Įkraunama...
Įkraunama...

Įveikiau nevaisingumą

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 10 04, 02:59)
Ypatingi sitie vaikai.Jie dar negime buna tokie isbranginti,islaukti ir ismyleti.Uz tai ir gimsta tokie stebuklu ir gerio pilni,ilgai ieskoje tinkamu tevu.Ir verta del ju eiti bet kokius kelius,net ir labai dygliuotus.Tam atsipirkti uztenka vieninteles sypseneles ar i tave istiestu rankuciu  wub.gif

wub.gif drinks_cheers.gif 100% sutinku LABAI jautri istorija su laiminga pabaiga wub.gif
Atsakyti
Mums su vyru po visokiu bandymu ir vilties netekimo, po 2metu, neis sio neisto pastojau
Atsakyti
QUOTE(memdemse @ 2012 10 20, 00:33)
Mums su vyru po visokiu bandymu ir vilties netekimo, po 2metu, neis sio neisto pastojau

ar gali papasakoti placiau kokiu priemoniu emetes 4u.gif
dideliausi sveikinimai su rezultatu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 10 04, 01:59)
Ypatingi sitie vaikai.Jie dar negime buna tokie isbranginti,islaukti ir ismyleti.Uz tai ir gimsta tokie stebuklu ir gerio pilni,ilgai ieskoje tinkamu tevu.Ir verta del ju eiti bet kokius kelius,net ir labai dygliuotus.Tam atsipirkti uztenka vieninteles sypseneles ar i tave istiestu rankuciu  wub.gif

wub.gif
Atsakyti
IESKAU NARES VARDU MIREJA! JI DABAR YRA JAU ISSIREGISTRAVUSI, BET TIKRAI ZINAU KAD DABAR BENDRAUJA KITU NIKU ir tikiu kad cia uzsuka!
Mireja atsiliepk prasau, kazkada su tavimi bendravom (buvau kitu niku ir as) esame snekejusios telefonu, bet pameciau tavo numeri!
Atsakyti
lapkrituke, gal gali pasidalinti kokį Tu metodą pritaikei?
Atsakyti
Sveikos gyvos beskaitančios šią temą,

noriu papasakoti savo istoriją - ji tikrai nėra labai graudinanti ar jaudinanati kaip daugelio kitų, dar ir be pabaigos, tačiau tikiu, kad kuriai nors vienai ji kažkuom padės ar įkvėps ryžto, tikėjimo.
Su vyru gandrų nesulaukėme apie porą metų, buvome pasidarę hormonų tyrimus - norma, spermatograma - norma, ovuliacija, regis, vyko. Dar po pusmečio pasidariau gimdos nuotrauką - vienas kiaušintakis nepratekamas. Gydytoja nuramino, jog tikimybė pastoti - 50 -proc., tad nieko tokio, tačiau rezultatų vis nebuvo. Stimuliavausi hormonais 3mėn., tačiau vis tas pats. Gydytoja pasiūlė laparoskopiją, o po jos - inseminaciją. Laparoskopijos rezultatų be proto bijojau, prisiskaičiau internete, kad vos ne kas antrai moteriai randama išplitusi endometriozė, tad pergyvenau baisiausiai, tačiau nieko panašaus - endometriozės nebuvo, o kiaušintakis vienas buvo nepratekamas dėl to, jog vaikystėje turėjau trūkusį apendiksą, buvau operuota, iki šiol turiu nemažą randą pilvo apačioje, tad nuo to rando užaugusios kelios sąaugos it siūlai buvo užkabinę mano kiaušintakį dėl ko jis atliekant gimdos nuotrauką ir rodė nepraeinamumą. Tačiau gydytoja viską sutvarkė, praeinamumą patikrino - geras. Išrašius iš ligoninės buvo pasiūlyta intensyviai darbuotis šiuo klausimu, tad rezultatų jau norėjosi gauti iškart - tačiau nebuvo. Netyčia apsilankiau pas homeopatą (jis pakankamai žinomas ir išgirtas mūsų mieste) - visai kitu klausimu ir atsiminusi savo bėdą, jo užklausiau apie tai. Jis man išrašė kažkokių žolinių lašiukų, mažai tikėdama juos sugėriau per mėnesį, atėjau sekantį kartą jis išrašė panašių - sugėriau pusę buteliuko ir ... nepatikėste - nesulaukusi kelias dienas savo dienų ir pasidarius testą man švietė dvi ryškios juostelės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Negaliu pasakyt kieno dėka tai įvyko: ar tai homeopato lašiukai, ar tai laparoskopija (po jos buvo praėję 3 mėn.), ar stebuklas, tačiau šiuo metu mano pilve spurda mūsų nauja gyvybė nestuke.gif Aišku, labai išgyvenu, kad tik viskas mums būtų gerai ir sklandžiai, kad vaikelis gimtų sveikas. Bet vien jau tai, kad pastojau, man reiškia viską. Todėl noriu palinkėti visoms neprarasti vilties ir imtis visų įmanomų ir neįmanomų priemonių, kad pasiektumėte savo tikslą, kad ir kaip tos priemonės beatrodytų absurdiškos. Gal kam padės pasėdėjimas ant vaisingumo akmens Žemaitijoje, gal kam šampano butelis atsipalaidavimui, o kam gal ir žoliniai lašiukai. smile.gif
Sėkmės

Atsakyti
QUOTE(Pažiba @ 2012 11 07, 17:42)
Gal kam padės pasėdėjimas ant vaisingumo akmens Žemaitijoje, gal kam šampano butelis atsipalaidavimui, o kam gal ir žoliniai lašiukai.  smile.gif
Sėkmės

Laba, Sveikinu! o pas koki homeopata lankeisi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pažiba @ 2012 11 07, 16:42)
Sveikos gyvos beskaitančios šią temą,
Todėl noriu palinkėti visoms neprarasti vilties ir imtis visų įmanomų ir neįmanomų priemonių, kad pasiektumėte savo tikslą, kad ir kaip tos priemonės beatrodytų absurdiškos. Gal kam padės pasėdėjimas ant vaisingumo akmens Žemaitijoje, gal kam šampano butelis atsipalaidavimui, o kam gal ir žoliniai lašiukai.  smile.gif
Sėkmės

Super istorija thumbup.gif tikrai, gal pasidalink to homeopato pavarde, gal padės ir mums? blush2.gif
Atsakyti
Laba diena mergaitės 4u.gif Atsiprašau už offtopiką, bet, gal galėtumėte pasakyti kur Žemaitijoje yra tas vaisingumo akmuo blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Zemyna32 @ 2012 11 08, 08:49)
Laba diena mergaitės 4u.gif  Atsiprašau už offtopiką, bet, gal galėtumėte pasakyti kur Žemaitijoje yra tas vaisingumo akmuo blush2.gif ?

Čia paskaitinėkite mirksiukas.gif
Atsakyti
Pažiba, puiki istorija wub.gif ačiū už ją, iš jų ir semiamės vilties 4u.gif
Atsakyti