Įkraunama...
Įkraunama...

Įveikiau nevaisingumą

sveikutes,suteiksiu vilties ilgai laukiancioms...mano drauge pastojo po pirmo IVF turedama 44 metus ir isnesiojo ir pagimde dvynukus wub.gif wub.gif as pati pagimdziau dvynukus po 9 metu laukimo...net svajoti nedrysau apie tai,ka dabar turiu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2012 03 15, 20:48)
sveikutes,suteiksiu vilties ilgai laukiancioms...mano drauge pastojo po pirmo IVF turedama 44 metus ir isnesiojo ir pagimde dvynukus wub.gif  wub.gif as pati pagimdziau dvynukus po 9 metu laukimo...net svajoti nedrysau apie tai,ka dabar turiu wub.gif  wub.gif

thumbup.gif 4u.gif tai vaaaau g.gif ko toliau to daugiau vilciu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2012 03 15, 22:44)
Viską labai suprantu, nes mano pirmam ir kolkas vieninteliam po kelių savaičių VIENERI, kai jis gimė, man buvo 39. Svarbiausia, neprarasti vilties, aukščiau nosį, dar ne viskas prarasta 4u.gif

aciu 4u.gif uz palaikyma.

QUOTE(frige1 @ 2012 03 15, 22:48)
sveikutes,suteiksiu vilties ilgai laukiancioms...mano drauge pastojo po pirmo IVF turedama 44 metus ir isnesiojo ir pagimde dvynukus wub.gif  wub.gif as pati pagimdziau dvynukus po 9 metu laukimo...net svajoti nedrysau apie tai,ka dabar turiu wub.gif  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif kaip smagu ir kokie fainulkos
Atsakyti
Mergaites dziaugiuosi kiekviena sekminga jusu istorija bigsmile.gif
o visoms sakau tik nepraraskite vilties

QUOTE(bronzine @ 2012 03 07, 18:45)
Progesterono zvakutes? Ar tokios yra? Zinau tabletes - duphaston.

taip yra zvakutes, utrogestan vadinasi. gal lt jos vadinamos kitaip, nezinau. Zvakutes geriau nes virskinimo sistema nedirginama
Atsakyti
Kaip smagu tikrai skaityti apie vykstancius stebuklus lotuliukas.gif Tikrai ikvepia tikejimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Penélope @ 2011 07 14, 08:54)
Sveikos 4u.gif

O mano istorija - su sėkminga pradžia, tikiuosi ir pabaiga 4u.gif Vaikučio laukėm  6 metus...Po kelių metų nepastojimo, ėmėm lankytis pas daktarus. Daug jų turėjom. Keitėm...Su viltim, kad naujas žmogus-naujas požiūris-naujas gydymas. Nieko baisaus nei pas mane nei pas vyrą nerado schmoll.gif Tada man atliko laparaskopiją, tam, kad įsitikinti iki galo. Nu ir ką, vėl nieko nerado doh.gif Ir tai tęsėsi ne vienus metus - skatinamieji, skaičiavimai, namų darbai...Galų gale prieš metus man dingo mėnesinės, aišku, paaiškėjo, kad nei aš laukiuos nei ką doh.gif Supratau, kad mano organizme viskas susijaukė ir laikas nustoti vartoti tą chemiją. Gydytoja išrašė kontraceptikus (anksčiau jų nebuvau vartojus) 3 mėnesiams. Pavartojau, mėnesinės atsirado ir su vyru nusprendėm gyvent šia diena - be vaistų, be gydytojų ir be kasmėnesinio tikėjimo O GAL?? smile.gif Praėjo metai...Tūsinomės, linksminomės...Vestuvių jubiliejaus proga pasidovanojom sau kelionę wub.gif Toje kelionėje aplankėm vieną vietą, kuri garsėja stebuklais, ypač nevaisingų porų atvejais. Nu ir ką, norit tikėkit, norit ne, bet mūsų šeimoj pagaliau atsirado ilgai lauktas stebuklas bigsmile.gif Vėl dingus mėnesinėms ir man besikeiksnojant, kad situacija kartojasi, eilinį kart nusipirkau pigiausią testą ir pamačiau II bigsmile.gif Turbūt suprasit, kokie jausmai tada užplūdo... wub.gif Dabar mums 8 savaitės, labai dėl visko pergyvenu, bet laikomės kolkas gerai, tfu tfu tfu smile.gif Tikiuosi, stebuklai nesibaigs wub.gif

Jums irgi to linkiu wub.gif

Vau kaip fajna:) labaj grazi istorija..Pas mus irgi bedele yra tik ne pas mane bet pas mano vyruka,jis yra nevaisingas:( nieko pas ji neranda jokiu spermiuku gyvu..tai perku vitaminus visokius,bandau kaska daryti pati,bet kaip nieko tai nieko:( AS jau net ziurejau keliones i hamalaju sala ten kur daromi stebuklai:(
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2012 03 10, 21:17)
sveikutes,buvau dazna sio skyrelio lankytoja,skaitydavau jusu stebuklingas pastojimo  istorijas ir ieskodavau nors spindulelio vilties ir giliai sirdy vyliausi, kad kada nors ir as galesiu cia parasyti musu stebuklinga  nestuke.gif  istorija...truputis priesistores...

sveikinu saulele tave wub.gif wub.gif wub.gif jetau kaip faina kad ir tau pagaliau pasiseke!!!!! thumbup.gif

QUOTE(kukulka @ 2012 03 12, 18:54)
...viltis mirsta paskutine...

...viskas pasimirsta, visos nemiegotos naktys, kada verkiau isikniaubusi i pagalve... visi metai, kada ziurejau tik i svetimus vaikus ir isivaizduodavau, kad jie mano... visos skausmingos proceduros, visi isleisti tukstanciai... niekas niekas niekada gyvenime neatstos tu dvieju  juros melynumo akyciu, tu dvieju rankeliu, kurios kiekviena diena tiesiamos i mane,  to neseniai istarto zodzio MAMA... wub.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif wub.gif

QUOTE(2Ditute @ 2012 03 13, 22:02)
Mielosios, tikėkit, stebuklai tikrai vyksta smile.gif , mes savo stebukliuko laukėm penkiolika metų, o dabar negalim atsidžiaugti pačiom nuostabiausiom mėlynm akytėm,

wub.gif wub.gif

QUOTE(esposa @ 2012 03 13, 23:57)
gera girdet,kad kazkam pasiseka mirksiukas.gif bet man jau 15m laukt tai per daug. doh.gif net prie geriausiu noru.

linkiu kad tau tiek nereiketu laukti, bet deja negalim pasirinkti kiek tenka laukti.... As laukiau savo nestuke.gif daugiau nei 7 metus verysad.gif bet sulaukiau ir iki susitikimo liko 5 savaites thumbup.gif

QUOTE(kateee @ 2012 03 14, 23:11)
Nevaisinguma iveikeme ir mes, tik dabar pasiryzau parasyti si laiska, nors musu stebukliukui jau du metukai.

wub.gif wub.gif

QUOTE(Princesse Grace @ 2012 03 16, 09:16)
taip yra zvakutes, utrogestan vadinasi. gal lt jos vadinamos kitaip, nezinau. Zvakutes geriau nes virskinimo sistema nedirginama

as naudojau Clostilbergyt zvakutes
Atsakyti
KIKI1 dydziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad jusu susitikimas butu pats nuostabiausias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(donata72 @ 2012 03 15, 19:50)
4u.gif sekmes nepergyvenk taip smile.gif geriau viska išbandyt ne paskui gailėtis kad nieko nebandei wub.gif

thumbup.gif sutinku visomis keturiomis.
Atsakyti
vajej KiKi ir tu jau nestuke.gif bigsmile.gif dideliausi sveikinimai thumbup.gif kiek daug mergyciu is "nesulaukiancioms gandro" temeliu jau nestuke.gif taip noretusi sekti jusu pedom wub.gif

KiKi1 gal gali priminti kokios pas tave problemeles buvo (lyg tai nepaaiskinamos kilmes kiek pamenu) ir kaip pavyko? 4u.gif suteik dalele vilties 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovitukas27: 26 kovo 2012 - 19:22
Musu istorija lai ikvepia optimizmo,vilties,kantrybes visoms moterims.Seniai mums susituokus,kaip ir kiekvieni sutuoktiniai svajojome apie mazaji stebukleli..ir ne viena.Metai prabego,prasidejo antri,sirdyje neramumai,daktaru duru varstymai ir viltis.Vieni daktarai,keite kitus,visais tikejome,dareme ka liepe,gereme kontraceptikus,valgeme daigintus kviecius ir t.t.Laparaskopija seke inseminacija,kurios rezultatas neigiamas.Metai bego,nepaliaujamai greitai,draugu vaikai gime,paaugo ir uzaugo,tapo pilnameciais,o mes vis dar laukeme...to mazojo stebuklo.Siandien ant ranku laikau si stebukla,kuriai rytoj sukanka menuo laiko.. smile.gif .To laukeme beveik 20 metu. biggrin.gif
Tad kantrybes visoms laukiancioms.Tikejimas irgi labai reikalingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sonaciuk @ 2012 03 31, 18:00)
Musu istorija lai ikvepia optimizmo,vilties,kantrybes visoms moterims.Seniai mums susituokus,kaip ir kiekvieni sutuoktiniai svajojome apie mazaji stebukleli..ir ne viena.Metai prabego,prasidejo antri,sirdyje neramumai,daktaru duru varstymai ir viltis.Vieni daktarai,keite kitus,visais tikejome,dareme ka liepe,gereme kontraceptikus,valgeme daigintus kviecius ir t.t.Laparaskopija seke inseminacija,kurios rezultatas neigiamas.Metai bego,nepaliaujamai greitai,draugu vaikai gime,paaugo ir uzaugo,tapo pilnameciais,o mes vis dar laukeme...to mazojo stebuklo.Siandien ant ranku laikau si stebukla,kuriai rytoj sukanka menuo laiko.. smile.gif .To laukeme beveik 20 metu. biggrin.gif
Tad kantrybes visoms laukiancioms.Tikejimas irgi labai reikalingas  smile.gif

nu bet kokie jus stiprus 4u.gif ir didziausi didziausi sveikinimai sulaukus savo stebuklo , labai dziaugiuosi kad pagaliau ir i jusu kiema atejo svente 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti