Įkraunama...
Įkraunama...

Įveikiau nevaisingumą

Adrija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2012 05 13, 15:36)
Tikekit, mielosios, tikekit, melskites, minkit takus ir Jums bus atlyginta…

wub.gif as irgi susigraudinau is dziaugsmo wub.gif

Atsakyti
Adrija - sekiau tavo IVF kelia pries daugiau nei metus, aciu uz vilti, nuostabi istorija wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 20, 01:49)
Adrija - sekiau tavo IVF kelia pries daugiau nei metus, aciu uz vilti, nuostabi istorija wub.gif  wub.gif

Aciu, Cituk!!! O as meldziuos, kad Tau galu gale pasisektu ir pasidalintum savaja sekmes istorija! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2012 05 21, 12:15)
Aciu, Cituk!!! O as meldziuos, kad Tau galu gale pasisektu ir pasidalintum savaja sekmes istorija!  wub.gif

na kol kas mano istorija sitoj temutej atrodo visiskai nerealus dalykas, bet zinau kad visos mergytes kurios savasias cia parase kazkada jautesi lygiai taip pat. Aciu tau uz maldeles 4u.gif
Atsakyti
Adrija1- labai nuostabi ir jaudinanti istorija wub.gif
Atsakyti
Šaunuoliai sekmes jums ir dziaugsmo didziausio
Atsakyti
Kiek graziu istoriju!
Noreciau ir savaja pasipasakoti...Gal kam ines vilties bent maza kruopelyte wub.gif
Tik nusprende susituokti, kibom i ''darbus'' su MB, kad greiciau sulaukti mazuliuko, nes ir jis ir as be galo mylim vaikus. Na, po pirmuju nesekmingu metu, kreipiausi pas gydytojus. Is pradziu pas paprasta ginekologe Antakalnio poliklinikoj, kuri israse 3menesiams Duphastono, nes per visas eilines apziuras, sake - sveika, reikia laiko, o vat nei tu triju menesiu nereikes jau ateisiu pas ja budama nescia.
Tuo metu, kazkaip Dievas matyt nusviete prota, susiradau SM, ir pradejau gilintis i toki ''gydyma'' ir panasiais problemas nagrineti, kitu seimu. Visos SM dalyves, patare nesigydyti pas eiline ginekologe, o keliaut tiesiai pas nevaisingumo specus. Taip ir padarem. Apsilankem pas Klima. Vyra istyre - viskas idealu, paskyre man hormonu tyrimus - viskas idealu, menesines reguliarios, kaip laikrodukas ax.gif Dziaugiuosi jog Klimas toliau ieskojo problemos, nesake - laukit dar jauni (man 23 buvo) , kaip visi sakydavo...
Ir paskyre diagnostine laparoskopija. Jos metu paaiskejo jog abu kiausintakiai uzake, sunyke kazkokie gaureliai stumiantys kiausineli i gimda, pilna saaugu mazajam dubenyje. Na ir is diagnostines lapar, gavosi ekstrine. Sutvarke kiek buvo imanoma kiausintakius, prakarpe.. Po menesio dare GN, kad paziureti kokia situacija, tai vienas lb sunkiai pratekamas, kitas kiek lengviau bet irgi labai susiraizge tie kiausintakiai, zodziu sansu yra bet mazi. Bet jei ne ta laparoskopija - sansu isvis apskritas nulis butu. Na viltis uzsidege sirdyse, vel bandymai, lankymaisi kelis kart pas Klima per cikla, folikulu stebejimams, bet vis kaip nieko - taip nieko...Gal po pusmecio po lapar, atsirado polipas gimdoje, paskyte histeroskopija. Pasalinus polipa, vel tesem bandymus...Bet vis tas pats ir tas pats...pokalbis su Klimu, jis siulo taupyti pinigus IVF nes tikrai sunkiai buvo pratekami kiausintakiai ir greiciausiai jie per laika vel uzako, tad geriausia butu juos pasalinti, nes jie kaip ir kliutis IVF'ui...Pamenu, iseinu po sio pokalbio, per asaras nematau kelio, akyse liejasi... verysad.gif
Na, tiek pinigu IVF'ui neturejom kad imt ir daryt tai nusprendem pamazu taupyti, ir nustojau lankytis pas Klima, nusprendziau duot galvai pailset nes kiekviena menesi pirkti testus, ir taip ir neisvyst II, kiekviena keistesni jausma priskirt nestuke.gif o paskui nusivilt turbut patyret ka reiskia... Be to, kad mum nesigauna, niekas nezinojo, visiem sakem jog tiesiog dar norim sau pagyventi, nei tevam nei draugam...Aisku uzknisdavo klausimai - kada, kada kada....
Taigi pries pora metu, ziema pamenu, nuvykau vel pas gydytojus, pasitarti del kiausintakiu salinimo. SUtarem kad po poros savaiciu, kaip tik ar baigus sirgt ar pries sirgima, nebepamenu, bet atvaziuosiu, guluosi ir atliks sia procedura, kad laisvesnis kelias butu IVF. Bet dekoju Dievui kad jis vel isikiso ir atsiunte man gripa, lb sirgau, ir paskambinau jog neatvaziuosiu operacijai nes sergu biggrin.gif Atidejom neribotam laikui kol pasveiksiu, zodziu. Taigi operacijos neatlikau, kiausintakiu nepasalino. Bet paskui pasveikus, isisukau i darbus, mintis apie leliuka visai stengiausi blokuoti, su MB nediskutuot apie tai, nesvaigt, negadinti NT, dirbtinai nesistengt myletis, zodziu gyvent eilini gyvenima, savo malonumui.
Pernai geguze, buvom kriksto teveliais vienai mergytei, pamenu per ta baliu taip issidukau issisokau kaip niekada, lyg nujausdama jog arteja ramybes periodas wub.gif Ir kaip tik zinau jog turejo pareit mmm, galvoju kad tik nesugadintu man sventes, kad tik nepareitu... Nu nesusirgau - nesusirgau, vel pamirsau apie tas mmm, ir po keliu dienu, nezinau kokiu tikslu skaitineju SM ir patrauke mane paskaitinet tema pirmieji nestumo pozymiai- lyg tai tokia buvo ax.gif
Man kaip ir jokiu nebuvo tu pozymiu dar tada, tik kad mieguistumas eme labai,bet nebuciau net pagalvojus jog laukiuos. Nu ir skaitau temuke, matau deda merginos NT vaiduokliuku foto, kaip dziaugiasi viena uz kita thumbup.gif Galvoju va kaip faina, nu tas silpnumas yra man, pasipasakoju biggrin.gif Ir topt i galva - turiu nuo ''senu'' laiku likusi dar NT puodeli, gal pasidaryt reikia biggrin.gif pasiziuriu tik kad galiojimas jau pasibaiges kelis menesius. Ai, galvoju, darausi. Pamenu, buvo apie 18 valanda vakaro, nors ryte geriausiai rodo, bet nuojauta kuzda reik daryt cia ir dabar biggrin.gif Pasidarau, nepraeina nei 3 minutes, ryski II mano nuostabai bigsmile.gif Nu, bet juk galiojimas baigesis gal ir rodo pievas. Nulekiu vel prie kompo, aisku ikeliu foto savojo ''vaiduoklio'' ir istorijos apie pasenusi NT biggrin.gif SM merginos sako lek i vaistine NT ir kartok. Na aisku akis isdegus su jauduliu lekiau, taciau nieko gero per daug nesitikejau tikrai, nes juk jau galiojimas baigesis... Nusiperku pacius pigiausius kelis testukus - vakarui ir rytui jei ka..Pasidarau tik gryzus, nu ir vel gan greitai II pasirodo, rankos kojos drebet eme, galvoju vyrui vakare po darbo pranesiu, bet kur tau! Po keliu minuciu skambinu verkdama is laimes, sakau nepatikesi... wub.gif
Dekoju Dievui jog tada susirgau ir nepasalino man kiausintakiu wub.gif

Taigi, musu stebuklelis keliavo pas mus virs 5 metu..Ir patvirtint galiu jog gali zmogus stengtis daryt viska, bet jei dar ne laikas - tai ne laikas. Kudikelis pats pasirenka kada jam ateit i si pasauli wub.gif Netikejau tokiais pasakymais kad stebuklu buna, bet dabar tikiu, o juk sake taupyt pinigus IVF... Kasdien, glausdama prie saves maziuka,ziuredama i jo besisypsanti veideli, Dievui dekoju uz nuostabu sunu wub.gif

P.S. Netikekit daktarais jeigu sakys kad viskas, sansu nulis ir t.t. cool.gif

Dovanokit kad taip issipleciau. Pati berasydama dar karta nubraukiau dziaugsmo asara... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 05 22, 16:40)
Kiek graziu istoriju!

Sveikinu, nuostabi istorija 4u.gif

Adrija, ir tave dar kartą sveikinu įveikus šį sunkų kelią 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 05 22, 16:40)
Taigi, musu stebuklelis keliavo pas mus virs 5 metu..Ir patvirtint galiu jog gali zmogus stengtis daryt viska, bet jei dar ne laikas - tai ne laikas. Kudikelis pats pasirenka kada jam ateit i si pasauli wub.gif  Netikejau tokiais pasakymais kad stebuklu buna, bet dabar tikiu, o juk sake taupyt pinigus IVF... Kasdien, glausdama prie saves maziuka,ziuredama i jo besisypsanti veideli,  Dievui dekoju uz nuostabu sunu wub.gif 

labai grazi istorija ir labai ikvepia vilties... wub.gif
Atsakyti
Rutele, Adrija, kokios nuostabios jusu istorijos, sugraudino!
Dziaugiuos uz jus aplankiusi stebukla!
Tikrai ikvepiat tikejimo!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarise: 22 gegužės 2012 - 20:09
aciu ax.gif
tikrai ateis i jusu kiema si svente, kai to visai nesitikesit mirksiukas.gif
Atsakyti