Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame konsultančių palėpė,

QUOTE(vasarelele @ 2011 11 22, 10:06)
Aš-kitaip-pasižiūriu tongue.gif

O kaip kitaip g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(EditaGV @ 2011 11 22, 22:50)
O kaip kitaip  g.gif ?

Aš asmeniškai google'inu, ir einu į paveikslėlius (čia dažniausiai jei išparduoda kokius papuošaliukus, kurių aš dar nebuvau mačius). Tai jei ne lietuviškame Oriflame puslapyje, tai yra daug kitokių kur tikrai yra užsilikusių nuotraukų.
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2011 11 22, 21:52)
Aš asmeniškai google'inu, ir einu į paveikslėlius (čia dažniausiai jei išparduoda kokius papuošaliukus, kurių aš dar nebuvau mačius). Tai jei ne lietuviškame Oriflame puslapyje, tai yra daug kitokių kur tikrai yra užsilikusių nuotraukų.

Bet jei kokie lūpų dažai ar makiažo pagrindas, ar panašiai, tai spalvos niekaip nerasit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(EditaGV @ 2011 11 22, 22:50)
O kaip kitaip  g.gif ?

Tiesiog-pagooglinu mirksiukas.gif užrašau-koduką-ir-oriflame.Tada-parodo-paveiksliuką-ir-dažniausiai-susirandu-rusišką-portalą-ten-būna-daugiau-net-info,ypač-kai-ieškau-rankinių-išmatavimų g.gif

QUOTE(MrsRAT @ 2011 11 22, 22:52)

drinks_cheers.gif

QUOTE(EditaGV @ 2011 11 22, 22:58)
Bet jei kokie lūpų dažai ar makiažo pagrindas, ar panašiai, tai spalvos niekaip nerasit  blush2.gif

Tai-bet-kuriuo-atveju-ir-katalogo-spalva-nepatikima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 11 22, 22:24)

Gal ir nelabai patikima, bet geriau negu nieko bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(EditaGV @ 2011 11 22, 23:33)
Gal ir nelabai patikima, bet geriau negu nieko  bigsmile.gif .

O man kažkaip neteko dėl spalvos nukentėti, aš pati dažniausiai renkuosi gana ryškias spalvas, tai nelabai kur į šoną nusuksi - ryškiai raudona ji ir lieka raudona smile.gif o klientėms turiu mėginukų, ne tik kad spalvą pataikyt, bet pačią lupdažio konsistenciją kad "paragautų".
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 11 23, 00:24)
Tiesiog-pagooglinu mirksiukas.gif užrašau-koduką-ir-oriflame.Tada-parodo-paveiksliuką-ir-dažniausiai-susirandu-rusišką-portalą-ten-būna-daugiau-net-info,ypač-kai-ieškau-rankinių-išmatavimų g.gif
drinks_cheers.gif

Turbūt čia bus ne visai į temą, bet nepykit kad pakomentuosiu blush2.gif Jau ne pirmą ir ne antrą žinutę matau, kad žodžius rašote ne su tarpais tarp žodžių o su brūkšneliais. Man net akis nuo to margumo skauda skaitant, todėl jei būna ilgesnis tekstas nei neskaitau blush2.gif Atleiskit kad įsikišau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2011 11 23, 09:07)
Turbūt čia bus ne visai į temą, bet nepykit kad pakomentuosiu  blush2.gif  Jau ne pirmą  ir ne antrą žinutę matau, kad žodžius rašote ne su tarpais tarp žodžių o su brūkšneliais. Man net akis nuo to margumo skauda skaitant, todėl jei būna ilgesnis tekstas nei neskaitau  blush2.gif Atleiskit kad įsikišau  blush2.gif

Na gal žmogui "space" klavišas neveikia smile.gif

Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2011 11 23, 09:07)
Turbūt čia bus ne visai į temą, bet nepykit kad pakomentuosiu  blush2.gif  Jau ne pirmą  ir ne antrą žinutę matau, kad žodžius rašote ne su tarpais tarp žodžių o su brūkšneliais. Man net akis nuo to margumo skauda skaitant, todėl jei būna ilgesnis tekstas nei neskaitau  blush2.gif Atleiskit kad įsikišau  blush2.gif

Neskaitykit,kokios-problemos tongue.gif

QUOTE(MrsRAT @ 2011 11 23, 09:22)

Neveikia ax.gif Šiandien-parsivešiu-naują-klaviatūrą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2011 11 23, 10:22)

kitose temose pastebėjau, kad viskas puikiai veikia ax.gif Tik šioje man per marga pasirodė doh.gif
vasarelele, nenorėjau tavęs supykdyti, tik savo nuomonę išsakiau. Ji nebūtinai turi sutapti su tavo ir kitų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2011 11 23, 11:07)
kitose temose pastebėjau, kad viskas puikiai veikia  ax.gif Tik šioje man per marga pasirodė  doh.gif
vasarelele, nenorėjau tavęs supykdyti, tik savo nuomonę išsakiau. Ji nebūtinai turi sutapti su tavo ir kitų  4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2011 11 23, 11:07)
kitose temose pastebėjau, kad viskas puikiai veikia  ax.gif Tik šioje man per marga pasirodė  doh.gif
vasarelele, nenorėjau tavęs supykdyti, tik savo nuomonę išsakiau. Ji nebūtinai turi sutapti su tavo ir kitų  4u.gif

Dieve-mano,na-genda-juk-klaviatūros doh.gif Prie-ko-čia-nuomonė :blink:Apie-ką-čia-nuomonė?Nesupykau-aš-visai-nes-nėra-dėl-ko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarelele: 23 lapkričio 2011 - 10:47