Įkraunama...
Įkraunama...

Įveikiau nevaisingumą

labai grazios istorijos wub.gif
net asara nuriedejo beskaitant ...
mes tik naujokai nevaisingumo skyrelyje ..labai noreciau ,kad stebuklelis aplankytu ir mus 4u.gif
mes tikim ir stengsimes ...o tada atkeliausim papasakot savo istorija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Silviijaa @ 2011 11 23, 17:16)
Sveikos moterytes, as taip pat glaustai papasakosiu savo istorija. Su vyru santuokoje gyvenome 4 metus ir niekaip negalejome susilaukti vaikucio. Nusprendziau kreiptis i medikus, nes buvau tikra, kad beda manyje, kadangi pas mane buvo labai nereguliarios mmm. Man diagnozavo - policistiniu kiausidziu sindroma. Skyre vaistu, geriau, bet rezultatai 0. Tada ilgai svarsciau kur kreiptis ir pasirinkau Kauno klinika "Motina ir vaikas". Nuvykome tenai, uzsiregistarvau pas gydytoja G. Rozukiene. ( Ir tuo labai dziaugiuosi - nuostabus zmogus). Ji mane isklause apziurejo, paskyre vaistu, sunormalizavo mmm. Po kurio laiko atliko pirmaja inseminacija. Taciau - nesekmingai. Gydytoja perspejo, kad mano situacija labai sudetinga ir prireiks daug laiko ir kantrybes. Po menesio antroji inseminacija, ir ka jus manote, nuvykstu pas gydytoja ir ji pasako - Taip, turim, Jus laukiates. Is dziaugsmo visa virpejau, ir nepamenu kaip, rankoje laikydama nesciosios kortele nubegau pas vyra i masina !!!! Dziaugsmas neapsakomas!!!! Na nestumas buvo neilgas, kadangi mano dukryte labai paskubejo gimti, i pasauli atkeliavo 25 sav. sverem 632 g, ugis 31 cm. Po 3 menesiu praleistu Kauno klinikose, namo grizome 1,500 kg. Dabar jau mums greitai 4 metukai. Mergyte sveika, guvi, protinga. Bendraamzius pasivijom pilnumoje.
Antro vaikelio labai ir neplanavom, kadangi prisibijojom, po pirmojo tokio gimdymo ir tiek praleisto laiko ligonineje. As toliau lankiausi pas gydytoja Rozukiene, ir ji patvirtino, kad mano policistiniu kiausidziu sindromas islieka, todel paprastai pastoti sancu tikrai nera, beja ta pati pasake ir Kauno kliniku gydytoja isleisdama mane su dukryte namo. Gydytoja sake, kai suplanuosit vaikeli reiks vel mediku pagalbos!!! Tai mes labai ir neplanavom, gyvenom iprastai, be jokiu vaistuku ( mmm tai budavo, tai ne)viska palikdami Dievo valioje. Ir ka jus manote. 2010 m pabaigoje eilini karta nuvykus pasitikrinti (gydytoja buvo sakiusi, kas puse metu atvaziuoti pasitikrinti) suzinau, kad as nestuke.gif , nezinau ne kaip pasijutau, ir laime begaline uzpludo, bet neslepsiu ir baime tuo paciu, tik gydytoja Rozukiene labai dziaugesi, ji negalejo patiketi tuo kas nutiko, ir mane drasino, kad viskas bus gerai. Ir buvo gerai, isnesiojau lengvai ir iki galo, ir 2011-06-14, mums gime sesute, sveika 3,250 g, 51 cm ugio dukryte.
Tad mielosios, linkiu visoms sekmes, kantrybes ir tikejimo!!!! Tikejimo savimi, medikais, likimu ir be abejo STEBUKLAIS!!!! Is visos sirdies linkiu, kad jusu norai susilaukti vaikeliu issipildytu, nes pati zinau kaip tai svarbu kiekvienai is musu!!!!  wub.gif

Dideliausi sveikinimai! 4u.gif uostabus jausmas smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif
mes ir laukiam savo stebuklelio jau 2m,bet kol kas niekaip nesulaukiam.tikiu Kaledu stebuklais ax.gif noretusi,kad mano noras issipildytu.
linkiu jums kuo greiciau sulaukt savo stebukliuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija83 @ 2011 12 18, 15:57)
pasakysiu mergaitem ir as savo istorija, kad tai imanoma viskas.

Jei as pastojau tai ir jus pastosit! Svarbu neprarasti tikejimo ir gamta pati sureguliuos tai kaip reikia smile.gif

Va čia tai bent!! wub.gif Lengvo nestuke.gif ir susitikimo su mažyliu 4u.gif
Atsakyti
Noreciau pasidalynti ir as savo isgyvenimais, nelengvu keliu iki issvajuotu II bruksneliu ir pasidziaugti kad turiu nuostabia ilgai laukta dukryte wub.gif Kas nori paskaityti istorija randasi čia
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2011 12 27, 19:38)
Noreciau pasidalynti ir as savo isgyvenimais, nelengvu keliu iki issvajuotu II bruksneliu ir pasidziaugti kad turiu nuostabia ilgai laukta dukryte wub.gif Kas nori paskaityti istorija randasi čia

labai grazi istorija, sveikinu thumbup.gif 4u.gif tik nesupratau kiek kg priauginot per nestuma, nes paraset 1 kg blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 27, 19:01)
labai grazi istorija, sveikinu thumbup.gif  4u.gif tik nesupratau kiek kg priauginot per nestuma, nes paraset 1 kg blush2.gif

Taip taip tik 1 kg smile.gif as buvau neislieknuju tai kaip mano gine issireiske, kad as kudeju leliuke auga todel as nieko ir nepriaugau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2011 12 27, 20:05)
Taip taip tik 1 kg smile.gif as buvau neislieknuju tai kaip mano gine issireiske, kad as kudeju leliuke auga todel as nieko ir nepriaugau wink.gif

oho ar taip buna???pirma karta girdziu smile.gif as orgi esu ne is leknuju, net pasakyciau esu stambi blush2.gif nestumui jau 9 sav., taip norisi daug nepriaugti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 12 27, 19:18)
oho ar taip buna???pirma karta girdziu smile.gif as orgi esu ne is leknuju, net pasakyciau esu stambi blush2.gif nestumui jau 9 sav., taip norisi daug nepriaugti smile.gif

buna buna... as irgi negalejau patiketi tuo bet faktas kaip blynas smile.gif
Atsakyti
irute1984 labai dziugi istorija,kad tokiu daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija83 @ 2011 12 18, 17:57)
Ppildysi, pamatysi, tikrai papildysi!
As ce naujoke, bet jau ilgai skaitineju si foruma, tai pasakysiu mergaitem ir as savo istorija, kad tai imanoma viskas.
mes su vyru buvom vede jau 4 metus ir taipat norejom susilaukti vaikucio, bandem ilgokai, su viskokiu ovuliaciniu testu pagalba ir ttt, kol viena diena testas parejo teigiamas. Tada lb dziaugemes, nes nezinojom kas laukia... As lb anksti emiau jausti keistus tokius skausmus oulsuojancius, bet nekreipiau demesio, kol viena diena darbe prapradau samone ir teko vaziuoti i ligonine. Ten paaiskejo, kad mano niestumas yra ektopinis (negimdinis) ir tes operauotis, nes tubele plyso ir prasidejo vidinins kraujavimas, kuris lb pavojingas. Tuomet buvo tik 7 savaites, bet buvo lb liudna, kad negalsim testi niestumo.
Po operacijos suzinojom, kad teko isimti visa tubele, nes ji itrukusi, negalejjo jo issaugoti, o kita labai suzalota endometriozes! Ir greiciausiai neveikli. Negana, kad praradau niestuma, pasirodo pas mane nevaisingumas deagnozuotas del endometriozes stadijos 4 ir del mechaniniu priezasciu, nes viena tubele isoperuota, o kita suzalota. Gyditojai sake, kad vieninitelis sansas sekmingai pastoti yra IVF, kas lb brangu. Po pusantru metu negaledami pastoti emem galvoti apie IVF, zadejom pradeti cikla kova 2012. Bet...laprikcio pradzioje nesulaukus ciklo, pasidariau testa ir negelejau patiketi! Teigiamas, zinoma lb bijojau, kad vel bus ektopinis ir vel reikes operatuotis, bet 5 savaiciu padare ultragarsa ir kraujo tyrimus, ir ka jus manot, kiausinelis nuejo kazkokiu budu ten kur reikia ir dabar man jau bus 12 savaiciu uz 4 dienu! Tikrai pati geriausia dovana gyvenime!!!
Tikekit, jei ir sako, kad nebus, negalima ir ttt. Jei as pastojau tai ir jus pastosit! Svarbu neprarasti tikejimo ir gamta pati sureguliuos tai kaip reikia smile.gif

negaliu patiketi, bigsmile.gif kokia stebuklinga istorija,didziausi sveikinimai jusu seimai, skaitau kelis kartus ir verkiu ir dabar tikrai zinau kad pasiseks ir mums,as isgyvenau negimdini nestuma,kuris truko irgi 7 sav,buvo vidinis kraujavimas,vos nenumiriau,netekau vieno kiausintakio. dar negimdinio pasekme,begalines saaugos,kurios yra neoperuojamos,uzspaustas kiausintakis ir endo.jau tuoj bus 3 metai kaip laukiam stebuklo. mums vieninteli sansa duoda tik ivf,bet dabar tikiu ir as stebuklais,parasysiu ir as i si skyreli,tik dar neismuse mano valanda
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 12 29, 15:53)
negaliu patiketi, bigsmile.gif kokia stebuklinga istorija,didziausi sveikinimai jusu seimai, skaitau kelis kartus ir verkiu ir dabar tikrai zinau kad pasiseks ir mums,as isgyvenau negimdini nestuma,kuris truko irgi 7 sav,buvo vidinis kraujavimas,vos nenumiriau,netekau vieno kiausintakio. dar negimdinio pasekme,begalines saaugos,kurios yra neoperuojamos,uzspaustas kiausintakis ir endo.jau tuoj bus 3 metai kaip laukiam stebuklo. mums vieninteli sansa duoda tik ivf,bet dabar tikiu ir as stebuklais,parasysiu ir as i si skyreli,tik dar neismuse mano valanda

Tikekit tikrai tikekit! Sakau, as, grynas pavyzdys to kas neimanoma, o jusu istorija skamba labai panaisiai!
galiu dar papildyti, kad as ta menesi lb daug juros gerybiu valgiau, buvau lb atsipalaidavus, o pries tai menesi buvau geriau KT nes lb ta endometrioze mane kamavo, norejau bent mensiuka atsipusti. Beto sakoma po kt galima greicia pastoti smile.gif
Pas mane ir ataugos baisios visoje pilvo srityje, man kai iseminejo tubele, tai daug zidiniu endo apsalino, bet yra linke randu iki kepenu net, kurious man skauda, nes kai pasisuki staigiai ar atsitoji,tos ataugos tempiasi ir kitasyk atrodo nors nu nudvesk...
O ta kita tubele, man net nuotrauka rode, tokia susiglaudus visa, to atsidarimo normalaus net nebebuvo, kur ten turi tipo kiausinuka pagauti, ligos istorijoje paraso, kad neveikli, patarimas IVF, nes jei vel pastociau kazkokiu budu, vel butu ektopinis. schmoll.gif
todel lb noriu visur parasyti, kad buna va ir tokiu stebuklu, nors atrodo kad medicina sako, kad oi tikrai ne!
Zinoma, mes ir zadejom ivf daryti kova kazkur, ir kas isgalit tai tikrai darykit, paskui dar ir siurprizo veliau galit sulaukti smile.gif bet, zinoma, ne visi gali toki brangu malonuma sau leisti. Man paciai draudimas butu denges dalinai, kitaip mes nebutume galeje sau to leisti.
As lb puikiai suprantu, jumis, moterytes, kuriom visokios vaisingumo bedos, lb gerai zinau ta jausma, toki kartais bejegiskuma ir nusivilima. Bet nenuleiskit ranku ir svarbu nedepresuokit, nes tai ir hormonam kenkia ir viskam!
Bet nemeluosiu ir as ant tu testu siusiuojau pora metu kas pora menesiu..o gal...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sofija83: 31 gruodžio 2011 - 03:32