Įkraunama...
Įkraunama...

Oriflame konsultančių palėpė,

QUOTE(juodauoga @ 2011 07 07, 21:42)

Merginos, turiu klausimų:

1, Jei iš 9 katalogo neužteko prekių ar galiu aš tas pačias prekes užsisakyti kai užsakinesiu prekes iš 10 katalogo ?

Jeigu prekes įdėjo į rezervą, galėsi jas gauti ta kaina, kokia užsakinėjai, nesvarbu ar jos atsiras kitam ar dar kitam kataloge (rezerve prekės būna 3 sekančių katalogų galiojimo metu).
Tačiau jei prekių nerezervavo, kitą kartą teks pirkti ta kaina, kokia galios tuo metu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfė: 08 liepos 2011 - 13:33
Ačiu, Merginos už draugiškus patarimus, be Jūsų pražūčiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image

Aš vėl su klausimais....... ax.gif

Pvz.:
10 kataloge bus galima įsigyti pigiau plaukams šepetį, jei perki pažymėtas prekes už nurodytą sumą.
Kaip skaičiuoti ? Ar kainą skaičiuoti jau išminusavus procentus ? Ar suma turi buti tokia, kokia gaunasi ktaloginem kainom ir leidžiama įsigyti tą šepetį pigiau ? 4u.gif

Dar prie to pačio:
Kataloge pažymėta, kad užsakius prekių nemažesnę už nurodytą sumą, galima įsigyti rankinę...
ta suma kataloginėm kainom skaičiuojama, ar išminusavus procentus ? g.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Viskas skaičiuojama katalogo kainomis.
Atsakyti
Ačiū labai 4u.gif

O jei užsakinėti 9-ojo katalogo prekes kartu su 10-ojo prekėmis, ar ta, iš 9 - ojo katalogo prekių suma priskaiciuojama prie bendros , galutinės 10 katalogo sumos ir tuo pačiu galioja 10 - ojo katalogo akcijos (pvz.: įsigyti rankinę ) ? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2011 07 08, 19:31)
Ačiū labai  4u.gif

O jei užsakinėti 9-ojo  katalogo prekes kartu su 10-ojo prekėmis, ar ta, iš 9 - ojo katalogo prekių suma priskaiciuojama prie bendros , galutinės 10 katalogo sumos ir tuo pačiu galioja 10 - ojo katalogo akcijos (pvz.: įsigyti rankinę ) ?  4u.gif

10 katalogo kainos ir akcijos įsigalioja tik nuo katalogo galiojimo pradžios, tada baigiasi 9 katalogo akcijos ir prekių pasiūlymai. Todėl bendrai suplakti akcijų neina. Tačiau užsakant galima užsakinėti įvairias prekes, net ir jei jų nėra kataloge, reikia žiūrėti internetiniame puslapyje, bet tada ir kaina gali kisti ir nebebūti tokia kokia yra 9 kataloge. Nežinau ar aiškiai čia paaiškinau smile.gif
Atsakyti
MrsRAT, ačiū, viską supratau 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ar jums ir taip yra, kad tapus konsultante pristatymo mokestis buvo 3,50, o dabar 6,50, nes nesurinkata per kataloga 150 tasku.
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2011 07 08, 19:31)

Jei esi neseniai registruota ir nori gauti dovanų tą delninę, reikia nepražiopsoti 21d. Kartais gali būti, kad persikeli į kitą periodą, tuomet taškai sumuojasi. Bet čia tik 1-am žingsniui mirksiukas.gif
Atsakyti
Man ne delninė rupi...labai krito į akį ši rankinė:
user posted image
gal kuri esat pirkus, ar bent mačius ją "gyvai " ? ...Įdomu, ar ji su užtrauktuku, ar tik paprastai uzsisega?...
Papildyta:
QUOTE(vasarelele @ 2011 07 08, 22:00)
Jei esi neseniai registruota ir nori gauti dovanų tą delninę, reikia nepražiopsoti 21d. Kartais gali būti, kad persikeli į kitą periodą, tuomet taškai sumuojasi. Bet čia tik 1-am žingsniui mirksiukas.gif

baltą delninę ir didžiąją rankinę gyvai mačiau..... schmoll.gif , kataloge atrodo kažin kas, o taip nieko ispūdingo unsure.gif

Dėl mėlynos klausiu...nes jei be užtrauktuko, tai eilinis pirkinių maišelis tokia rankinė... g.gif
Atsakyti
QUOTE(juodauoga @ 2011 07 08, 21:14)
Man ne delninė rupi...labai krito į akį ši rankinė:

gal kuri esat pirkus, ar bent mačius ją "gyvai " ? ...Įdomu, ar ji su užtrauktuku, ar tik paprastai uzsisega?...
Papildyta:
baltą delninę ir didžiąją rankinę gyvai mačiau..... schmoll.gif , kataloge atrodo kažin kas,  o taip nieko ispūdingo  unsure.gif

Ne, tos mėlynos nemačiau. Rankinę baltą mačiau, man irgi ji nelabai. Va, o delninė visai nieko tokia...o dar jeigu dykai ax.gif
Atsakyti
na, jei dykai...... wub.gif , gal ir nieko tada.... rolleyes.gif
Ta mėlyna mano stiliaus , man grazu 1960-1970+ metų lakierkinių rankinių mada...bet jei be užtrauktuko, tai nepraktiška ji... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2011 07 08, 20:48)
Merginos, ar jums ir taip yra, kad tapus konsultante pristatymo mokestis buvo 3,50, o dabar 6,50, nes nesurinkata per kataloga 150 tasku.

Pristatymas OKAC visada 6,5 lt., jei mažiau 150 BP, tik naujokams 21 d. nuo registracijos, nepriklausomai nuo užsakymo dydžio, pristatymas 3,5 lt., nes tą laiką neskaišiuojamas mažo užsakymo mokestis. mirksiukas.gif
Kainoraščio pabaigoje yra skiltelė "Mokesčių sistema", ten rasite viską surašyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lekstina: 09 liepos 2011 - 11:43