Įkraunama...
Įkraunama...

Trinapolio darželis Vilniuje

QUOTE(Lina.vo @ 2013 11 14, 16:29)
na nieko, dar yra nemazai laiko iki kol lankysim, turiu vilties, kad užsinorės vieną dieną pradėt valgyt pats ir nebus bedos:)
o tos naujos patalpos ta prasme is lauko atskiras įėjimas?

taip. Jos patato kampe. pora sienu - langai iki zemes. prie duru maciau kazkokia sienele pastate, turbut kad vejas nepustu i ta pacia patalpa ieinant g.gif
Atsakyti
Mamytes, kuriu vaikiukai lanko "Nykstuku" grupe. Kaip del kalediniu dovanu auklytem?
Atsakyti
QUOTE(izabele beatrice @ 2013 12 08, 14:40)
Mamytes, kuriu vaikiukai lanko  "Nykstuku" grupe. Kaip del kalediniu dovanu auklytem?

Manau būtų galima "nYKŠTUKŲ" auklytes pagerbti simboliškai kiekvienai padovanojant po gražią saldainių dėžutę ar po kokį gražų rinkinėlį pvz. iš Skonis ir kvapas ar pan. smile.gif
Atsakyti
Man paciai aktualu darzeliai, nes jau arteja tas laikas kada reiks sugrizti i darba...UIJ UIJ... o su valstybiniu darzeliu Vilniuje, ypac Baltupiuose, be prosvaisciu, tai pradejau dometis privaciais darzeliais esanciais aplink. Trinapolio darzelyje pati dar nebuvau, bet kiek pasakojo drauge, ispudis labai nekoks. Ji savo lialia veda i naujai irengta grupe, ten kazkokia yra su atskiru iejimu. Patalpos grazios, viskas sutvarkyta, bet visa kita, kiek supratau labai nekaip... Vaikai i lauka nevedami, kas mano manymu labai svarbu vaiko vystymuisi. Nuo ryto iki vakaro groja garsi muzika. taip taip, as irgi nustebau kaip taip galima- aukletoja tiesiog visu garsu paleidzia muzika. Nors ji veda dar neseniai, bet ugdymo jokio. Bet su valgiu ar miegu sake nebuvo jokiu problemu. Kaina priimtina, bet kai susdedi visus pliusus ir minusus, minusai nusveria... nes nesinori vaiko zudaryti patlpoje su garsia muzika ir laikyti ji ten visa diena. Norisi, kad vaikas negriztu is darzelio irzlus. drauge tai iesko kito darzelio ...
Atsakyti
QUOTE(Lapynka @ 2013 12 20, 10:03)
Man paciai aktualu darzeliai, nes jau arteja tas laikas kada reiks sugrizti i darba...UIJ UIJ... o su valstybiniu darzeliu Vilniuje, ypac Baltupiuose, be prosvaisciu, tai pradejau dometis privaciais darzeliais esanciais aplink.  Trinapolio darzelyje pati dar nebuvau, bet kiek pasakojo drauge, ispudis labai nekoks. Ji savo lialia veda i naujai irengta grupe, ten kazkokia yra su atskiru iejimu. Patalpos grazios, viskas sutvarkyta, bet visa kita, kiek supratau labai nekaip... Vaikai i lauka nevedami, kas mano manymu labai svarbu vaiko vystymuisi. Nuo ryto iki vakaro groja garsi muzika. taip taip, as irgi nustebau kaip taip galima- aukletoja tiesiog visu garsu paleidzia muzika. Nors ji veda dar neseniai, bet ugdymo jokio. Bet su valgiu ar miegu sake nebuvo jokiu problemu. Kaina priimtina, bet kai susdedi visus pliusus ir minusus, minusai nusveria... nes nesinori vaiko zudaryti patlpoje su garsia muzika ir laikyti ji ten visa diena. Norisi, kad vaikas negriztu is darzelio irzlus. drauge tai iesko kito darzelio ...

Aš tai niekaip nesuprasiu - pasiskųsti forume tai įmanoma, o pasakyti auklėtojai ir direktorei, kad negrotų muzika, tai sunku?
Neturi būti jokios garsios muzikos, draudžiama tai higienos normų.
Mes patys lankėm trinapoli, nera ten tragedijos, tiesiog su administraciniais reikalais jie sunkiai tvarkosi, su bendradarbiavimu tarp adminsitrcijos ir tevu trikdziai, bet siaip viska galim aispresti, patys apsilankykit ir pasiziurekit...
Atsakyti
Man paciai aktualu darzeliai, nes jau arteja tas laikas kada reiks sugrizti i darba...UIJ UIJ... o su valstybiniu darzeliu Vilniuje, ypac Baltupiuose, be prosvaisciu, tai pradejau dometis privaciais darzeliais esanciais aplink.  Trinapolio darzelyje pati dar nebuvau, bet kiek pasakojo drauge, ispudis labai nekoks. Ji savo lialia veda i naujai irengta grupe, ten kazkokia yra su atskiru iejimu. Patalpos grazios, viskas sutvarkyta, bet visa kita, kiek supratau labai nekaip... Vaikai i lauka nevedami, kas mano manymu labai svarbu vaiko vystymuisi. Nuo ryto iki vakaro groja garsi muzika. taip taip, as irgi nustebau kaip taip galima- aukletoja tiesiog visu garsu paleidzia muzika. Nors ji veda dar neseniai, bet ugdymo jokio. Bet su valgiu ar miegu sake nebuvo jokiu problemu. Kaina priimtina, bet kai susdedi visus pliusus ir minusus, minusai nusveria... nes nesinori vaiko zudaryti patlpoje su garsia muzika ir laikyti ji ten visa diena. Norisi, kad vaikas negriztu is darzelio irzlus. drauge tai iesko kito darzelio ...

Mes lankome nuo rugsejo ir jokiu nusiskundimu neturime. Ant 25 vaiku (ju dazniausia tiek nebuna) yra 4 aukletojos, 2 kartus i savaite ateina muzikos mokytoja. Vaikas daug daineliu ismokes, daro ivairius darbelius, aukletojos visada apie vaika papasakoja, tad manau tikrai ugdymo procesas vyksta! Bent jau musu grupes vaikai tikrai daznai i kiema eina. Esu patenkinta darzeliu ir vaiko ugdymu smile.gif smile.gif
Atsakyti

Lankome 3 aukšte. Esu LABAI patenkinta, kad mano vaikas lanko šį darželį. Auklėtojos-super drinks_cheers.gif , ugdymas-super thumbup.gif , kaina super thumbup.gif ,į lauką veda visada, išskyrus lietingą arba šeip negražų orą.

Atsakyti
QUOTE(Kleckeee @ 2013 12 21, 08:04)
Mes lankome nuo rugsejo ir jokiu nusiskundimu neturime. Ant 25 vaiku (ju dazniausia tiek nebuna) yra 4 aukletojos, 2 kartus i savaite ateina muzikos mokytoja. Vaikas daug daineliu ismokes, daro ivairius darbelius, aukletojos visada apie vaika papasakoja, tad manau tikrai ugdymo procesas vyksta! Bent jau musu grupes vaikai tikrai daznai i kiema eina. Esu patenkinta darzeliu ir vaiko ugdymu smile.gif smile.gif

o kokio amžiaus jūsų vaikas? matote, aš savo 2m. vaiką pavasarį irgi jau leisiu į šitą darželį, sakė sąraše tos grupės yra 20 vaikų, o auklėtojos tik dvi, tai įdomu, ar čia normalu su tokiais mažiukais tik 2 auklytės?
Atsakyti

o kokio amžiaus jūsų vaikas? matote, aš savo 2m. vaiką pavasarį irgi jau leisiu į šitą darželį, sakė sąraše tos grupės yra 20 vaikų, o auklėtojos tik dvi, tai įdomu, ar čia normalu su tokiais mažiukais tik 2 auklytės?

sveiki, mes lankeme trinapoli viena men. Dukrytei 2m. Grupeje buvo virs 25 vaiku sarasiniu - lankydavo apie 20. Aukletojos dvi, nors vis zadejo kad bus trys. Ypac rytai budavo tragiski, nes visi mazieji verkdavo - o aukletoja viena, antroji ateidavo veliau.
Pacios aukletojos normalios,draugiskos, bet nerealu speti visus verkiancius paguosti...
zodziu, isejom mes is to darzelio i privatu - dziaugiuosi nuo pirmos dienos smile.gif
Atsakyti
gal galite parasyti kiek mokate siame darzelyje? ar yra koks stojamasis mokestis ir pan? koks mokesti yra jei vaikas serga ir pan?

O taip pat ar siame darzelyje gamina maista ar atveza? Ar alergiskam vaikui pritaikytu maista? Gal kas susidurete..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taskiukas: 04 sausio 2014 - 22:49
QUOTE(taskiukas @ 2014 01 05, 00:48)
gal galite parasyti kiek mokate siame darzelyje? ar yra koks stojamasis mokestis ir pan? koks mokesti yra jei vaikas serga ir pan?

O taip pat ar siame darzelyje gamina maista ar atveza? Ar alergiskam vaikui pritaikytu maista? Gal kas susidurete..

mes mokejom 550lt. sutartyje buvo rasoma,kad 12men sergi ar nesergi, atostogu metu tp moketi reikes.
maistas atvezamas is mokyklos - vis zada ikurti savo virtuvele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina.vo @ 2013 12 27, 17:17)
o kokio amžiaus jūsų vaikas? matote, aš savo 2m. vaiką pavasarį irgi jau leisiu į šitą darželį, sakė sąraše tos grupės yra 20 vaikų, o auklėtojos tik dvi, tai įdomu, ar čia normalu su tokiais mažiukais tik 2  auklytės?

Mano vaikui šiuo metu 2,7 mėn. Jis labai patenkintas darželyje smile.gif jei sąraše 20 vaikų, tai realiai grupėje bus tik 15 smile.gif Tai manau pakanka 2-jų aklėtojų smile.gif
Atsakyti