QUOTE(vaikoratai @ 2011 12 16, 22:23)
"Mes isgyvendinsim darzeli is kiemo!!!" - su trim sauktukais jums skamba pakanciai?
na cia Jusu interpretacija
bet as tiesiog manau, kad labai neetiska vesti visus vaikus i viena kiema. man nuosirdziai gaila, kai vaikams reikia mamos, jie verkia ir mato kaip kitus glaudzia, o ju ne... ir tikrai nera aukletojom lengva, jos ir pacios nori mazesnes erdves. ir nenoriu nieko pykinti rasydama komentara, bet tiesiog parasiau nuomone.
atsiprasau, jei ka nors iszeidziau
Papildyta:
QUOTE(vaikoratai @ 2011 12 16, 21:31)
Viena is musu problemu yra ta, kad esame isties pavydus ir sitas komentaras, deja, tai patvirtina (kaip ir dar keli Besytes komentarai apie "snargletus vaikus", "duodame jiems sausainiu" (lyg tai butu kokie balandziai), ir "nemato mamos kaip su ju vaikais elgiasi" (sitas yrac keistas, nes elgiasi labai gerai
nepykit, bet pati nevedziau savo vaiko i darza, o laikiau namie, o isejus i kiema isvestas dazelio vaikas nusiciaude tiesiai mano vaikui i veida. maciau, kad jo negeriausia sveikata. mano, kaip mamos pareiga priziureti, kad mano vaikui butu geriausia.
o del sausainiu, taip tie vaikuciai eina prie musu. mes juk saviskiams duodam, o kai kitos akytes ziuri graudziai irgi duodam. bet as manau, kad darzelyje yra rezimas ir ji turi aukletojos priziureti. aisku galima neduoti, bet as tokia mama, jei vienas valgo, tai gaus ir kitas.
o del nematymo, tai galiu pasakyti, ka turejau galvoja, nes buvo tokia situacija, kad virsutinio balkono stiklas skiles kabojo ilga laika. teritoja buvo aptverta ir vaikai ten neturejo teises lysti. bet zinot, gi mazuikai jiems negalioja draudziamos juostos. mes savo vaikem, o dazelis ten vaiskte ramiai, o kol mes paaiskinimo, kodel aptverta. tada jau aukletojos vaike. bet isivaizduokit kaip joms sunku, vienas ten bega, kitas i kita puse. vienas vaikas po pazasciu, kitas tempiamas uz rankos.
as ne pries darzeli. as uz saugia aplinka