Įkraunama...
Įkraunama...

Įveikiau nevaisingumą

LEVANDA wub.gif wub.gif wub.gif As taip graziai savo istorija nemoku parasyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana33: 21 rugsėjo 2012 - 20:45
Levanda81 nuostabi istorija wub.gif
Apsizliumbiau
Atsakyti
QUOTE(Penélope @ 2011 07 14, 09:54)
Sveikos 4u.gif

O mano istorija - su sėkminga pradžia, tikiuosi ir pabaiga 4u.gif Vaikučio laukėm  6 metus...Po kelių metų nepastojimo, ėmėm lankytis pas daktarus. Daug jų turėjom. Keitėm...Su viltim, kad naujas žmogus-naujas požiūris-naujas gydymas. Nieko baisaus nei pas mane nei pas vyrą nerado schmoll.gif Tada man atliko laparaskopiją, tam, kad įsitikinti iki galo. Nu ir ką, vėl nieko nerado doh.gif Ir tai tęsėsi ne vienus metus - skatinamieji, skaičiavimai, namų darbai...Galų gale prieš metus man dingo mėnesinės, aišku, paaiškėjo, kad nei aš laukiuos nei ką doh.gif Supratau, kad mano organizme viskas susijaukė ir laikas nustoti vartoti tą chemiją. Gydytoja išrašė kontraceptikus (anksčiau jų nebuvau vartojus) 3 mėnesiams. Pavartojau, mėnesinės atsirado ir su vyru nusprendėm gyvent šia diena - be vaistų, be gydytojų ir be kasmėnesinio tikėjimo O GAL?? smile.gif Praėjo metai...Tūsinomės, linksminomės...Vestuvių jubiliejaus proga pasidovanojom sau kelionę wub.gif Toje kelionėje aplankėm vieną vietą, kuri garsėja stebuklais, ypač nevaisingų porų atvejais. Nu ir ką, norit tikėkit, norit ne, bet mūsų šeimoj pagaliau atsirado ilgai lauktas stebuklas bigsmile.gif Vėl dingus mėnesinėms ir man besikeiksnojant, kad situacija kartojasi, eilinį kart nusipirkau pigiausią testą ir pamačiau II bigsmile.gif Turbūt suprasit, kokie jausmai tada užplūdo... wub.gif Dabar mums 8 savaitės, labai dėl visko pergyvenu, bet laikomės kolkas gerai, tfu tfu tfu smile.gif Tikiuosi, stebuklai nesibaigs wub.gif

Jums irgi to linkiu wub.gif

wub.gif Kaip miela... ir dar sako "netikek stebuklais". Stebuklais tiketi REIKIA, nes ju buna... thumbup.gif wub.gif Laimes jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Siandien kaip tik uzkliuvo uz akiu vienas straipsniukas , ir jis man primine mano pacios situacija, kai buvo laikas, kai daktarai sake, kad negalesiu tureti vaiku... Visa laime, kad atradau si ta daugiau nei medicininiai paaiskinimai,ieskojau, aiskinausi visas imanomas priezastis kas kaip kodel, ir siuo metu dziaugiuosi trim kleckuciais pabiruciais smile.gif Vienu zodziu, nereikai nuleisti ranku, visada tiketi kad viskas imanoma ir leisti patiketi, kad ne viskas yra taip kaip atrodo... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(lapkrituke @ 2012 10 02, 18:08)
Labas  4u.gif Siandien kaip tik uzkliuvo uz akiu  vienas straipsniukas , ir jis man primine mano pacios situacija, kai buvo laikas, kai daktarai sake, kad negalesiu tureti vaiku... Visa laime, kad atradau si ta daugiau nei medicininiai paaiskinimai,ieskojau, aiskinausi visas imanomas priezastis kas kaip kodel, ir siuo metu dziaugiuosi trim kleckuciais pabiruciais smile.gif Vienu zodziu, nereikai nuleisti ranku, visada tiketi kad viskas imanoma ir leisti patiketi, kad ne viskas yra taip kaip atrodo...  4u.gif

Idomus straipsniukas smile.gif

Tik butu labai idomu paskaityti ir pacios realia istorija ax.gif visi pasakojimai nuteikia optimistiskiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapkrituke @ 2012 10 02, 17:08)
Labas  4u.gif Siandien kaip tik uzkliuvo uz akiu  vienas straipsniukas , ir jis man primine mano pacios situacija, kai buvo laikas, kai daktarai sake, kad negalesiu tureti vaiku... Visa laime, kad atradau si ta daugiau nei medicininiai paaiskinimai,ieskojau, aiskinausi visas imanomas priezastis kas kaip kodel, ir siuo metu dziaugiuosi trim kleckuciais pabiruciais smile.gif Vienu zodziu, nereikai nuleisti ranku, visada tiketi kad viskas imanoma ir leisti patiketi, kad ne viskas yra taip kaip atrodo...  4u.gif

Tikrai butu idomu paskaityt ir tavo istorija
Atsakyti
Sveikos mamytes ir norinciomis jomis tapti,skaiciau ir dziaugiausi be galo uz visus ivykusius stebuklus,savojo laukem gal ir neatrodys ilgai,beveik trejus metus.Viskas prasidejo 2008-07-5,atsokus savo vestuves,tiksliau jau truputi pries jas,nes be galo norejau vaikiuku,vyras taip pat,tik jis nebuvo toks nekantrus kaip as.Praejo dar tik keletas men,o as nekantrauju,kur musu leliukas,nulekiu pas gine,profilaktiskai,kaip ir nieko blogo is pirmo zvilgsnio nemato,nuramina,ateina ziema,Kucios,per kurias kaip visada uzrasau savo norus ir pakisu po pagalve ir kaip maza mergaite tikiu,o gal... Ir issipildo!Sausio pradzioje pamatom 2 grazias juosteles,as sokineju o vyras ramina,gi leliuka iskratysi:) lekiu pas gine,viskas gerai,zirniukui beveik 6 sav. Laiminga isleidziu vyra savaitgali pas tevus o pati ilsiuosi ir jauciuosi tokia ypatinga,deja,6dienio diena ima teplioti,gyd nurodymu geriu duphaston ir ilsiuosi,tepliojimas nesibaigia,7dienio ryte pedinu i wc ir pamatau šviezu krauja,apeme panika,vyras lekia namo,aš i ligonine,deja,musu taip lauktas mazylis pabego,pirma karta matau savo vyra verkianti.Gyd leidzia megint po mmm,uzkimba iskart,deja,savaite dziaugsmo ir vel nesibaigiancios asaros,sikart jau pati noriu daryti pertrauka,pabandzius vel pamatau II,bijom be galo,o rezultate ir vel asaros.Pasidarau kruva tyrimu,randa skydliaukes hipofunkcija,geriu hormonus,vyras vis garsiai pamasto kad gal Dievas mane taip apsaugo,nes gyd buvo perspeje kad del stuburo bedu bus sunku isnešiot ir pagimdyt.As vis uzsimenu apie savo jau seniai tureta nora isivaikinti,vyrui prireikia siek tiek laiko kad apsiprastu su ta mintimo.2009 metu rudeni imam po truputi tvarkytis dokimentus,lankom kursus,tuo paciu lankomes pas gydytoju,bet visi kaip susitare tvirtina kad nemato nieko blogo,isskyrus skydliaukes bedas.Po visu ziemos svenciu esam itraukti i iteviu eile,o sausi vaziuojam susipazinti su mazu berniuku,kuriam pasirodo diagnozuota baisi liga,parodo ir dar viena maziuka,deja sulaukus tyrimu rezultatu pasako kad jis taip pat serga nepagydoma liga.Laukia toliau,vyras kazkodel ima vis prasciau jaustis,bet mano kad gal tiesiog nuovargis,viena diena nebeistverus iskvieciu greitaja,itaria,kad gal plauciu uzdegimas,jis nepasitvirtino,tiria toliau i nustato tbc,gydymas maziausiai puse metu,bet po triju men anti,tyrimai parodo kad jis jau nieko nebegali uzkresti,taigi,vaziuojam susipazinti su dae vienu berniuku,kuri nusprendziam isivaikin,bet vos suzino apie vyro liga isbraukia mus is laukianciuju saraso ir pasako kai uzdarys biuleteni,pasirodykit,jei vaiko neivaikins kiti,grisit,vyruigydymas uztrunka devynis menesius,nes kai kurie tyrimai prasti,tada vel kruva dokumentu,pokuriu sutvarkymo paaiskeja kad musu berniuko nebera,dar viena bloga naujiena ta,kad vyro spermos tyrimas lb prastas,lieka tik laukimas ir 2010m kovo 25 d kartu su gandrais parskrenda 10 men sunelis Domantas,pratinames vieni prie kitu pagaliau iseinu motinystes atostogu, apie nestuma mintys lb retai beuzplusta,nebevazinejam ir pas gyd,ir kazkodel 2011 lapriti kazkodel man susivaidena kad mmm veluoja ir kas keisciausia visa savaite naktim visai lieku be miego,vyro uzsiprasau nt,bet pasiskaiciavus suprantu,kad iki mmm dar net pora dienu,ai bet galvoju vienu testu daugiau ar maziau ir vakare pasidarau o jau tada savo akim netikim,kad matom II,kt testa pasidariau jau mmm diena,bet dziaugtis sau neleidau,juolab kadirvel buvo uzeje pilvo skausmai,bet nepaisant pora gulejimu ligoninej,nugaros skausmu,nestumas buvo nuostabus ir 2012-07-18 susitikomsu antru savo stebuklu duryte Greta.Atsiprasau,kad taip issipeciau, bet matyt trumpai nemoku smile.gif Nuosirdziausios sekmes visoms laukiancioms savo stebuklu.
Atsakyti
Zuiketukas! nuostabi istorija!!!!
Atsakyti
Nerasiau savo istorijos, nes pagalvojau, kad gal vistik bus siek tiek ne i tema, nes vaiku "negalejau" tureti del kitu priezasciu nei nevaisingumas ar kiti sutrikimai, o del sirdies ligos, kai daktarai sake, kad negalesiu isnesioti, pagimdyti ir t.t. Turejau 2 operacijas, geriau pastoviai stiprius vaistus, reguliuojancius ritma ir pan., ir buvom jau susitaike, kad gyvensim vieni. Paskui kazkaip "netycia" susipazinau su moterim, kuri kalbejo apie tai, ka ir raso mano idetame straipsnyje, apie tai, kad gali buti ivairiu priezasciu, kodel ta liga pas mane, kodel turim tokia pamoka. Pradejau gilintis, ieskoti kaip isspresti sita klausima. Skaiciau Valerijaus Sinelnikovo "Pamilk liga savo", tai knyga, atverusi akis, pamaciau per ja kad ligu ir negalavimu priezasciu gali buti ivairiu, ir sloga galbut sergam ne todel kad persalom, o todel kad "slogios mintys uzpuole". Na ne esme cia, bet visumoj supratau, kad visi atsakymai musu viduje, juos zino sirdis, siela, dvasia, na panasiai kaip protas kad "pasakoja" ka veikem vakar, taip panasiai galima ir viska zinoti kas mums yra svarbu su sirdies, sielos ir dvasios pagalba, jos zino viska kas su mumis vyko, vyksta ir vyks... Taigi, pritaikiusi viena metoda, "pakalbinau" savo sirdi, pamaciau joje ta liga, gyvenancia kaip kokia senute, paprasiau kad ji iseitu, pasakiau jai kad supratau kodel ji pas mane buvo, kam ji man reikalinga ir pan. Kaip vizijoje maciau kaip ji susirenka daiktus ir iseina... visa tai vyko vakare, o ryte as vaistu neisgeriau... Ir laukiau kas bus, nes jei pamirsdavau isgerti, iki pietu jau prasidedavo sirdies ritmo sutrikimo priepuolis... Laukiu laukiu, o viskas kaip gerai taip gerai. Po pietu neiskentusi skambinu vyrui, krykstauju kaip mazas vaikas- zinai, mano sirdis plaka normaliai biggrin.gif Nu juokas dabar, bet tuo metu man buvo stebuklas. Pirma savaite dar laukiau tu priepuoliu, nesitikejo, kad taip pavyko, o paskui ir pamirsau, o kai uzsimirsau po menesiuko ir pastojau. Nesakau kad baimiu nebuvo, tik dabar jau zinojau ka su jom daryti, kaip tvarkytis, kaip testi pradeta dvasini augima, saves pazinima kaip kazka daugiau nei vien tik mesa ir kaulai smile.gif Pastebejau per ta laika, kad dauguma zmoniu daro esmine klaida- jie gyvena tik fizini gyvenima, valgo, miega, eina i darba, na gyvena, o savo vidu, savo dvasini pasauli apleidzia ir gyvena tarsi neturetu nei sielos nei dvasios. (As cia nekalbu apie religija, baznycia ir t.t., kalbu apie ta tikraja Tiesa kaip yra istikruju tuose subtiliuose, daugumai nematomuose lygiuose.) Taip gaunasi disbalansas, tarsi ant vienos kojos sokinetum. Juk taip ir sunkiau ir toli nenueisi... smile.gif Na daugiau nesiplesiu siom temom, netersiu eterio, jei kam idomu bus daugiau, galima ir per az susirasyti smile.gif Visom linkiu patirti stebuklo dziaugsma, is visos sirdies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lapkrituke @ 2012 10 02, 18:08)
Labas  4u.gif Siandien kaip tik uzkliuvo uz akiu  vienas straipsniukas , ir jis man primine mano pacios situacija, kai buvo laikas, kai daktarai sake, kad negalesiu tureti vaiku...

Džiugu, kad Tau pavyko.
O straipsnis super g.gif Supratau, kad mes visos čia sėdinčios praeitam gyvenime buvom viešnamio savininkės, tai pačios ir kaltos doh.gif
Kliedesys kažkoks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 03 spalio 2012 - 14:27
Zuiketukas labai grazi istorija wub.gif o mes tik pasnekejom apie ivaikinima, bet taip ir nedristame priimti sio sprendimo.. Dziugu uz jus 4u.gif wub.gif

QUOTE(Pelargonija @ 2012 10 03, 15:21)
Džiugu, kad Tau pavyko.
O straipsnis super  g.gif Supratau,  kad mes visos čia sėdinčios praeitam gyvenime buvom viešnamio savininkės, tai pačios ir kaltos  doh.gif
Kliedesys kažkoks.

tai o jei nevaisingumas yra is vyro puses? g.gif tada kaip? vyra baudzia.. ar mane, kad toki vyra surandu? nu idomios tos karmos teorijos, bet manes jos neitikina..

siaip jau senai zinomas posakis, kad visos ligos nuo nervu.. ax.gif Todel nepriestarauju tam, kad reikia rupintis savo siela, vidiniu pasauliu.. Bet kad visos musu ligos atejusios is praeito gyvenimo schmoll.gif
Atsakyti
tikrai ne visos ligos is praejusiu gyvenimu smile.gif Ir tikrai ne visos cia buve viesnamiu savininkes biggrin.gif Nereikia pulti i krastutinumus. Taip pat zinau daug atveju ir draugu tarpe, kai kelia ateiti vaikam i seima uzdaro patys tevai. Vienas is pavyzdziu- draugai susituoke kalbejo, kad vaikam augti tik nuosavam name, kai pagrindas po kojom yra ir pan. O susikloste taip, kad namo iskarto tureti nepavyko ir pagrindas ju supratimu ne toks tvirtas buvo. Ejo metai, vaiku nebuvo, ta prisisnekejima jie ir pamirese jau buvo, 10m gyveno bute grauzdamiesi kad negali susilaukti vaiku, isbande ir pora dirbtiniu apvaisinimu ir nieko. O pries 5m isikele i nuosavus namus, dabar augina nuostabia dvynuku porele. Jie patys netiki kaip tai galejo ivykti, bet ivyko. Tik paskui prisimine ka buvo jaunysteje snekeje. Todel reikai sekti savo mintis, nusistatymus, baimes, socialines normas, ir tas, kurios trukdo gyventi, paleisti, atsisakyti ju kaip atgyvenusiu, trukdanciu eiti i prieki.
Atsakyti