Na va, padariau pirma uzsakyma. Dabar reikia laukti kada atves
Paskui vel reikes ieskoti klientu....
Mane labiausiai nervina, kad noriu pasiulyti draugem pavaryti, o jos man atsako,kad Avonas joms labiau patinka :/
QUOTE(Dolyte @ 2011 11 05, 01:31)
Mane labiausiai nervina, kad noriu pasiulyti draugem pavaryti, o jos man atsako,kad Avonas joms labiau patinka :/
Tai nieko tokio gi. Vieniems tai patinka, kitiems kita O dar įprotis daug lemia...Rasite ir savo pirkėjus
QUOTE(vasarelele @ 2011 11 07, 14:50)
Tai nieko tokio gi. Vieniems tai patinka, kitiems kita O dar įprotis daug lemia...Rasite ir savo pirkėjus
Žinoma, aš tada pasakau, kad man iš jų patinka tas ir tas. Bet geresnio tušo/lako/kremo... nei Oriflame nesu bandžius. Ir žiūrint apie ką pasakau, jei turiu kur netoliese (rankinėj nešiojuosi visada kremą rankoms, lūpdažį, dar kartais ką nors) duodu pabandyt.
QUOTE(Dolyte @ 2011 11 05, 02:31)
Išbandykit pati, jei siūlysit tai, ką pati išmėginot, gal ir draugės susidomės. Galit mėginukų rinkinį įsigyt, išmėgintų lūpdažius ir kvepalus. Savo užsakytų prekių duokit pabandyt, jei negaila, juk investicija Tikrai yra dėmesio vertų produktų, kurių Avon neturi. Aš asmeniškai dievinu Love Potion kvepalus. Prabangūs, ilgai laikosi, o kaina tikrai maža už tokią kokybę, ypač kai perki konsultanto kaina
Ar vyksit kas į seminarą Kaune?
Norėjau paklausti: ar teko matyti "Ladylike Night" piniginę ?
Rankinę tai pati užsisakiau, nes kaina viliojanti , o piniginės dar neužsisakiau- dvejoju...
Rankinę tai pati užsisakiau, nes kaina viliojanti , o piniginės dar neužsisakiau- dvejoju...
QUOTE(EditaGV @ 2011 11 08, 09:14)
Norėjau paklausti: ar teko matyti "Ladylike Night" piniginę ?
Jau naudoju raudoną, man patinka, gal šiek tiek didoka, bet va gražiai viską susidėliojau, tiesa sakant pinigine džiaugiuosi labiau nei rankine
QUOTE(MrsRAT @ 2011 11 08, 16:08)
Jau naudoju raudoną, man patinka, gal šiek tiek didoka, bet va gražiai viską susidėliojau, tiesa sakant pinigine džiaugiuosi labiau nei rankine
O tai kokio ji dydžio ? Ir ar yra viduje skyrelių?
QUOTE(EditaGV @ 2011 11 09, 09:08)
O tai kokio ji dydžio ? Ir ar yra viduje skyrelių?
Išmatavus apie 19 cm ant 10 cm. Yra skyreliai tokie: vienas su užtrauktuku centams, kaip ir 4 skyreliai per visą piniginę popieriniams pinigams ir visokiems popieriams, ir yra palei vieno iš jų sienelę (iš esmės gaunasi kad vienoje iš tų trijų kišenyčių) 6 vietos kortelėms (aš į vieną sukišau po 2, nes daug kortelių pas mane). Tikiuosi aiškiai paaiškinau
QUOTE(MrsRAT @ 2011 11 09, 11:12)
Išmatavus apie 19 cm ant 10 cm. Yra skyreliai tokie: vienas su užtrauktuku centams, kaip ir 4 skyreliai per visą piniginę popieriniams pinigams ir visokiems popieriams, ir yra palei vieno iš jų sienelę (iš esmės gaunasi kad vienoje iš tų trijų kišenyčių) 6 vietos kortelėms (aš į vieną sukišau po 2, nes daug kortelių pas mane). Tikiuosi aiškiai paaiškinau
Ačiū, labai išsamiai ir aiškiai .
QUOTE(juodauoga @ 2011 11 02, 12:37)
vasarelele mūsų ( bent jau mano ) rėmėja rūpinasi, kad kuo daugiau užsisakyčiau , 150 BP - būtų rekordas iš mano psės , nes kol kas +/- 50 BP per katalogą susidaro...
As ir per kataloga 50 BP surenku, 150 labai sunku surinkti.