Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame konsultančių palėpė,

QUOTE(reims @ 2011 11 10, 15:18)
As ir per kataloga 50 BP surenku, 150 labai sunku surinkti.

Sutinku, Reims, čia ir tai nemaža suma gaunasi... rolleyes.gif

Merginos, gal kuri įsigijot "Camila" pinigine, kaip ji Jums ? Štai šitą: http://lt.oriflame.c...?prodCode=23485 Dabar kai jai nuolaida, labai ji man parūpo... ax.gif , šiuo met akcija, tad užsisakiau " Camilla " rankine - tikrai likau sužavėta - didelė, talpi grazi, patogi, kukliai stilinga...super rankine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2011 11 07, 22:24)
Aš asmeniškai dievinu Love Potion kvepalus. Prabangūs, ilgai laikosi, o kaina tikrai maža už tokią kokybę, ypač kai perki konsultanto kaina  biggrin.gif

Aš irgi drinks_cheers.gif Mano kalėdų senis jau juos į dovanų maišą įsimetęs link manęs neša thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ara @ 2011 11 10, 21:27)
Aš irgi  drinks_cheers.gif  Mano kalėdų senis jau juos į dovanų maišą įsimetęs link manęs neša  thumbup.gif

thumbup.gif Koks geras Kalėdų senis santa2.gif . Mano kalėdų senis irgi žino kur dovanų ieškoti - visus Oriflame katalogus iššniukštinėja, ieško man dovanų hihihi.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš su kvailu klausimu blush2.gif . Turiu krūvą mėginukų, gal galit išduot stebuklingą receptą, kaip atpažint, kuris mėginėlis kuriai serijai ir kuriai spalvai priklauso? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2011 11 16, 23:43)
Sveikutės, aš su kvailu klausimu  blush2.gif . Turiu krūvą mėginukų, gal galit išduot stebuklingą receptą, kaip atpažint, kuris mėginėlis kuriai serijai ir kuriai spalvai priklauso?  blush2.gif

čia klausi apie lūpdažius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute123 @ 2011 11 17, 06:54)
čia klausi apie lūpdažius? g.gif

JEI apie lūpdažius, tai kainininke meginuko numerio paskutiniai skaičiai yra kaip mėginuko, o šalia parašytas atitikmuo kodas tikrų lupdažių.
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2011 11 17, 08:24)
JEI apie lūpdažius, tai kainininke meginuko numerio paskutiniai skaičiai yra kaip mėginuko, o šalia parašytas atitikmuo kodas tikrų lupdažių.

Lūpdažius doh.gif O paskutiniai numeriukai tikrai nesikartoja?
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2011 11 17, 12:40)
Lūpdažius  doh.gif O paskutiniai numeriukai tikrai nesikartoja?

yra kur ir kartojas, bet tada ant mėginuko parašyta paskutiniai 3 skaičiai, o ne 2
Atsakyti
Merginos, gal galetumete patarti smile.gif

noriu vienai klientei padaryti dovanele - tik nesugalvoju kokia. Gal meginuku ideti, ar siaip kazka. Gal galite man ka nors patarti?
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 11 20, 12:43)
Merginos, gal galetumete patarti smile.gif
noriu vienai klientei padaryti dovanele - tik nesugalvoju kokia. Gal meginuku ideti, ar siaip kazka. Gal galite man ka nors patarti?

Tai-čia-jau-nuo-sumos-priklauso mirksiukas.gif Ir-dar-nuo-pačio-žmogaus-priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarelele @ 2011 11 20, 12:32)
Tai-čia-jau-nuo-sumos-priklauso mirksiukas.gif Ir-dar-nuo-pačio-žmogaus-priklauso g.gif

g.gif kazka reikes galvoti.
Atsakyti
O kur jus dedat senus katalogus? smile.gif
Atsakyti