Įkraunama...
Įkraunama...

Įveikiau nevaisingumą

QUOTE(kukulka @ 2012 03 12, 20:54)
...viltis mirsta paskutine...

cray.gif begalo graziai aprasytas jusu laukimas, tikejimas, bei grazuolio atejimas pas jus- TEVELIUS wub.gif Nuostabus jus wub.gif SM deka, issiaiskinome kad mes kaimynai, ir kad musu stebukliukai vienu metu turi ateiti i pasauli. Liepa nuo siol pats graziausias menuo metuose, nes musu ilgai laukti angeliukai nutupe mums ant delnu wub.gif Pazadu kokia diena prisedusi ir as papasakosiu savo 7m laukima.
Mergytes, kurios dar savo angeliuku laukiate- tikrai jisai ateis pas jus. Tik duokit jiems laiko wub.gif
Atsakyti
[quote=kukulka,2012 03 12, 20:54]
Sie zodziai dabar daznai skamba mano lupose, kaip ir nedingstanti sypsena matant, lieciant, buciuojant savo baltaplauki stebukleli... wub.gif

cray.gif susileidau.. Tikrai be galo gražu.
Papildyta:
QUOTE(loorena @ 2012 03 12, 21:52)
cray.gif begalo graziai aprasytas jusu laukimas, tikejimas, bei grazuolio atejimas pas jus- TEVELIUS wub.gif Nuostabus jus wub.gif SM deka, issiaiskinome kad mes kaimynai, ir kad musu stebukliukai vienu metu turi ateiti i pasauli. Liepa nuo siol pats graziausias menuo metuose, nes musu ilgai laukti angeliukai nutupe mums ant delnu  wub.gif Pazadu kokia diena prisedusi ir as papasakosiu savo 7m laukima.
Mergytes, kurios dar savo angeliuku laukiate- tikrai jisai ateis pas jus. Tik duokit jiems laiko  wub.gif

loorena, labai laukiu tavo pasakojimo. Kuo daugiau sekmingu istoriju , tuo daugiau vilciu mums... blush2.gif
Atsakyti
kukulka, ir aš apsiverkiau skaitydama cray.gif wub.gif

Labai jaudinanti istorija. Taip ilgai ir sunkiai laukėte... Bet sulaukėte savo svajonės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kukulka @ 2012 03 12, 17:54)
Sie zodziai dabar daznai skamba mano lupose, kaip ir nedingstanti sypsena matant, lieciant, buciuojant savo baltaplauki stebukleli...  wub.gif

kokia grazi be galo jausminga istorija!!!!!!!!
As vis dar kaupiu jegas parasyti savo istorija,juk sitos nuostabios istorijos visada padedavo man pakilti is pelenu ir eiti tikslo link smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kukulka @ 2012 03 12, 18:54)
...viskas pasimirsta, visos nemiegotos naktys, kada verkiau isikniaubusi i pagalve... visi metai, kada ziurejau tik i svetimus vaikus ir isivaizduodavau, kad jie mano... visos skausmingos proceduros, visi isleisti tukstanciai... niekas niekas niekada gyvenime neatstos tu dvieju  juros melynumo akyciu, tu dvieju rankeliu, kurios kiekviena diena tiesiamos i mane,  to neseniai istarto zodzio MAMA... wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kukulka wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
KUKULKA wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
KUKULKA wub.gif cray.gif cray.gif nuostabi istorija
Atsakyti
QUOTE(kukulka @ 2012 03 12, 19:54)
Sie zodziai dabar daznai skamba mano lupose, kaip ir nedingstanti sypsena matant, lieciant, buciuojant savo baltaplauki stebukleli...  wub.gif

Negaliu apsakyti zodziais kai dziaugiuosi skaitydama tokias istorijas wub.gif Sedziu darbe ir slepiu asaras, kad kolegos nematytu cray.gif
Viltis mirsta paskutine... bet jegos senka greiciau. Turbut as per silpna, pavargau jau matyti I. Su kiekvienu nepasisekusiu ciklu pasizadu sau, kad jau viskas... bet ta viltis neleidzia sustoti. Tik nezinau ar dar ilgai taip galesiu verysad.gif
O jus kuo nuosirdziausiai sveikinu. Nusipelnet buti sveiki ir laimingi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kukulka @ 2012 03 12, 19:54)

...viskas pasimirsta, visos nemiegotos naktys, kada verkiau isikniaubusi i pagalve... visi metai, kada ziurejau tik i svetimus vaikus ir isivaizduodavau, kad jie mano... visos skausmingos proceduros, visi isleisti tukstanciai... niekas niekas niekada gyvenime neatstos tu dvieju  juros melynumo akyciu, tu dvieju rankeliu, kurios kiekviena diena tiesiamos i mane,  to neseniai istarto zodzio MAMA... wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nuostabi istorija, net apiverkiau cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Mielosios likimo sesutes, cia ne del graudenimu ir asarojimu parasiau savo istoirja, o toms, kurioms jau atrodo, kad VISKAS, NEBEGALIU, kad nenuleistu ranku, o siektu tikslo wub.gif Jeigu asaros is laimes - tada prasom, kibiriuka galima priverkti biggrin.gif
Sirdyje visada su manimi vaiksto viena mergyte is IVF skyrelio, mano drauge, kurios mazyliai dar neranda kelio i ju seima, bet mes labai labai lauksime jos istorijos ir tikimes, kad ta diena jau ne uz kalnu wub.gif
Atsakyti
Kukulka, nuostabu wub.gif

Loorena, lauksime tavo istorijos 4u.gif Jau 7 mėnesiai tavo lėlytei, negaliu patikėti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kukulka @ 2012 03 12, 21:54)
...viskas pasimirsta...
...niekas niekas niekada gyvenime neatstos tu dvieju  juros melynumo akyciu, tu dvieju rankeliu, kurios kiekviena diena tiesiamos i mane,  to neseniai istarto zodzio MAMA... wub.gif  wub.gif  wub.gif

Džiaugiuosi kartu su Jūsų šeima 4u.gif Labai jautri tikra skaudi istorija ... bet su laiminga pabaiga wub.gif Būkit laimingi 4u.gif
Atsakyti