Levanda81,super istorija su grazia pabaiga. Suteikianti man daug vilties. Tai mmm tau naturaliai atsirasdavo kas kiek laiko ar isaukdavo su vaistais? Sis nuostabus stebukliukas gime su IUI pagalba?
QUOTE(uogiuke @ 2012 09 20, 12:35)
Levanda81,super istorija su grazia pabaiga. Suteikianti man daug vilties. Tai mmm tau naturaliai atsirasdavo kas kiek laiko ar isaukdavo su vaistais? Sis nuostabus stebukliukas gime su IUI pagalba?
mm atsirasdavo daug metų tik su duphastonu. Ir tai labai nereguliariai. Stebuklo sulaukėme natūraliai ir netikėtai. Aš manau, kad man padėjo operacija, nes įvyko ovuliacija ir žinoma išgydyto vyro rezultatai panašiu metu abiejų pagerėjimai kartu
Levanda, nežinojau, kad tiek sunkumų patyrėte su vyru...
Labai džiaugiuosi dėl Jūsų šeimos, kad viską įveikėte
Labai džiaugiuosi dėl Jūsų šeimos, kad viską įveikėte
Dėkui Regatuk
Levanda, labai jautri istorija dideliausios sekmes jusu seimynai
Levanda, nuostabi istorija
SVEIKINU!!!
SVEIKINU!!!
Levanda, nuostabi istorija, įkvepianti ir suteikianti stiprybės
O vyras pas kokį gydytoją Vilniuje ėjo, jei nepaslaptis?
QUOTE(julnots @ 2012 09 08, 02:28)
Sveikinimai didziausi!!!
QUOTE(Levanda81 @ 2012 09 20, 02:13)
Levandut, gera skaityti Pamenu ta diena kai idejai pacia graziausia, pirmaja M nuotraukyte. Net soktelejau is laimes! Ir iki siol labai dziaugiuos uz Jusu grazia seima! Tavo istorija ikvepia
Levanda81
Net neturiu žodžiu
Net neturiu žodžiu
QUOTE(Giedramintė @ 2012 09 20, 20:49)
Levanda, nuostabi istorija, įkvepianti ir suteikianti stiprybės
Marius Kinčius, nuostabus gydytojas ir žmogus. Labai ramus ir jaučiasi, kad profesionalus, rūpi žmogus, o ne pinigai.
Dėkui visoms
Levanda, kokia graži istorija
Meilės jums visiems.
Ir kaip gaila, kad tiek daug gydytojų dirba paviršutiniškai... Kiek žmonių laimėtų laiko, sutaupytų vėjais paleistus pinigus ir neprarastų vilčių dėl jų nemokšiškumo...
Meilės jums visiems.
Ir kaip gaila, kad tiek daug gydytojų dirba paviršutiniškai... Kiek žmonių laimėtų laiko, sutaupytų vėjais paleistus pinigus ir neprarastų vilčių dėl jų nemokšiškumo...