QUOTE(Lapynka @ 2013 12 20, 10:03)
Man paciai aktualu darzeliai, nes jau arteja tas laikas kada reiks sugrizti i darba...UIJ UIJ... o su valstybiniu darzeliu Vilniuje, ypac Baltupiuose, be prosvaisciu, tai pradejau dometis privaciais darzeliais esanciais aplink. Trinapolio darzelyje pati dar nebuvau, bet kiek pasakojo drauge, ispudis labai nekoks. Ji savo lialia veda i naujai irengta grupe, ten kazkokia yra su atskiru iejimu. Patalpos grazios, viskas sutvarkyta, bet visa kita, kiek supratau labai nekaip... Vaikai i lauka nevedami, kas mano manymu labai svarbu vaiko vystymuisi. Nuo ryto iki vakaro groja garsi muzika. taip taip, as irgi nustebau kaip taip galima- aukletoja tiesiog visu garsu paleidzia muzika. Nors ji veda dar neseniai, bet ugdymo jokio. Bet su valgiu ar miegu sake nebuvo jokiu problemu. Kaina priimtina, bet kai susdedi visus pliusus ir minusus, minusai nusveria... nes nesinori vaiko zudaryti patlpoje su garsia muzika ir laikyti ji ten visa diena. Norisi, kad vaikas negriztu is darzelio irzlus. drauge tai iesko kito darzelio ...
Aš tai niekaip nesuprasiu - pasiskųsti forume tai įmanoma, o pasakyti auklėtojai ir direktorei, kad negrotų muzika, tai sunku?
Neturi būti jokios garsios muzikos, draudžiama tai higienos normų.
Mes patys lankėm trinapoli, nera ten tragedijos, tiesiog su administraciniais reikalais jie sunkiai tvarkosi, su bendradarbiavimu tarp adminsitrcijos ir tevu trikdziai, bet siaip viska galim aispresti, patys apsilankykit ir pasiziurekit...