Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame konsultančių palėpė,

Lauk-išmetam
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 11 21, 18:39)
Lauk-išmetam

Aš po vieną saugausi, nes kartais visai įdomu senus pažiūrėti, palyginti kainas, paskaitinėti pristatymus. Būna kartais, naujas daiktas koks, ar kremas, o tada regis akis neužkliūna, neįsigilini, o paskui jau apie juos taip smulkiai neberašo.
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2011 11 21, 18:10)
Aš po vieną saugausi, nes kartais visai įdomu senus pažiūrėti, palyginti kainas, paskaitinėti pristatymus. Būna kartais, naujas daiktas koks, ar kremas, o tada regis akis neužkliūna, neįsigilini, o paskui jau apie juos taip smulkiai neberašo.

Pas jus kataloguose dar kazka apie kosmetika paraso? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2011 11 21, 21:10)
Aš po vieną saugausi,

drinks_cheers.gif Po-vien-ir-aš-pasilieku
Atsakyti
Seniau ir aš pasilikdavau po vieną, bet kai katalogų pasidarė kalnas, išmečiau. Dabar nebekaupiu. Gaila vietos ir nebematau prasmės.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2011 11 21, 21:56)
Seniau ir aš pasilikdavau po vieną, bet kai katalogų pasidarė kalnas, išmečiau. Dabar nebekaupiu. Gaila vietos ir nebematau prasmės.

O prasmė yra tokia, kad per išpardavimus internetu būna kokie senesni gaminiai, kurių dabar jau nei nuotraukos nėra, nei aprašymo, tai pasižiūri seną katalogą ir viskas aišku 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(EditaGV @ 2011 11 22, 09:11)
O prasmė yra tokia, kad per išpardavimus  internetu būna kokie senesni gaminiai, kurių dabar jau nei nuotraukos nėra, nei aprašymo, tai pasižiūri seną katalogą ir viskas aišku  4u.gif .

Aš-kitaip-pasižiūriu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(EditaGV @ 2011 11 22, 08:11)
O prasmė yra tokia, kad per išpardavimus  internetu būna kokie senesni gaminiai, kurių dabar jau nei nuotraukos nėra, nei aprašymo, tai pasižiūri seną katalogą ir viskas aišku  4u.gif .

Internetiniuose išpardavimuose aš retai randu vertų pirkti prekių. Kol kas dar nė karto nepasigailėjau, kad nekaupiu senų katalogų.
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2011 11 22, 18:47)
Internetiniuose išpardavimuose aš retai randu vertų pirkti prekių. Kol kas dar nė karto nepasigailėjau, kad nekaupiu senų katalogų.

O aš randu, palyginus nesenai Oriflame'e esu, tai kaskart džiaugiuosi GG Minerals šešėliais, jų jau nebėra, o prieš porą mėnesiukų buvo per išpardavimus. Kartais paimu pigesnių daikčiukų klientams dovanėlėms.
O kaip jūs lepinat savo klientus? JEI lepinat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2011 11 22, 18:44)

Kalėdoms prie užsakymo pridedu kokią nors smulkmenėlę, pvz, muilą ar pan. Nežinau ar tai lepinimas, bet jei klientė užsisako prekių už nemažą sumą, visada pritaikau nuolaidą.
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2011 11 22, 19:44)
O aš randu, palyginus nesenai Oriflame'e esu, tai kaskart džiaugiuosi GG Minerals šešėliais, jų jau nebėra, o prieš porą mėnesiukų buvo per išpardavimus. Kartais paimu pigesnių daikčiukų klientams dovanėlėms.

drinks_cheers.gif Ir-aš-randu-kažką-gero-ir-klientai-randa.Be-to-dovanėlę-geresnę-pačiumpu,nei-muilą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 11 22, 20:20)
drinks_cheers.gif Ir-aš-randu-kažką-gero-ir-klientai-randa.Be-to-dovanėlę-geresnę-pačiumpu,nei-muilą ax.gif

Muilai paskutiniu metu pabrangę smile.gif aš kai tik pradėjau per akcija 1.90 lt buvo, dabar jau 2.50 visad smile.gif
Atsakyti