Įkraunama...
Įkraunama...

Įveikiau nevaisingumą

QUOTE(Penélope @ 2011 07 14, 10:54)
Sveikos 4u.gif

O mano istorija - su sėkminga pradžia, tikiuosi ir pabaiga 4u.gif Vaikučio laukėm  6 metus...Po kelių metų nepastojimo, ėmėm lankytis pas daktarus. Daug jų turėjom. Keitėm...Su viltim, kad naujas žmogus-naujas požiūris-naujas gydymas. Nieko baisaus nei pas mane nei pas vyrą nerado schmoll.gif Tada man atliko laparaskopiją, tam, kad įsitikinti iki galo. Nu ir ką, vėl nieko nerado doh.gif Ir tai tęsėsi ne vienus metus - skatinamieji, skaičiavimai, namų darbai...Galų gale prieš metus man dingo mėnesinės, aišku, paaiškėjo, kad nei aš laukiuos nei ką doh.gif Supratau, kad mano organizme viskas susijaukė ir laikas nustoti vartoti tą chemiją. Gydytoja išrašė kontraceptikus (anksčiau jų nebuvau vartojus) 3 mėnesiams. Pavartojau, mėnesinės atsirado ir su vyru nusprendėm gyvent šia diena - be vaistų, be gydytojų ir be kasmėnesinio tikėjimo O GAL?? smile.gif Praėjo metai...Tūsinomės, linksminomės...Vestuvių jubiliejaus proga pasidovanojom sau kelionę wub.gif Toje kelionėje aplankėm vieną vietą, kuri garsėja stebuklais, ypač nevaisingų porų atvejais. Nu ir ką, norit tikėkit, norit ne, bet mūsų šeimoj pagaliau atsirado ilgai lauktas stebuklas bigsmile.gif Vėl dingus mėnesinėms ir man besikeiksnojant, kad situacija kartojasi, eilinį kart nusipirkau pigiausią testą ir pamačiau II bigsmile.gif Turbūt suprasit, kokie jausmai tada užplūdo... wub.gif Dabar mums 8 savaitės, labai dėl visko pergyvenu, bet laikomės kolkas gerai, tfu tfu tfu smile.gif Tikiuosi, stebuklai nesibaigs wub.gif

Jums irgi to linkiu wub.gif

Labai dziugu wub.gif linkiu, kad viskas butu gerai ir toliau
Atsakyti
QUOTE(Penélope @ 2011 07 14, 10:54)

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif
Linkiu lengvo nesiojimo, saugok save ir lepink 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Penélope @ 2011 07 14, 09:54)
Sveikos 4u.gif

O mano istorija - su sėkminga pradžia, tikiuosi ir pabaiga 4u.gif Vaikučio laukėm  6 metus...Po kelių metų nepastojimo, ėmėm lankytis pas daktarus. Daug jų turėjom. Keitėm...Su viltim, kad naujas žmogus-naujas požiūris-naujas gydymas. Nieko baisaus nei pas mane nei pas vyrą nerado schmoll.gif Tada man atliko laparaskopiją, tam, kad įsitikinti iki galo. Nu ir ką, vėl nieko nerado doh.gif Ir tai tęsėsi ne vienus metus - skatinamieji, skaičiavimai, namų darbai...Galų gale prieš metus man dingo mėnesinės, aišku, paaiškėjo, kad nei aš laukiuos nei ką doh.gif Supratau, kad mano organizme viskas susijaukė ir laikas nustoti vartoti tą chemiją. Gydytoja išrašė kontraceptikus (anksčiau jų nebuvau vartojus) 3 mėnesiams. Pavartojau, mėnesinės atsirado ir su vyru nusprendėm gyvent šia diena - be vaistų, be gydytojų ir be kasmėnesinio tikėjimo O GAL?? smile.gif Praėjo metai...Tūsinomės, linksminomės...Vestuvių jubiliejaus proga pasidovanojom sau kelionę wub.gif Toje kelionėje aplankėm vieną vietą, kuri garsėja stebuklais, ypač nevaisingų porų atvejais. Nu ir ką, norit tikėkit, norit ne, bet mūsų šeimoj pagaliau atsirado ilgai lauktas stebuklas bigsmile.gif Vėl dingus mėnesinėms ir man besikeiksnojant, kad situacija kartojasi, eilinį kart nusipirkau pigiausią testą ir pamačiau II bigsmile.gif Turbūt suprasit, kokie jausmai tada užplūdo... wub.gif Dabar mums 8 savaitės, labai dėl visko pergyvenu, bet laikomės kolkas gerai, tfu tfu tfu smile.gif Tikiuosi, stebuklai nesibaigs wub.gif

Jums irgi to linkiu wub.gif

o kokia ta stebuklinga vieta, mes su vyru jau beveik 4 metai laukiam gandru gal ir mums padetu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita27 @ 2011 07 16, 00:45)
o kokia ta stebuklinga vieta, mes su vyru jau beveik 4 metai laukiam gandru gal ir mums padetu  nestuke.gif

Ir man labai labai idomu kas ten per stebuklinga vieta? smile.gif aciu uz informacija wink.gif
Atsakyti
labai grazi istorija, dziaugiuosi uz jus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos !!!

Mes su vyru keli metai susituoke, bet tik metus (ir tai nepilnus) bandom susilaukt vaikucio... nesekmingai... (aisku net nesilyginu su tom kurios jau daugeli metu nesekmingai bando ir pan.. o as jau cia metu neislaukus skundziuos, bet anyway kiekvienaj tikreusiai ir kiekvienas nesekmingas menuo skaudziai kerta... taip ir man neramu... )
Niekaip nesuprantam kas ne taip... jokiu apsaugos priemoniu nenaudojam, apskaiciuoju vaisingas dienas berods net ir tiksliai ir viska..... ir vis tiek nieko sad.gif

Pas daktarus dar nejom, jokiu tyrimu nedarem... vis tikimes gal kaip nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE({Boruzele} @ 2011 07 19, 16:38)
Pas daktarus dar nejom, jokiu tyrimu nedarem...  vis tikimes gal kaip nors smile.gif

ne i tema mes cia biski, bet...
mes irgi tikejomes, sugaisom daug laiko, o pats pirmas tyrimas parode, kad su dabartiniais vyro rezultatais tiketis naturalaus pastojimo tas pats kas laimeti teleloto milijona...siulau nedelst ir bent jau si tyrima pasidaryt 4u.gif
Atsakyti
Lola.lola, Penelope, nieko apart NUOSIRDZIAI SVEIKINU negaliu pasakyti... wub.gif wub.gif 4u.gif smile.gif Pacios stipriausios sveikatytes ir lengvo stebukliuku nesiojimo! mirksiukas.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2011 07 19, 19:19)
ne i tema mes cia biski, bet...
mes irgi tikejomes, sugaisom daug laiko, o pats pirmas tyrimas parode, kad su dabartiniais vyro rezultatais tiketis naturalaus pastojimo tas pats kas laimeti teleloto milijona...siulau nedelst ir bent jau si tyrima pasidaryt  4u.gif

Hmmm... O koki cia tyrima?? as saviskio jauciu botagu nenuvarysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE({Boruzele} @ 2011 07 20, 08:19)
Hmmm... O koki cia tyrima?? as saviskio jauciu botagu nenuvarysiu biggrin.gif

http://www.supermama...howtopic=716636
Atsakyti
Nuostabios istorijos 4u.gif ech...noretusi, kad ta sekme ir mus aplankytu ax.gif
Atsakyti