Įkraunama...
Įkraunama...

Įveikiau nevaisingumą

Sveikos esamos ir būsimo mamytės smile.gif Aš ,kaip ir daugelis ,kelis metus skaičiau jūsų laimingas istorijas - džaugiausi bei truputį pavydėjau smile.gif Trumpai mano istorija: 3 cistų šalinimo operacijos (po jų paaiškėjo, kad 1-as kiaušintakis nepratekamas),vyro sperma irgi neblizganti, kokios 9 iui procedūros , negimdinis nėštumas , 1-o kiaušintakio pašalinimas (liko tas , kur buvo negimdinis, bet padarė plastiką), po to dar 2 iui - šnipštas verysad.gif Su vyru pinigėlių turėjom negausiai- 1-am ivf. Aš jo labai nenorėjau- bijojau,kad tai paskutinė mūsų viltis,o jei nepavyks... Bet tų ilgų laukimo metų maldos išsipildė-aš patapau nestuke.gif ir dabar turime vaikiuką thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Laukimo stažas daugiau nei 10 metų ir mes ne jaunuoliai tongue.gif
Taigi sėkmės mielosios ir tikėkit-viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gijoma: 08 sausio 2012 - 16:11
QUOTE(gijoma @ 2012 01 08, 17:10)
Sveikos esamos ir būsimo mamytės smile.gif Aš ,kaip ir daugelis ,kelis metus skaičiau jūsų laimingas istorijas - džaugiausi bei truputį pavydėjau smile.gif Trumpai mano istorija: 3 cistų šalinimo operacijos (po jų paaiškėjo, kad 1-as kiaušintakis nepratekamas),vyro sperma irgi neblizganti, kokios 9 iui procedūros , negimdinis nėštumas , 1-o kiaušintakio pašalinimas (liko tas , kur buvo negimdinis, bet padarė plastiką), po to dar 2 iui - šnipštas verysad.gif Su vyru pinigėlių turėjom negausiai- 1-am ivf. Aš jo labai nenorėjau- bijojau,kad tai paskutinė mūsų viltis,o jei nepavyks... Bet tų ilgų laukimo metų maldos išsipildė-aš patapau nestuke.gif ir  dabar turime  vaikiuką  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Laukimo stažas daugiau nei 10 metų ir mes ne jaunuoliai  tongue.gif
Taigi sėkmės mielosios ir tikėkit-viskas bus gerai  smile.gif

thumbup.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gijoma @ 2012 01 08, 17:10)
Sveikos esamos ir būsimo mamytės smile.gif Aš ,kaip ir daugelis ,kelis metus skaičiau jūsų laimingas istorijas - džaugiausi bei truputį pavydėjau smile.gif Trumpai mano istorija: 3 cistų šalinimo operacijos (po jų paaiškėjo, kad 1-as kiaušintakis nepratekamas),vyro sperma irgi neblizganti, kokios 9 iui procedūros , negimdinis nėštumas , 1-o kiaušintakio pašalinimas (liko tas , kur buvo negimdinis, bet padarė plastiką), po to dar 2 iui - šnipštas verysad.gif Su vyru pinigėlių turėjom negausiai- 1-am ivf. Aš jo labai nenorėjau- bijojau,kad tai paskutinė mūsų viltis,o jei nepavyks... Bet tų ilgų laukimo metų maldos išsipildė-aš patapau nestuke.gif ir  dabar turime  vaikiuką  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Laukimo stažas daugiau nei 10 metų ir mes ne jaunuoliai  tongue.gif

Tikrai sitiek dauk metu Jums teko laukti savo maziuko, Linkiu didziausios sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gijoma @ 2012 01 08, 09:10)

Nuosirdziausi sveikinimai! 4u.gif Svarbiausia yra nepasiduoti ir pavyks! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 12 29, 21:53)
negaliu patiketi, bigsmile.gif kokia stebuklinga istorija,didziausi sveikinimai jusu seimai, skaitau kelis kartus ir verkiu ir dabar tikrai zinau kad pasiseks ir mums,as isgyvenau negimdini nestuma,kuris truko irgi 7 sav,buvo vidinis kraujavimas,vos nenumiriau,netekau vieno kiausintakio. dar negimdinio pasekme,begalines saaugos,kurios yra neoperuojamos,uzspaustas kiausintakis ir endo.jau tuoj bus 3 metai kaip laukiam stebuklo. mums vieninteli sansa duoda tik ivf,bet dabar tikiu ir as stebuklais,parasysiu ir as i si skyreli,tik dar neismuse mano valanda

tikrai pasiseks- tikek tuom. Jei mane prisimeni (su 7 metais nepastojimo stazu ir problemu neradimu) dabar paziurk i mano liniuote ax.gif ax.gif
Siunciu tau rozini virusiuka 2.gif

QUOTE(gijoma @ 2012 01 08, 15:10)

sveikinimai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus ir visoms 2.gif , o gal ir ne po vieną bet visą group.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiki1 @ 2012 01 09, 18:10)
tikrai pasiseks- tikek tuom. Jei mane prisimeni (su 7 metais nepastojimo stazu ir problemu neradimu) dabar paziurk i mano liniuote  ax.gif  ax.gif
Siunciu tau rozini virusiuka  2.gif
sveikinimai  wub.gif  wub.gif

kokie jus jau dideli wub.gif
Atsakyti
Sveiki nusprendziau ir as pasidalinti,nes isivaizduoju ant kiek svarbu tiems kas negali susilaukti lialiuka. Pati buvau tokiam kailija verysad.gif
Mes kartu gyvenas jau 4 metus,ir nuo pat pradziu norejom vaikeli,bet mums neiseidavo niekaip per visa laika nekarto nesisaugojom.Nes pas mane labai nereguliarios menesines(sergu karta i 6-12men),israse DUPHASTONA ir liepe tuo metu darit vaikeli,bet vistiek nieko nepadejo.Jau neturejome jokies vilties.O dabar pastojau be menesiniu,pas mane men. paskutine karta buvo sausio menesi,o pastojau geguzes. Vat daktarai ir stebesi kad taip buna. Taksto mano manimu reikia tiket ir viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(dinusia89 @ 2012 01 19, 16:29)
Sveiki nusprendziau ir as pasidalinti,nes isivaizduoju ant kiek svarbu tiems kas negali susilaukti lialiuka. Pati buvau tokiam kailija verysad.gif
Mes kartu gyvenas jau 4 metus,ir nuo pat pradziu norejom vaikeli,bet mums neiseidavo niekaip per visa laika nekarto nesisaugojom.Nes pas mane labai nereguliarios menesines(sergu karta i 6-12men),israse DUPHASTONA ir liepe tuo metu darit vaikeli,bet vistiek nieko nepadejo.Jau neturejome jokies vilties.O dabar pastojau be menesiniu,pas mane men. paskutine karta buvo sausio menesi,o pastojau geguzes. Vat daktarai ir stebesi kad taip buna. Taksto mano manimu reikia tiket ir viskas bus gerai.

Labai labai sveikinu! Cia tikrai is fantastikos srities istorija, bet pasirodo tai visgi realybe!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 01 19, 18:25)
Labai labai sveikinu! Cia tikrai is fantastikos srities istorija, bet pasirodo tai visgi realybe!! thumbup.gif

Aciu smile.gif ,kaskada ir nam atrode kad tai nerealu. Bet kai teko paciai susidurt tai patikejau:). Tiesa sako zmones,kad prie didelio noro buna stebuklai smile.gif . Pats svarbiausia neprarast vilties bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dinusia89: 19 sausio 2012 - 19:05
QUOTE(dinusia89 @ 2012 01 19, 09:29)

Sveikinimai jums thumbup.gif lengvo ir grazausn nestuke.gif . Dekui, kad parasei, mano bendradarbe lb sielojasi, nes jai menesiniu jau nebuvo visus metus, dabar daro kursa vaistu, bandys ir pastoti, as jai papasakosiu, kaip jums buvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
vis skaitydavau sia tema ir svajojau, kad kada nors cia rasysiu ir as... wub.gif
Kaip zinia, geros istorijos ikvepia, gal ir maniske bus panasi.
Musu istorijos priesistore - vienas nesivystantis nestumas 14 sav ir trys nesekmingi nestumai, pasibaige 20, 24 ir 17 savaiciu. Vienintele diagnoze giniai sumastydavo - gimdos kaklelio nepakankamumas. Bet ka reikejo galvot, kai profilaktiskai uzsiuvus kakleli 13 sav ir gulint lovoj jis atsidare 17 savaiciu? unsure.gif mega_shok.gif Tada pradejau vis labiau mastyt, kaip prasideda man tie persileidimai, nes visu eiga buvo identiska - viena diena pateplioja biskiuka be skausmo, mes apsidraudimui nuvaziuojam pas gine, o ten - kaklelis prasidares ir vandenu maisas islindes laukan verysad.gif Po biski pradedu ieskot info, ar gali buti tai del progesterono trukumo, nes viskas ivykdavo mazdaug 2-3 savaites nustojus gerti Duphastona. Aisku, randu JAV forumuose apie progesterono naudojima iki nestumo galo (33-34 sav), ypac esant kaklelio nepkankamumui.
Po to dar atradau SM tema apie RRC, nusprendem su MB isbandyt ir tai. Nebesinorejo vel loterijos, kaip siule daktarai - apsiuvam kakleli vel, gal pavyks. Taigi po paskutiniojo nestumo, naujajam ruosemes apie pusantru metu. Vazinejom saziningai pas Bykova, daznai pakeiksnodami ja, kad nesuprantam, ka ji mums daro biggrin.gif blush2.gif Dar pora menesiu pavaiksciojau i akupunktura, labai man patiko ir ikvepe teigiamu emocju... rolleyes.gif
Galu gale, kai priejom prie LIT, susiradau giniu, kuris pasirase mano avantiurai naudoti progesterona iki nestumo galo, i RRC ziurejo su sypsena, ale jau cia buvo mano sprendimas tongue.gif
3 menesiai stimuliaciju be rezultatu, tada ikalbejom ginu daryt IUI, nors jis nenorejo, sako, gi patys mokat biggrin.gif ale pasidave jis, ir po IUI pastojau thumbup.gif Na, lauke daug baimiu, nerimo, bet tieks ginius nuleisdavo mane ant zemes, tiek Bykova ramiai sakydavo, kad jokiu riziku nera... Net griezto namu rezimo nebuvo, zinoma, i darba nejau, bet buvo vasara, daznai nuvezdavo MB pas tevus pakvepuot kaimo oru, net i Nida buvom nuvaziave... Taip sakant stengiausi but eiline normali nestuke.gif .
LIT darem kas menesi mazdaug iki 26 sav, progesterona leidausi iki 34 sav ir finale - savaite po termino 12.26 po CP pasauli isvydo musu issvajotas sunus Kristijonas wub.gif
Atsakyti