Įkraunama...
Įkraunama...

Įveikiau nevaisingumą

Levanda81,super istorija su grazia pabaiga. thumbup.gif Suteikianti man daug vilties. Tai mmm tau naturaliai atsirasdavo kas kiek laiko ar isaukdavo su vaistais? Sis nuostabus stebukliukas gime su IUI pagalba?
Atsakyti
QUOTE(uogiuke @ 2012 09 20, 12:35)
Levanda81,super istorija su grazia pabaiga. thumbup.gif  Suteikianti man daug vilties. Tai mmm tau naturaliai atsirasdavo kas kiek laiko ar isaukdavo su vaistais? Sis nuostabus stebukliukas gime su IUI pagalba?

mm atsirasdavo daug metų tik su duphastonu. Ir tai labai nereguliariai. Stebuklo sulaukėme natūraliai ir netikėtai. Aš manau, kad man padėjo operacija, nes įvyko ovuliacija ir žinoma išgydyto vyro rezultatai panašiu metu abiejų pagerėjimai kartu smile.gif
Atsakyti
Levanda, nežinojau, kad tiek sunkumų patyrėte su vyru...
Labai džiaugiuosi dėl Jūsų šeimos, kad viską įveikėte wub.gif
Atsakyti
Dėkui Regatuk wub.gif
Atsakyti
Levanda nuostabu wub.gif
Atsakyti
Levanda, labai jautri istorija wub.gif dideliausios sekmes jusu seimynai 4u.gif
Atsakyti
Levanda, nuostabi istorija ax.gif wub.gif
SVEIKINU!!!
Atsakyti
Levanda, nuostabi istorija, įkvepianti ir suteikianti stiprybės 4u.gif thumbup.gif

O vyras pas kokį gydytoją Vilniuje ėjo, jei nepaslaptis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedramintė: 20 rugsėjo 2012 - 20:49
QUOTE(julnots @ 2012 09 08, 02:28)

Sveikinimai didziausi!!! wub.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2012 09 20, 02:13)

Kuo didžiausios Jums visoms stiprybės šiame nelengvame kelyje![/i]

Levandut, gera skaityti ax.gif Pamenu ta diena kai idejai pacia graziausia, pirmaja M nuotraukyte. Net soktelejau is laimes! Ir iki siol labai dziaugiuos uz Jusu grazia seima! wub.gif Tavo istorija ikvepia bigsmile.gif
Atsakyti
Levanda81

Net neturiu žodžiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedramintė @ 2012 09 20, 20:49)
Levanda, nuostabi istorija, įkvepianti ir suteikianti stiprybės  4u.gif  thumbup.gif

O vyras pas kokį gydytoją Vilniuje ėjo, jei nepaslaptis?

Marius Kinčius, nuostabus gydytojas ir žmogus. Labai ramus ir jaučiasi, kad profesionalus, rūpi žmogus, o ne pinigai.

Dėkui visoms wub.gif
Atsakyti
Levanda, kokia graži istorija wub.gif
Meilės jums visiems.

Ir kaip gaila, kad tiek daug gydytojų dirba paviršutiniškai... Kiek žmonių laimėtų laiko, sutaupytų vėjais paleistus pinigus ir neprarastų vilčių dėl jų nemokšiškumo...
Atsakyti