Esu naudojusi blakstienų kondicionierių. Jokio poveikio nepajutau.
QUOTE(Nireglina @ 2011 09 26, 19:26)
Esu naudojusi blakstienų kondicionierių. Jokio poveikio nepajutau.
ir as, deja, jokio...
Ačiū už atsiliepimus!
QUOTE(MrsRAT @ 2011 09 26, 18:33)
Na atskiro pranešimo ir nebus šiaip, o tu prieš tai prizus už medžioklę gavai? Jei 4 kart darai iš eilės užsakymus po 50BP tada gauni.
O KOKIE PRIZAI TURĖJO BŪTI?
Sveikos! Gal kuri jau turit naują katalogą ir galėtumėte parašyti kelių prekių kainas?
Reikėtų: blakstienų kondicionieriaus, tušo "Wonder lash" ir antibakterinės rankų želės kainų. Ačiū labai iš anksto!
Reikėtų: blakstienų kondicionieriaus, tušo "Wonder lash" ir antibakterinės rankų želės kainų. Ačiū labai iš anksto!
QUOTE(Karolina_22 @ 2011 10 04, 17:43)
Sveikos! Gal kuri jau turit naują katalogą ir galėtumėte parašyti kelių prekių kainas?
Galit ir pati pasižiūrėt
http://lt.oriflame.c...ewer-next.jhtml
O, dėkui, nemačiau!
Turbūt jau Jums juodai atsibodau. Labai atsiprašau, bet turiu prašymą. Gal kuri nors iš Jūsų darys dar užsakymą iš seno katalogo (13)? Norėčiau tušo "Wonder lash", o jis šitam pigesnis. Tačiau kitame bus daug gerų nuolaidų prekėms, kurių noriu. Tad užsakinėt vieno tušo man nelabai apsimoka..
Gal galėtumėte mano vieną prekytę į savo užsakymą įtraukti (Vilnius, beje)? Būčiau labai dėkinga.
Gal galėtumėte mano vieną prekytę į savo užsakymą įtraukti (Vilnius, beje)? Būčiau labai dėkinga.
QUOTE('Lina' @ 2011 09 13, 18:24)
ar kas nors atsiimate prekes kauno OKAC'e laisvės alėjoj 99? šiandien ieškojau ir niekaip nesupratau kur ten eiti
Man ir tas pats pirmą kartą noriu užsakymą daryti. Nežinau nei kada ten prekes būna. Gal kas žinote?
QUOTE(Rumute @ 2011 10 04, 22:00)
Man ir tas pats pirmą kartą noriu užsakymą daryti. Nežinau nei kada ten prekes būna. Gal kas žinote?
prekes ten atveža antradieniais ir penktadieniais
o aš jau svarstau atsisakyti šito viso dalyko. Tokiu atveju reikėtų eiti pas savo direktorių ir nutraukti sutartį, taip?
QUOTE('Lina' @ 2011 10 07, 13:00)
prekes ten atveža antradieniais ir penktadieniais
o aš jau svarstau atsisakyti šito viso dalyko. Tokiu atveju reikėtų eiti pas savo direktorių ir nutraukti sutartį, taip?
galit nueit, bet jei nebedarysit kelis katalogus iš eilės užsakymo (nepamenu tikslaus skaičiaus) ir taip viskas nutruks
QUOTE(lili* @ 2011 10 07, 13:18)
galit nueit, bet jei nebedarysit kelis katalogus iš eilės užsakymo (nepamenu tikslaus skaičiaus) ir taip viskas nutruks
Tik metus nedarant užsakymo nutruksta. Bet aš neskubėčiau, tiesiog nesakyčiau ir tiek, o gal dar per metus pasikeis kas.