Sveikos mergaites, as irgi noreciau pasidalinti sava istorija... kazkada skaiciau laimingas pabaigas ir galvojau ar kazi man ji ateis.. nors jauna buvau... tik 22-23 metai, taciau su vyru jau daug laiko, nuo 17 metu.. nezinau kodel jau nuo 18 pradejom nesisaugoti, mano vyras sesiais metais uz mane vyresnis... jauni buvom, ne taip susimastydavom, kodel neuzkibom... kai buvo 20 meteliu istekejau, tada pradejo pirmos mintys lysti, o kodel nera, mano MB jau 26 neuzkalnu gi... tada pradejom dometis privaciu kliniku kainomis, nes ginekologe pasake, kad pas mane viskas tiesiog pasaka, darant paprasta apziura,.. na ir taupyti... bet.. atejo krize, as netekau gero darbo, MB taip pat... likom gyventi, is vienos algos... tie pinigeliai, kuriuos sutaupeme pradejo tirpti, kol ju visai nebeliko, nes bustas buvo nuomojamas, o tai imdavo daug pinigeliu... kol galiausiai po metu sunkumu nusprendeme, kad vystame i UK.. isikureme, susiradome darbus, ir tada ohoho daktarai cia nemokami, gi begam su MB, nes svajone dar vis nenori ateiti.. prasidejo tyrimai, kas gyvena UK zino, kaip tai ilgai trunka... na ka gi isvados, MB turtas menkas, o kas tiesiog tobula busima mamyte pagal tyrimus... daktarai dave pagerti sesiu menesiu kursa stimuliaciniu vaistuku... jei nieko tai ateiti tada taikys IVF ar UF.. na ka gi, pirmi menesiai buvo intensyvus, sekimas dienu, ND daromi ohoho kaip, savaite pries savaite po vaisingu dienu... kad tik uztaikyt, po tu savaiciu keliu ND nelabai norisi bedaryt... kaip nieko taip nieko...mmm kaip laikrodukas... ir tada su MB nusispjovem, kaip bus taip bus.... gyvenam sia diena, ND kada norim, ir gana nervus gadinti, pratempiam tuos likusius menesius ir gryztam pas daktarus... kantrybes tikrai pritruko, jau tikejom kad esame nevaisinga pora... trecia menesi MB pradejo saukti, kad nebegerciau tu vaistu, kadangi kepenys siek tiek streikuot pradejo... bet as kazkaip nusprendziau jei israse daktaras tai ir pabaigiu gerti... na ir isgeriau penkis kursus... lauke paskutinis sestas... iki mmm viena diena, dirbu darbe, ir lenda durna mintis, kad as laukiuos, bet taip lenda, kad negaliu is galvos iskratyti.. is pradziu buvo is saves juokinga, gi taip negali buti, gi mums nei karto per sesis metus neuzkibo, o po to susimasciau, ir nusprendziau, mano MB sekancia diena i darba, man poilsis, ryta nieko nesakau, pasidarau testa, jei neigiamas, bent jo sirdeles neskaudinsiu MB... na atsikeliau, nuejau ir pasidariau viena testa, buvau nusiteikus kaip visa laika isvysti I juostele, gi cia ne naujiena, kiek tokiu matyta... ne minute nepraejo, o teste sviecia II... stoviu ir nezinau, vaidenas ar ne... tada nusprendziau, testas pigus, palauksiu dar keleta valandu ir dar du pasidarysiu, kaip tik turejau savo vaistineleje... aisku poros valandu nesulaukiau, nulekiau gal uz nepilnos valandos vel darytis... ir vel gi abusu su II.. o tada ir apsiverkiau... kodel vyro nera salia, kaip jam reikes pasakyti, su tom mintim jis man skambina, as susikaupiau, kadangi jis mane gerai zino iskart pasake kad kazkas negerai, o as viskas gerai, primelavau, ir padejus rageli toliau verkiau... ir gryzo mano MB is darbo ir pateikiau tris nestumo testus, ir verkem toliau abudu apsikabine....
Siandien bega jau keturiolikta savaite
, baisu, nes minusine mano kraujo grupe, bet manau viskas bus gerai, tiek metu lauktas turi gi atbegti pagaliau.. mergaites nenuleiskit nosytes, ateis ir jusu diena... ir jus cia parasysit savo istorija, kaip ir as savaja...
tikiuosi neapsibodo skaityti..