Įkraunama...
Įkraunama...

Įveikiau nevaisingumą

QUOTE(sonaciuk @ 2012 03 31, 18:00)
Musu istorija lai ikvepia optimizmo,vilties,kantrybes visoms moterims.Seniai mums susituokus,kaip ir kiekvieni sutuoktiniai svajojome apie mazaji stebukleli..ir ne viena.Metai prabego,prasidejo antri,sirdyje neramumai,daktaru duru varstymai ir viltis.Vieni daktarai,keite kitus,visais tikejome,dareme ka liepe,gereme kontraceptikus,valgeme daigintus kviecius ir t.t.Laparaskopija seke inseminacija,kurios rezultatas neigiamas.Metai bego,nepaliaujamai greitai,draugu vaikai gime,paaugo ir uzaugo,tapo pilnameciais,o mes vis dar laukeme...to mazojo stebuklo.Siandien ant ranku laikau si stebukla,kuriai rytoj sukanka menuo laiko.. smile.gif .To laukeme beveik 20 metu. biggrin.gif
Tad kantrybes visoms laukiancioms.Tikejimas irgi labai reikalingas  smile.gif

Siurpas kunu ejo skaitant Jusu istorija. Jus tikrai esate verti sio stebuklo uz ta begaline kantrybe. Kuo didziausios sekmes auginant ir sveikatos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 03 31, 18:06)
Siurpas kunu ejo skaitant Jusu istorija. Jus tikrai esate verti sio stebuklo uz ta begaline kantrybe. Kuo didziausios sekmes auginant ir sveikatos  wub.gif

drinks_cheers.gif sutinku
Atsakyti
Perskaiciau daug Jusu istoriju, bego asaros, ejo siurpas .... Dekoju uz vilti aciuks.gif

Turiu nedideli prasyma blush2.gif gal galetumete pria savo pasakojimu rasyti gydytojo, kuris padejo sulaukti stebuklo, V.Pavarde ax.gif

IS anksto dekoju rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamyte.lt: 11 balandžio 2012 - 14:56
QUOTE(lollypopas @ 2012 03 26, 18:20)
vajej KiKi ir tu jau  nestuke.gif  bigsmile.gif dideliausi sveikinimai thumbup.gif  kiek daug mergyciu is "nesulaukiancioms gandro" temeliu jau nestuke.gif taip noretusi sekti jusu pedom wub.gif

KiKi1 gal gali priminti kokios pas tave problemeles buvo (lyg tai nepaaiskinamos kilmes kiek pamenu) ir kaip pavyko? 4u.gif suteik dalele vilties 4u.gif

Tikrai nemazai mergyciu is nesulaukianciu temutes jau nestuke.gif nors ir po daug daug metu thumbup.gif
Pas mus buvo nepaaiskinamos kilmes nevaisingumas- visi tyrimai geri, nieko blogo nerado, stimuliacijos ir IUI buvo nesekmingos... Kas padejo- is tikro net nezinau- vienintelis dalykas ka ta cikla dariau buvo akupunktura (tokia kiniete moteriske kuri tuo specializuojasi). Per ta cikla ir pastojau.... Nezinau ar cia sutapimas ar kas, bet eidama i akupunktura netikejau kad ka nors man pades- buvau labai pesimistiskai nusiteikusi bet kadangi ja rekomendavo tai pasakiau sau kad neturiu ka prarasti (isskyrus pinigus) ir eisiu pabandyti tik siaip kad paskui galeciau pasakyt- va pabandziau ir nieko... doh.gif

Svarbiausia mergaites nenuleiskit ranku- stebuklu buna thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(sonaciuk @ 2012 03 31, 16:00)
Musu istorija lai ikvepia optimizmo,vilties,kantrybes visoms moterims.Seniai mums susituokus,kaip ir kiekvieni sutuoktiniai svajojome apie mazaji stebukleli..ir ne viena.Metai prabego,prasidejo antri,sirdyje neramumai,daktaru duru varstymai ir viltis.Vieni daktarai,keite kitus,visais tikejome,dareme ka liepe,gereme kontraceptikus,valgeme daigintus kviecius ir t.t.Laparaskopija seke inseminacija,kurios rezultatas neigiamas.Metai bego,nepaliaujamai greitai,draugu vaikai gime,paaugo ir uzaugo,tapo pilnameciais,o mes vis dar laukeme...to mazojo stebuklo.Siandien ant ranku laikau si stebukla,kuriai rytoj sukanka menuo laiko.. smile.gif .To laukeme beveik 20 metu. biggrin.gif
Tad kantrybes visoms laukiancioms.Tikejimas irgi labai reikalingas  smile.gif

wub.gif wub.gif wub.gif stiprybes jums ir labai smagu kad jau supuoji savo stebukliuka ant ranku po tiek metu laukimo wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na ka atejo ir mano eile suteikti visom vilties ax.gif

O visa musu istorija prasidejo kaip po 7men bandymu rezultatu 0,pradejom eiti pas gyd aiskintis kas blogai..Kadangi gyvenu UK cia viskas vyko labai is leto,datos pas gyd reikedavo laukti po 2-4men taigi,su nekantrumu laukdavom ka si karta pasakys..po ilgu kelioniu per gyd nustatytas vyro nevaisingumas sperniuku nejudrumas,prasidejo vaistai,vitaminai,sveikas gyvenimo budas..niekas nepadejo..Nusprendeme nesvaistyti mums brangaus laiko ir vaziuoti darytis IVF i LT,pradejom savo kelius VK,ten aisku kaip ir visur paaiskino kas ir kaip viskas vyks,tuo metu niekas nebebuvo svarbu tik tai kad greiciau pradeti IVF procesa..Pradejom..viskas vyko gan greitai ir sklandziai,folikulu augimas nebogas,toliau apvaisinimas taip pat is 12ispunktuotu apsivaisino 10,dziaugemes ir verkem su vyru kaip mazi vaikai,gera pradzia puse darbo..Laukem dienos kada galesim pasiimti savo mazylius,su gyd aptariam kiek geru desim..dejom 3.likusius 7uzsaldem....laukem pozymiu ir vis galvojom kad sis kartas bus tas laimingasis..deja po 6d susirgau....rodos gyvenimas isslydo is po koju,nebeliko nei vilciu nei svajoniu..praejus 4men sekantis badymas su saldytais atsilo tik 4 is kuriu 2buvo superines kokybes kaip issireiske gyd..dejom..ir vel nepraejus savaitei vel tas pats...Po 1metu sekantis bandymas..ispunktuoti 14,apsivaisino 10..dejom 2 likusius uzsaldem..deja..po keliu men vel skrydis i lt..deja si karta neatsilo nei vienas..musu svajone tolo ir tolo nuo musu,atrodo kiekvienas kartas ejo vis prastyn...po to dar 2 bandymai po kuriu jokiu rezultatu taip ir nesulaukem,nei menkiausio kabinimosi nebuvo...nusprendem nesvaistyti pinigu ir laiko,gryze i uk,pradejom savo apleista reikala cia....Mane pradejo tirti,po ilgu tyrimu viskas kaip ir tvarkoje nerado nieko,nusprende daryti laparaskopija,per kuria rado daugybe saaugu,vieno kiausintakio pusinis nepraeinamumas,be viso sito mano vaisingusmas 90% tai buvo geriausia zinia per ilga laika...Bet Gyditojo patarimas ir paliepimas,butina antra laparaskopija pasalinti visas saaugas ir pravalyti kiasintaki..Laukimas iki sekancios operacijos ilgi 6men,pagaliau radus laiska su data akyse nusvito tarytum buciau laimejus loterija! Sekanti laparaskopija,viskas praejo skalndziai..gyd leido atsigauti ir bandyti IVF stimuliacja ejosi puikiai,ispunktavo 14 kiausialasciu is kuriu apsivaisino 9 ir buvo puikios kokybes,idejo 2 po 12dienu testas kuris rode vos rausva antra juostele akys nusvito,bet deja si karta kalte buvo mano..paverkiu nusiraminu ir ruosiuosi sekanciam kartui jau su snaigiukais..Atsilo 4geros kokybes ir visi neblogai dalinosi,kita diena vienas nustojo dalintis,kitas buvo neaiskios formos pasak gyditojo nerizikuosim like 2buvo puikios kokybes vienas buvo 8lasteliu kitas6,gyd nelabai norejo deti 2,pasak jo labai geros kokybes ir bijojo daugiavaisio nestumo,bet as grieztai pasakiau kad noriu dvieju ir tai mano pasirinkimas! Mano virsus-nutarem deti abu...Visa laika blogos mintys neapleido,labai skaudejo pivo apacia,maude sonus,atrode kiekviena minute kad nelabosios tuoj tuoj pasirodys! Ir stai 11-a diena apsiusiojau nestumo testuka po minutes jame nieko nematau,susinervinu ir numetu kazkur uz spinteles..einu toliau pamiegoti,po geru 2val atsikelus neiskenciu ir einu jo ieskoti...Surandu-jame matau labai labai neryskia juostele,negaliu patiketi,bet ir dar labai bijau dziaugtis...Ir stai 12-a diena neiskenciu ir apsiusioju dar viena testuka,matau labai neryskia antra juostele,13-a diena juostele jau ryskejo,14-a diena pasidarau skaitmenini testuka ir ka jame matau negaliu patiketi pregnant!!!! Va cia Jau zinojau kad pagaliau musu svajone pildosi ir tai ne sapnas!! Vyras is karto vos neiskrito is padu,dziaugesi sokinejo is laimes,o as vis vaiksciojau is paskos ir grasinau kad negalima dziaugtis dar anksti,o jeigu ne o kas jeigu...vaiksciojau ir bumbejau...pradejo eiti savaites,menesiai supratau kad tai nebe sapnas kad tikra viskas ir tas kas vyksta su manimi ir manyje tikrai jau nebe svajone o kazkas tikro ir greitai virsiancio i maza zmogeliuka! Ji jau su manimi maza grazi mergyte,pati nuostabiausia,mylimiausia ir brangiausia!!! Tikekit svajokit ir issipildys,musu svajone laukta 7metai ir 4men... Dar iki siol negaliu patiketi kad as ja turiu ir ji tikrai mano smile.gif
Taigi visom dideles dideles vilties ir svajones issipildymo!!! O ji tikrai issipildys anksciau ar veliau! mirksiukas.gif
P.S atsiprasau kad tiek issipleciau tiesiog maziau nesigavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 05 05, 21:52)
Na ka atejo ir mano eile suteikti visom vilties  ax.gif

pradejo eiti savaites,menesiai supratau kad tai nebe sapnas kad tikra viskas ir tas kas vyksta su manimi ir manyje tikrai jau nebe svajone o kazkas tikro ir greitai virsiancio i maza zmogeliuka! Ji jau su manimi maza grazi mergyte,pati nuostabiausia,mylimiausia ir brangiausia!!! Tikekit svajokit ir issipildys,musu svajone laukta 7metai ir 4men... Dar iki siol negaliu patiketi kad as ja turiu ir ji tikrai mano smile.gif
  Taigi visom dideles dideles vilties ir svajones issipildymo!!! O ji tikrai issipildys anksciau ar veliau!  mirksiukas.gif
P.S atsiprasau kad tiek issipleciau tiesiog maziau nesigavo  ax.gif

nuostabu wub.gif tiek islaukta ir ismyleta ... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 05 05, 21:52)
Na ka atejo ir mano eile suteikti visom vilties  ax.gif

..pradejo eiti savaites,menesiai supratau kad tai nebe sapnas kad tikra viskas ir tas kas vyksta su manimi ir manyje tikrai jau nebe svajone o kazkas tikro ir greitai virsiancio i maza zmogeliuka! Ji jau su manimi maza grazi mergyte,pati nuostabiausia,mylimiausia ir brangiausia!!! Tikekit svajokit ir issipildys,musu svajone laukta 7metai ir 4men... Dar iki siol negaliu patiketi kad as ja turiu ir ji tikrai mano smile.gif
  Taigi visom dideles dideles vilties ir svajones issipildymo!!! O ji tikrai issipildys anksciau ar veliau!  mirksiukas.gif
P.S atsiprasau kad tiek issipleciau tiesiog maziau nesigavo  ax.gif

Miela mano drauge, remeja, palikaikytoja, vilties ikvepeja - aciu uz sia istorija, atrodo daug zinojau bet vis tiek ji skamba kaip visiskas stebuklas. wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Reginiukas.uk,2012 05 05, 21:52]

Kiek jums teko iskenteti, bet svajone pagaliau issipilde tai nuostabu, Dievulis atlygino su kaupu, bukit laimingi ir aukit sveiki, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 05 05, 21:34)
Miela mano drauge, remeja, palikaikytoja, vilties ikvepeja - aciu uz sia istorija, atrodo daug zinojau bet vis tiek ji skamba kaip visiskas stebuklas.  wub.gif  wub.gif

Oi zuikeli kad tu zinotum kaip as laukiu tavojo stebuklo!! nera ne dienos kada pie tave nepagalvociau mirksiukas.gif Praeita karta iki paskutines sekundes tikejau,o dabar dar labiau tikiu!!!!!
Atsakyti
Reginiuk wub.gif
Atsakyti
Reginuk, smagu skaityti tavo istoriją su gražia pabaiga thumbup.gif . Tokios istorijos įkvepia ir kitas -negalima nuleisti rankų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2012 03 10, 22:17)
sveikutes,buvau dazna sio skyrelio lankytoja,skaitydavau jusu stebuklingas pastojimo  istorijas ir ieskodavau nors spindulelio vilties ir giliai sirdy vyliausi, kad kada nors ir as galesiu cia parasyti musu stebuklinga  nestuke.gif  istorija...truputis priesistores...

Pagaliau, mergyt, kuo didziausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
As cia irgi uzsuku vilties pasisemti wub.gif
Atsakyti