamasis makiažo pagrindas.
Ar dabar jo jau nebėra, kataloge nerandu? Labai gerai raudonį maskuodavo...

Gal kalbi apie "Oriflame Beauty" maskuojamųjų priemonių rinkinį 15033? Jis
yra 9 kataloge 56 p.
Atsakyti
QUOTE(mildux @ 2011 07 13, 22:18)
Gal kalbi apie "Oriflame Beauty" maskuojamųjų priemonių rinkinį 15033? Jis
yra 9 kataloge 56 p.

Nea, buvo toks kreminės konsistensijos (kaip krempudra, tik zalios spalvos, tepamas).
O kas čia per daiktas "Oriflame Beauty" maskuojamųjų priemonių rinkinys 15033 ?. Net nepastebėjau vartydama el. katalogą, atrodo kaip kokie šešėliai smile.gif
Jis tikriausiai netepamas, o kaip pudra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2011 07 14, 07:05)
Nea, buvo toks kreminės konsistensijos (kaip krempudra, tik zalios spalvos, tepamas).
O kas čia per daiktas  "Oriflame Beauty" maskuojamųjų priemonių rinkinys 15033 ?. Net nepastebėjau vartydama el. katalogą, atrodo kaip kokie šešėliai smile.gif
Jis tikriausiai netepamas, o kaip pudra?  g.gif

Čia kaip krempudra (kažkas panašaus), tik suspausta ax.gif
Atsakyti
Padėkit, patarkit help.gif pasiklydau internetinaime kataloge, arba nerandu kur sudeti kvepaliukų pavyzdėliai ( meginėliai ) doh.gif ....noriu kelis pavyzdėlius užsisakyt pabandymui wub.gif

Kainininke radau, bet internetine neberandu ( ar neatsidaro ) Mėginėlių skyrelis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodauoga: 17 liepos 2011 - 19:25
QUOTE(juodauoga @ 2011 07 17, 19:46)
Padėkit, patarkit  help.gif  pasiklydau internetinaime kataloge, arba nerandu kur sudeti kvepaliukų pavyzdėliai ( meginėliai )  doh.gif ....noriu kelis pavyzdėlius užsisakyt pabandymui  wub.gif

Kainininke radau, bet internetine neberandu ( ar neatsidaro ) Mėginėlių skyrelis  unsure.gif

Aš kažkaip niekad neieškau, tiesiog iš kainininko suvedu kodą ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2011 07 17, 19:46)
Padėkit, patarkit  help.gif  pasiklydau internetinaime kataloge, arba nerandu kur sudeti kvepaliukų pavyzdėliai ( meginėliai )  doh.gif ....noriu kelis pavyzdėlius užsisakyt pabandymui  wub.gif
Kainininke radau, bet internetine neberandu ( ar neatsidaro ) Mėginėlių skyrelis  unsure.gif

Turbūt nebėra internete, nes aš irgi neberadau g.gif Aplamai tame psl sudėtinga kažką surasti, nes nėra jokios logikos ten doh.gif
Papildyta:
QUOTE(MrsRAT @ 2011 07 17, 21:04)
Aš kažkaip niekad neieškau, tiesiog iš kainininko suvedu kodą ir viskas.

Kai įsidedi į krepšį, nereikia nei kainininke ieškoti kodo, nei vesti - labai patogu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal žinot kaip užsisakyti tą "Pumos" tašytę? g.gif Nes aš kaip ir padariau du katalogus po 50BP.
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 07 17, 22:16)
Turbūt nebėra internete, nes aš irgi neberadau g.gif  Aplamai tame psl sudėtinga kažką surasti, nes nėra jokios logikos ten doh.gif:

taip, ten šiek tiek nelogiškai padaryta : vieną syki netikėtai randi, kitą - užsiieškai negyvai  doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodauoga: 17 liepos 2011 - 21:42
QUOTE(Rumute @ 2011 07 17, 21:53)
Sveikos, gal žinot kaip užsisakyti tą "Pumos" tašytę?  g.gif  Nes aš kaip ir padariau du katalogus po 50BP.

Lankstinuke parašyta, kad 11 katalogo metu mirksiukas.gif

QUOTE(juodauoga @ 2011 07 17, 22:40)
taip, ten šiek tiek nelogiškai padaryta : vieną syki netikėtai randi, kitą - užsiieškai negyvai  doh.gif

Va, būtent ten netikėtai randu drinks_cheers.gif , paskui galima puse val. ieškoti, ko reikia - nerasi. Tada jau susinervinu blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kas matete, ar turite oriflame kompiuterio dekla? Niekur nerandu internete, pasiziureti kokio jis dydzio? smile.gif 17651 "Oriflame" juodas dėklas kompiuteriui
Atsakyti