Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame konsultančių palėpė,

QUOTE(MrsRAT @ 2011 11 23, 05:59)
O man kažkaip neteko dėl spalvos nukentėti, aš pati dažniausiai renkuosi gana ryškias spalvas, tai nelabai kur į šoną nusuksi - ryškiai raudona ji ir lieka raudona smile.gif o klientėms turiu mėginukų, ne tik kad spalvą pataikyt, bet pačią lupdažio konsistenciją kad "paragautų".

Mėginukų anksčiau ir aš visada turėjau 4u.gif , bet lūpdažiai Oriflame taip dažnai keičiasi- pakeičia išvaizdą, pakeičia spalvų pavadinimus, kodus, tai dabar jau nesuspėju. O be to kur dėti senuosius mėginėlius blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(EditaGV @ 2011 11 23, 11:55)
Mėginukų anksčiau ir aš visada turėjau  4u.gif , bet lūpdažiai Oriflame taip dažnai keičiasi- pakeičia išvaizdą, pakeičia spalvų pavadinimus, kodus, tai dabar jau nesuspėju. O be to kur dėti senuosius mėginėlius  blush2.gif ?

SUNAUDOTI nail.gif Nors iš tikro nežinau, dar tiek ilgai nedirbu, kad būtų jau viskas pakeista. Bet tikriausiai jei jau išeitų iš apyvartos, tai gal tikrai sunaudočiau tas spalvas kurios tinkamos pati smile.gif O kvepalų mėginukų tai nemėgstu, netikras man tas kvapas atrodo, neina pajusti, stengiuosi pati nemažai kvepalų turėti įvairių, jei jau žinau, kad bus proga parodyti, duoti pabandyti kvapą, dažniausiai pasiimu kelis buteliukus savų kvepalų. Visai kitas efektas, kai žmogus ir gražų buteliuką gali pačiupinėti, ir aromatas po kambarį kai pasklinda. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2011 11 23, 12:00)
O kvepalų mėginukų tai nemėgstu, netikras man tas kvapas atrodo, neina pajusti, stengiuosi pati nemažai kvepalų turėti įvairių, jei jau žinau, kad bus proga parodyti, duoti pabandyti kvapą, dažniausiai pasiimu kelis buteliukus savų kvepalų. Visai kitas efektas, kai žmogus ir gražų buteliuką gali pačiupinėti, ir aromatas po kambarį kai pasklinda. smile.gif

Išties-kvepalų-mėginukų-kvapas-skiriasi-nuo-tų,kurie-buteliuke unsure.gif Pasirodo,tai-priklauso-nuo-išpilstymo-būdo.Bet-ne-visi-tai-pajaučia,nes-labai-labai-mažai-skiriasi.Na-aš-kartas-nuo-karto-pasiimu-kvepalų-mėginukų,dažniausiai-išdovanoju-klientėms-arba-konsultantėms smile.gif
Atsakyti
O vasarele, jau ir savo grupę turi (jei konsultantėms dalini), o lyg taip nesenai teprisijungei palyginus (o gal ką maišau), na aš irgi turiu grupelę, bet labai nedidelę, norėtųsi daugiau padirbėti, bet ir tiesioginio darbo negaliu apleisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2011 11 23, 13:33)
O vasarele, jau ir savo grupę turi (jei konsultantėms dalini), o lyg taip nesenai teprisijungei palyginus (o gal ką maišau), na aš irgi turiu grupelę, bet labai nedidelę, norėtųsi daugiau padirbėti, bet ir tiesioginio darbo negaliu apleisti smile.gif

Turiu-grupelę-jau-nemažą ax.gif Na,palyginus-gal-ir-nėra-seniai-kaip-įsijungiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 11 23, 17:40)
Turiu-grupelę-jau-nemažą ax.gif Na,palyginus-gal-ir-nėra-seniai-kaip-įsijungiau unsure.gif

Ai tai su juodauoga sumaišiau tikriausiai, pas ją vasariškas avataras. Ot tos mano smegenys veikia keistai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 11 23, 14:40)

o kas is to, kad prie jusu prisijungia zmones? kazkoks %? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 11 23, 20:41)
o kas is to, kad prie jusu prisijungia zmones? kazkoks %?  blush2.gif

Nuo bendros grupės apyvartos, t.y. BP (taškų) grupės lyderis gauna papildomą nuolaidą. Todėl norint kuo daugiau uždirbti reikia burti apie save žmones, kurie patys naudos Oriflame kosmetiką, arba taps konsultantais.
Atsakyti
Sveikos mielosios smile.gif
Ieškau
Manikiūro rinkinys moterims
Kodas:18797
Kaune lauksiu pasiulymu per az 4u.gif
Atsakyti
Turiu laisvu 5 vnt 17 katalogo, atiduosiu po 1,5 Lt/vnt, gal kam reikia? Vilniuje. Per az.
Atsakyti
Labukas,
Tik pries kelias dienas tapau Oriflame kosmetikos konsultante ir dabar renku pirmaji savo uzsakyma. Tik beda, kad niekur nerandu to kainorascio, kur surasyti kiekvienos prekes premijiniai taskai BP. Gal galite kas padeti su tais BP? Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliaaa @ 2011 12 04, 16:26)
Labukas,
Tik pries kelias dienas tapau Oriflame kosmetikos konsultante ir dabar renku pirmaji savo uzsakyma. Tik beda, kad niekur nerandu to kainorascio, kur surasyti kiekvienos prekes premijiniai taskai BP. Gal galite kas padeti su tais BP? Dekui  4u.gif

Jei grynai kainoraščio reikia, tai Pardavimų skatinimas > Reikalinga medžiaga > Kainininkas, tačiau dedant prekes į krepšelį matosi tie taškai.

Sveika prisijungus smile.gif
Atsakyti