QUOTE(juodauoga @ 2011 07 07, 21:42)
Merginos, turiu klausimų:
1, Jei iš 9 katalogo neužteko prekių ar galiu aš tas pačias prekes užsisakyti kai užsakinesiu prekes iš 10 katalogo ?
Jeigu prekes įdėjo į rezervą, galėsi jas gauti ta kaina, kokia užsakinėjai, nesvarbu ar jos atsiras kitam ar dar kitam kataloge (rezerve prekės būna 3 sekančių katalogų galiojimo metu).
Tačiau jei prekių nerezervavo, kitą kartą teks pirkti ta kaina, kokia galios tuo metu
Ačiu, Merginos už draugiškus patarimus, be Jūsų pražūčiau
Aš vėl su klausimais.......
Pvz.:
10 kataloge bus galima įsigyti pigiau plaukams šepetį, jei perki pažymėtas prekes už nurodytą sumą.
Kaip skaičiuoti ? Ar kainą skaičiuoti jau išminusavus procentus ? Ar suma turi buti tokia, kokia gaunasi ktaloginem kainom ir leidžiama įsigyti tą šepetį pigiau ?
Dar prie to pačio:
Kataloge pažymėta, kad užsakius prekių nemažesnę už nurodytą sumą, galima įsigyti rankinę...
ta suma kataloginėm kainom skaičiuojama, ar išminusavus procentus ?
Ačiū
Aš vėl su klausimais.......
Pvz.:
10 kataloge bus galima įsigyti pigiau plaukams šepetį, jei perki pažymėtas prekes už nurodytą sumą.
Kaip skaičiuoti ? Ar kainą skaičiuoti jau išminusavus procentus ? Ar suma turi buti tokia, kokia gaunasi ktaloginem kainom ir leidžiama įsigyti tą šepetį pigiau ?
Dar prie to pačio:
Kataloge pažymėta, kad užsakius prekių nemažesnę už nurodytą sumą, galima įsigyti rankinę...
ta suma kataloginėm kainom skaičiuojama, ar išminusavus procentus ?
Ačiū
Viskas skaičiuojama katalogo kainomis.
QUOTE(juodauoga @ 2011 07 08, 19:31)
Ačiū labai
O jei užsakinėti 9-ojo katalogo prekes kartu su 10-ojo prekėmis, ar ta, iš 9 - ojo katalogo prekių suma priskaiciuojama prie bendros , galutinės 10 katalogo sumos ir tuo pačiu galioja 10 - ojo katalogo akcijos (pvz.: įsigyti rankinę ) ?
O jei užsakinėti 9-ojo katalogo prekes kartu su 10-ojo prekėmis, ar ta, iš 9 - ojo katalogo prekių suma priskaiciuojama prie bendros , galutinės 10 katalogo sumos ir tuo pačiu galioja 10 - ojo katalogo akcijos (pvz.: įsigyti rankinę ) ?
10 katalogo kainos ir akcijos įsigalioja tik nuo katalogo galiojimo pradžios, tada baigiasi 9 katalogo akcijos ir prekių pasiūlymai. Todėl bendrai suplakti akcijų neina. Tačiau užsakant galima užsakinėti įvairias prekes, net ir jei jų nėra kataloge, reikia žiūrėti internetiniame puslapyje, bet tada ir kaina gali kisti ir nebebūti tokia kokia yra 9 kataloge. Nežinau ar aiškiai čia paaiškinau
QUOTE(juodauoga @ 2011 07 08, 19:31)
Jei esi neseniai registruota ir nori gauti dovanų tą delninę, reikia nepražiopsoti 21d. Kartais gali būti, kad persikeli į kitą periodą, tuomet taškai sumuojasi. Bet čia tik 1-am žingsniui
Man ne delninė rupi...labai krito į akį ši rankinė:
gal kuri esat pirkus, ar bent mačius ją "gyvai " ? ...Įdomu, ar ji su užtrauktuku, ar tik paprastai uzsisega?...
Papildyta:
baltą delninę ir didžiąją rankinę gyvai mačiau..... , kataloge atrodo kažin kas, o taip nieko ispūdingo
Dėl mėlynos klausiu...nes jei be užtrauktuko, tai eilinis pirkinių maišelis tokia rankinė...
gal kuri esat pirkus, ar bent mačius ją "gyvai " ? ...Įdomu, ar ji su užtrauktuku, ar tik paprastai uzsisega?...
Papildyta:
QUOTE(vasarelele @ 2011 07 08, 22:00)
Jei esi neseniai registruota ir nori gauti dovanų tą delninę, reikia nepražiopsoti 21d. Kartais gali būti, kad persikeli į kitą periodą, tuomet taškai sumuojasi. Bet čia tik 1-am žingsniui
baltą delninę ir didžiąją rankinę gyvai mačiau..... , kataloge atrodo kažin kas, o taip nieko ispūdingo
Dėl mėlynos klausiu...nes jei be užtrauktuko, tai eilinis pirkinių maišelis tokia rankinė...
QUOTE(juodauoga @ 2011 07 08, 21:14)
Man ne delninė rupi...labai krito į akį ši rankinė:
Papildyta:
Papildyta:
Ne, tos mėlynos nemačiau. Rankinę baltą mačiau, man irgi ji nelabai. Va, o delninė visai nieko tokia...o dar jeigu dykai
QUOTE(reims @ 2011 07 08, 20:48)
Merginos, ar jums ir taip yra, kad tapus konsultante pristatymo mokestis buvo 3,50, o dabar 6,50, nes nesurinkata per kataloga 150 tasku.
Pristatymas OKAC visada 6,5 lt., jei mažiau 150 BP, tik naujokams 21 d. nuo registracijos, nepriklausomai nuo užsakymo dydžio, pristatymas 3,5 lt., nes tą laiką neskaišiuojamas mažo užsakymo mokestis.
Kainoraščio pabaigoje yra skiltelė "Mokesčių sistema", ten rasite viską surašyta.