Įkraunama...
Įkraunama...

Įveikiau nevaisingumą

QUOTE(kukulka @ 2012 03 12, 19:54)

...viskas pasimirsta, visos nemiegotos naktys, kada verkiau isikniaubusi i pagalve... visi metai, kada ziurejau tik i svetimus vaikus ir isivaizduodavau, kad jie mano... visos skausmingos proceduros, visi isleisti tukstanciai... niekas niekas niekada gyvenime neatstos tu dvieju  juros melynumo akyciu, tu dvieju rankeliu, kurios kiekviena diena tiesiamos i mane,  to neseniai istarto zodzio MAMA... wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nuostabi istorija, tikras stebuklas smile.gif Prisiminiau ir as kaip rasiau cia kazkada savo istorija, tokios dziugios nuotaikos uzpludo wub.gif

P.S.Stebuklai vyksta, ir ne tik kitiems, kazkda jis nutiks jum mirksiukas.gif Tik reikia labai labai laukti ir neprarasti vilties... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kukulka @ 2012 03 12, 20:54)
...viltis mirsta paskutine...
Sie zodziai dabar daznai skamba mano lupose, kaip ir nedingstanti sypsena matant, lieciant, buciuojant savo baltaplauki stebukleli...  wub.gif

Musu kelias stebuklo link prasidejo seniai, tuokemes tvirtai apsisprende, jog atejo laikas maziesiems drumsti musu namu ramybe, tad 2005 metu vasara prisiekeme vienas kita myleti ir gerbti...
Kadangi jokiu blogu nuojautu nebuvo, tad labai neuzsiciklinome i "vaiku gamyba" ir palikome viska gamtos valioje, gyvenome iprasta gyvenima: kada bus tinkamas ciklas, vaikelis pats ateis. Bet bego menesiai, vieneri metai, antri, o tas vaikelis vis nerasdavo kelio pas mus...
Taip 2007 metu geguze atsiduriau pas savo ginekologe su klausimu "gal kazkas negerai?.." Po daugybes tyrimu man atliko diagnostine laparoskopija.... Tai buvo grazi rugpjucio 24 diena... ginekologes gimimo diena.... Pamenu, po operacijos pramerkusi akis pamaciau ja, laikancia ranka ir snibzdancia, kad galima vyrui nieko nesakyti. As dar gerai nesuvokiau jos istartu zodziu, kad "kiausintakiai susiraizge, pilna saaugu, kad pastoti naturaliai sansai prilyginami nuliui"... Tada daug raminamuju, daug asaru ir dar daugiau klausimu "UZ KA MAN"!...
Taip atradau SM, likimo seses, o dabar ir geras drauges, taip prasidejo ilgas gydymas. Pirmiausiai pravereme VK duris, kur placiai besisypsanti D.V. pasake - jus jauni, viskas bus ok! Susikaupeme pirmam IVF ir tvirtai tikejome, kad jis bus ir paskutinis. Viskas praejo sklandziai, jidejo tris idealius embrionus... Isskridome i Egipta pasimegauti ramybe ir leisti mazyliams saugiai isikuisti mano pilvelyje. Grize pasidarem HCG - 36!!! Valio! Pavyko! Nulekem pas gydytoja - per anksti, nesimato mazylio pilvelyje...
Atejo mano gimimo diena, tada jau ejo 7-ta savaite - o taskelio neranda, HCG auga. Siuntimas i klinikas. Extrine operacija - kiausintakinis 8 savaiciu nestumas  verysad.gif Vel asaros ir daug klausimu "UZ KA MAN"!
Po to seke 2IVF, nera nestumo. Snaigutes - nera nestumo... Dar karta snaigutes - nera nestumo.... Nusivylimas viskuo, klinika, gydytoja...
Begam pas kitus gydytojus: MirV pasitinka aukstas simpatiskas gydytojas Z.Z., kuris zada, kad viskas bus ok, tik tereikia pasalinti likusi kiausintaki, kuriame kaupiasi nuodingas skystis, kuris gali buti, kad isplauna embrionus.
Grazus 2009 m. geguzes rytas, susikibe uz rankuciu vaziuojame pasiimti savo mazyliu, vel viltis, kad cia musu laukia stebuklas, taciau.... jo nera...
"STOP! Gana! Mes neturesime savo vaikeliu, reikia galvoti apie ivaikinima" - vieninteles mintys. MB, kuris visada sake, kad viskas bus gerai, to nebesako. Akys isduoda, kad ir jo viduje viltis dingsta. Tustuma, kurios neimanoma apibudinti zodziais, skausmas sirdyje, pavydas, jog kazkas susilaukia vaiku, visiskas pasinerimas i darba.
Taip nusprendeme, kad jau nebesidarysime IVF, tik tereikia pasiimti vienintele "porcija" snaiguciu, kuri sau saltai miega VK nuo 2008 m. rugsejo. Vel griztame pas D.V. papasakoti, kad baigiame zaidima su likimu ir atejome tam, kad pasiimti savo "likucio". 2010 10 26 atliekama perkelimo procedura, po savaiteles isvaziuojant i Norvegija pas draugus, siaip sugadinu testa ir matau vaiduokli, is kurio abu pasijuokiame, kad vaidenasi. Kelioneje viskas puiku, bet teplioja... Na, galvojam, vel tas pats, ta proga isgeriu taure raudonojo vyno....
Griztame namo i LT velai nakti. Sekmadieni patyliukais atsikeliu ir uzsidarau vonioje...1 minute...2 minutes... II - negaliu patiketi!!! Begu pas vyra, o jis jau tyliai laukia manes lovoje. Abu apsikabine juokiames, as verkiu is laimes. Kazkodel aplanko jausmas, kad viskas bus gerai  wub.gif
Nestumas komplikuotas, sunkus, varginantis, ligonines, gulimas rezimas - bet as galiu! As viska istversiu! Kovo 8-oji - SVEIKINAME, jus turesite berniuka - pasirodo, dar ir svajones pildosi...
Nestumo pabaiga visiskai netiketa - CP! Taciau karsta liepos 11diena, 9.45 val pamatau JI, ZMOGELIUKA! Angeleli, kurio taip laukeme, meldeme, verkeme del jo, savajojome apie ji, mylejome dar nemate...

...viskas pasimirsta, visos nemiegotos naktys, kada verkiau isikniaubusi i pagalve... visi metai, kada ziurejau tik i svetimus vaikus ir isivaizduodavau, kad jie mano... visos skausmingos proceduros, visi isleisti tukstanciai... niekas niekas niekada gyvenime neatstos tu dvieju  juros          melynumo akyciu, tu dvieju rankeliu, kurios kiekviena diena tiesiamos i mane,  to neseniai istarto zodzio MAMA... wub.gif  wub.gif                                                                                                                                                

NUOSTABI ISTORIJA wub.gif
cry.gif cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renaciukas.D: 14 kovo 2012 - 21:44
Nevaisinguma iveikeme ir mes, tik dabar pasiryzau parasyti si laiska, nors musu stebukliukui jau du metukai. Mums teko planuoti tris metus, per tuos metus stengemes nepaluzti, o kai as paluzau - suzinojau kad laukiames vaikelio.
Kai pradejom planuoti ir vis nepavygdavo, nieko blogo neitareme, jug rekomenduojama per pirmus metus laukti o tik veliu kreiptis pas medikus.
Po metu pradejau tirtis as, pas mane policistines kiausides, bet su tokiomis kiausidemis pastoti galima. Pradejom tirti vyra, po tyrimo buvome sokiruoti - tyrimai labai blogi. Jei spermiju kiekis viename mililitre turi buti maziausiai 40 mln, o buvo 5.4 mln., A judriu 6 procenta., B 22 procentrai. Po tyrimu vyras keliavo pas urologa, ten prirase visokiausiu vaistu ir vitaminu ir pasake kad tokia sperma beveik neimanoma pagerinti, nes hormonu tyrimai buvo normose. Bet paskaicius apie sio gyditojo atsiliepimus nusprendeme, kad siu vaistu negersime o vaziuosime pas gytitoja Z. Bet taip pas ja ir nenuvaziavome, tai ji atostogauja, tai isvykusi, tai mums niekaip neiseina nuvaziuoti, nes mes ne vietiniai, bet tikejome kad nuvyksime. O per ta laika vyras vitaminus gere, tribestana. Po metu pakartojus tyrimus, nudziugome kad pagerejo bet ne tiek kiek reikia, nuo 5.4 mln pakilome iki 25 mln. judrumas taip pat siek tiek pagerejo A + B nuo 28 iki 38 procentu. Vaisingu klinikos gyditoja nudziugino kad su tokiai rezultatai jau galima daryti ir IUI, nes viska sutvarkius sperma pageretu. Aisku nusprendeme daryti IUI, bet nesekmingai. Po nesekmes vyras ir toliau gere selena, cinka, foli ir vitamina E, bet vis nieko neisejo. Aisku metai eina, o vaiku vis nera, buvo nusibode klausytis ko neplanuojat, ko laukiat ir taip toliau. Per visus tuos tris metus neapverkiau nei vienu menesiniu, laikiausi tvrtai, bet deja paluzai, labai nuverkiau savo paskutines menesines, prisiekiau sau kad nebeslepsime nuo kitu kad turime problemu, susitaikiau su mintimi kad yra kaip yra. Buvo sunku patiketi, kai po menesio nesulaukiau menesiniu, o pasdarius testa, parode du bruksnelius. Ir dziaugemes ir bijojom dziaugtis, meldemes kad tik nepabegtu angelius. Bet viskas baigesi gerai, nestumas ir gimdymas buvo lengvi, ir jau du metai dziaugiames savo mazyle. Taip ir nezinome ar sperma pagerejo, ar stebuklas ivyko . 4u.gif
Zinau kaip yra sunku laukti ir vis tiketis, tad linkiu kantrybes ir tikejimo, ir to linkiu is visos sirdies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kateee @ 2012 03 15, 01:11)
Nevaisinguma iveikeme ir mes, tik dabar pasiryzau parasyti si laiska, nors musu stebukliukui jau du metukai. Mums teko planuoti tris metus, per tuos metus stengemes nepaluzti, o kai as paluzau - suzinojau kad laukiames vaikelio.
Kai pradejom planuoti ir vis nepavygdavo, nieko blogo neitareme, jug rekomenduojama per pirmus metus laukti o tik veliu kreiptis pas medikus.
Po metu pradejau tirtis as, pas mane policistines kiausides, bet su tokiomis kiausidemis pastoti galima. Pradejom tirti vyra, po tyrimo buvome sokiruoti - tyrimai labai blogi. Jei spermiju kiekis viename mililitre turi buti maziausiai 40 mln, o buvo 5.4 mln., A judriu 6 procenta., B 22 procentrai. Po tyrimu vyras keliavo pas urologa, ten prirase visokiausiu vaistu ir vitaminu ir pasake kad tokia sperma beveik neimanoma pagerinti, nes hormonu tyrimai buvo normose. Bet paskaicius apie sio gyditojo atsiliepimus nusprendeme, kad siu vaistu negersime o vaziuosime pas gytitoja Z. Bet taip pas ja ir nenuvaziavome, tai ji atostogauja, tai isvykusi, tai mums niekaip neiseina nuvaziuoti, nes mes ne vietiniai, bet tikejome kad nuvyksime. O per ta laika vyras vitaminus gere, tribestana. Po metu pakartojus tyrimus, nudziugome kad pagerejo bet ne tiek kiek reikia, nuo 5.4 mln pakilome iki 25 mln. judrumas taip pat siek tiek pagerejo A + B nuo 28 iki 38 procentu. Vaisingu klinikos gyditoja nudziugino kad su tokiai rezultatai jau galima daryti ir IUI, nes viska sutvarkius sperma pageretu. Aisku nusprendeme daryti IUI, bet nesekmingai. Po nesekmes vyras ir toliau gere selena, cinka, foli ir vitamina E, bet vis nieko neisejo. Aisku metai eina, o vaiku vis nera, buvo nusibode klausytis ko neplanuojat, ko laukiat ir taip toliau. Per visus tuos tris metus neapverkiau nei vienu menesiniu, laikiausi tvrtai, bet deja paluzai, labai nuverkiau savo paskutines menesines, prisiekiau sau kad nebeslepsime nuo kitu kad turime problemu, susitaikiau su mintimi kad yra kaip yra. Buvo sunku patiketi, kai po menesio nesulaukiau menesiniu, o pasdarius testa, parode du bruksnelius. Ir dziaugemes ir bijojom dziaugtis, meldemes kad tik nepabegtu angelius. Bet viskas baigesi gerai, nestumas ir gimdymas buvo lengvi, ir jau du metai dziaugiames savo mazyle. Taip ir nezinome ar sperma pagerejo,  ar stebuklas ivyko . 4u.gif
Zinau kaip yra sunku laukti ir vis tiketis, tad linkiu kantrybes ir tikejimo, ir to linkiu is visos sirdies  4u.gif

graži istorija, labai džiaugiuosi už Jus. 4u.gif Planuojam ir mes, gana ilgai, bet sunku kai pas gydytojus reikia laukti ilgai, o ir su darbu reikia derintis. taip i atideliojami vizitai. Dieve, kad man tokystebukla, laukiu jau 4 metai( visoms mums kurios laukiam blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2012 03 14, 12:21)
Jei gerai jautiesi, metai nesvarbu smile.gif . Man po mėnesio irgi jau 40 ax.gif . Bet labai norėčiau dar vieno mažylio blush2.gif . Tie praėję metai buvo kančių, pykčių, nusivylimų ir ašarų doh.gif , už tai dabar viskas atsiperka su kaupu thumbup.gif , kai po namus laksto ,,Viską griaunantis" smile.gif . Aš nesakau, kad reikia laukti pasyviai, bet VILTIES nustoti nereikia niekada. Mane labai palaikė vyras, jei ne jis, tikrai nebebūčiau ryžusis eiti iki galo.
Tikėkit ir būtinai susilauksit savo stebukliukų smile.gif

kai tau 36 ir neturi nei vieno ,tai labai sunku.bet kaip sakoma viltis mirsta paskutine.mes laukiam eiles prie dirbt apvai verysad.gif

QUOTE(donata72 @ 2012 03 14, 12:58)
Labas rytas 4u.gif                                                                                                        Mes irgi laukiam 14 metu  verysad.gif bet aciu tam forumu kad tu ne viena su ta beda, paskaitai kaip  kam pasiseka ir galvoji atskris ir pas mane gandras,gal ir as parašysiu  savo istorija  wub.gif taip viltis mirsta paskutine mirksiukas.gif

ilgokai ir jus jau laukiat.linkiu visokeriopos sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad kuo greiciau jus aplankytu stebukliukas
KATEEE wub.gif
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2012 03 15, 15:36)
kai tau 36 ir neturi nei vieno ,tai labai sunku.bet kaip sakoma viltis mirsta paskutine.mes laukiam eiles prie dirbt apvai verysad.gif
ilgokai ir jus jau laukiat.linkiu visokeriopos sekmes 4u.gif  4u.gif  4u.gif kad kuo greiciau jus aplankytu stebukliukas
KATEEE  wub.gif

labas 4u.gif taip ilgai verysad.gif as irgi va balandis ar gegužė vel startuoju prie dirb smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(donata72 @ 2012 03 15, 17:57)
labas 4u.gif taip ilgai, as irgi va balandis ar gegužė vel startuoju prie dirb smile.gif  wub.gif

Taip norisi palinket visom sekmes kuo didziausios ir stebuklu stebuklu... wub.gif wub.gif
Kazkada ir mes buvom is ilgai laukianciu...bet viskas taip sekmingai susideliojo,norisi visom palinket to paties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(donata72 @ 2012 03 15, 17:57)
labas 4u.gif taip ilgai verysad.gif as irgi va balandis ar gegužė vel startuoju prie dirb smile.gif  wub.gif

linkiu sekmes 4u.gif
mums tai pirmas bus tai jauciu baime ar pasiseks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2012 03 15, 16:49)
linkiu sekmes 4u.gif
mums tai pirmas bus tai jauciu baime ar pasiseks verysad.gif

4u.gif sekmes nepergyvenk taip smile.gif geriau viska išbandyt ne paskui gailėtis kad nieko nebandei wub.gif
Atsakyti
skaitau ir ziuriu kiek daug is sios temos semesi vilties. tokia buvau ir as. kai man budavo sunku ir mintys sukosi tik apie tai kad neturiu vaiko, tai man padedavo viena fraze pasakyta mano ginekologes: kol turi gimda, tol yra vilties kad turesi vaika. tad visom mergaitem noriu palinket to paties, kol dar turit organus galincius isnesiuot vaikuti, tol ir turit vilties. sekmes visoms!!!
Atsakyti
QUOTE(iziKNS @ 2012 03 15, 19:52)
skaitau ir ziuriu kiek daug is sios temos semesi vilties. tokia buvau ir as. kai man budavo sunku ir mintys sukosi tik apie tai kad neturiu vaiko, tai man padedavo viena fraze pasakyta mano ginekologes: kol turi gimda, tol yra vilties kad turesi vaika. tad visom mergaitem noriu palinket to paties, kol dar turit organus galincius isnesiuot vaikuti, tol ir turit vilties. sekmes visoms!!!

smile.gif drinks_cheers.gif aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(esposa @ 2012 03 15, 16:36)
ilgokai ir jus jau laukiat.linkiu visokeriopos sekmes 4u.gif  4u.gif  4u.gif kad kuo greiciau jus aplankytu stebukliukas
KATEEE  wub.gif

Viską labai suprantu, nes mano pirmam ir kolkas vieninteliam po kelių savaičių VIENERI, kai jis gimė, man buvo 39. Svarbiausia, neprarasti vilties, aukščiau nosį, dar ne viskas prarasta 4u.gif
Atsakyti